Ken helyett Hitler – az oktató közel legmagasabb pontszámmal díjazta a diákok házi feladatát - szörnyülködik a likudista Neokohn, de lássuk, mi is történt!
Egészen eredeti megoldást találtak egy házi feladat megoldására azok az argentin diákok, akiknek videója a napokban kezdett elterjedni az interneten. Az otthon elkészített felvételeken a gimnazisták nemzetiszocialistáknak öltöztek, és az Aqua nevű együttes Barbie-dalára énekelnek, miközben zsidónak és homokosnak öltözött társaikkal mókáznak.
„I'm a Nazi girl in a Nazi world” — hallható a videóban, amit a San Juan-i magániskola történelemórájára készítettek.
Noha a tanár 10-ből 9 pontot adott a produkcióért, mások kevésbé értékelték azt. A tanárt azóta elbocsátották, az intézmény bocsánatot kért azoktól, akiket megsértettek, és az ügyben egy helyi zsidó szervezet is egyeztetésbe kezdett az oktatási minisztérium munkatársaival — derül ki a Jewish Telegraphic Agency írásából.
Bár az ötlet jópofa - de mint alább láthatjuk -, a megvalósítás már kevésbé professzionális, így talán tényleg nem ért volna 9 pontot a feladat, ha esetleg emiatt akadt volna a reklamálók torkán a macesz.
(Kuruc.info)