Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:11 Megnyíltak a szavazóhelyiségek Fehéroroszországban07:58 Átlépte a százezret a covidos halottak száma Brazíliában07:41 Nincs már sok idejük hátra a Huawei Kirin-csipjeinek07:25 Trump nem jutott dűlőre a demokratákkal, rendeletben próbál munkanélküli segélyt adni06:56 Összetört a gigászi Milne23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Orbán aberrált szerb barátnője is részt vett a belgrádi buzifeszten

Reklám

"Szélsőjobboldali tüntetők akarták megakadályozni a belgrádi melegfelvonulás vasárnapi megtartását, ám a rendőrség közbelépésének köszönhetően végül zavartalanul ért véget a belgrádi Pride" - közli megkönnyebbülten az MTI.
A normalitáspárti tüntetők már órákkal a tervezett ratyivonaglás előtt eltorlaszolták a szerb főváros azon részeit, amelyeken a valamely szexuális devianciával büszkélkedő betegek akartak vonulni. A mintegy százötven tiltakozó a "rend"őrséggel is összetűzésbe került, mert a hatóságok igyekeztek őket eltávolítani a helyszínről.
A tiltakozók közül többen is egyházi jelképekkel, keresztekkel vonultak ki. Öt tüntetőt előállítottak, a buzifelvonulás végül zavartalanul zajlott.
Az idei esemény mottója a „Nem mondok le róla!” volt, és azokra a családtagokra és barátokra utaltak vele, akik nem mondanak le homokos gyerekeikről, rokonaikról, barátaikról. A szervezők célja az volt, hogy felhívják a figyelmet az "elfogadásra".
A rendezvényen elhangzott, hogy az "LMBT-közösség" azt szeretné, ha lehetővé válna a "melegek" bejegyzett élettársi kapcsolata, valamint lehetőségük lenne élni a mesterséges megtermékenyítés adta lehetőségekkel, és a személyi okmányokban a jövőben nem csak férfi és női nem szerepelne.
A tömeggel vonult Szerbia nyíltan leszbikus miniszterelnöke és partnere is. Ana Brnabic a balkáni térség vállaltan aberrált kormányfője. A miniszterelnököt az utóbbi időben több bírálat is érte azért, mert mesterséges megtermékenyítés igénybe vételével partnerével közös gyermeke született, jóllehet ezt Szerbiában a törvény nem teszi lehetővé a leszbikus "párok" számára.
Zoom
Ana Brnabic szerb miniszterelnök és "partnere", Milica Djurdjic a belgrádi felvonuláson, 2019 szeptember 15-én (Fotó: EPA/ANDREJ CUKIC)
Sorrendben ez volt a hatodik belgrádi buzifelvonulás, amely zavartalanul zajlott. Korábban a hatóságok biztonsági kockázatra hivatkozva többször is betiltották a provokációt, mert 2001-ben az első belgrádi buzifelvonuláson a résztvevőket normalitáspárti, hazafias csoportok tagjai, valamint futballszurkolók tanították móresre, amire a rendőrség nem reagált időben.
A provokáció résztvevői közül többen megsebesültek. Ezt követően 2009-ben kísérelték meg újra megtartani a ratyifelvonulást, de a hatóságok betiltották biztonsági megfontolásokból. A következő évben sikerült megtartani a menetet, de az ellenállók férfias helytállásának következtében mintegy 150-en megsebesültek.
(MTI korrigálva)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready