Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Könyvajánló: Anyának lenni Kanadában - bizony, nyugaton sem szebb, könnyebb, vidámabb az élet

Reklám

Megjelent Szakállas Katalin: Anyának lenni Kanadában című könyve, mely tökéletes, szívet melengető ajándék karácsonyra minden magyar lánynak, asszonynak, kismamának, nagymamának. Kiadó: Magyarok Világszövetsége.

A szerző, Szakállas Katalin négygyermekes anya, aki a tökéletes országot keresi, ahol gyermekeit nyugalomban, jólétben nevelhetné. Ez a keresés vezet ahhoz, hogy életéből húsz esztendőt Kanadában tölt, s közben rájön: nincs tökéletes. Húsz év alatt alaposan kiismeri a kanadai társadalmat: az iskolarendszert, az egészségügyet, a szociális ellátást. Megtapasztalja a genderelmélet gyermekekre gyakorolt hatását az óvodától kezdve az egyetemig. Olyan megdöbbentő dolgokat vesz észre, melyeket az átutazó turista nem lát meg, csak az, aki abban a társadalomban él, dolgozik és ott gyerekeket nevel.
Kanadában is a magyar ügyet szolgálja, férjével megalapítja a Magyar Jelen hetilapot, melynek magyarországi terjesztésével Toroczkai Lászlót bízzák meg.
Négy gyermeke közül az első császárvágással született, a másodiknál már bábák segédkeztek, a harmadik olyan gyorsan jött erre a világra, hogy csak a gyorsmentők értek ki a szüléshez, a legkisebbik pedig a hálószoba zavartalan nyugalmában látta meg a napvilágot.
„Hétpróbás” anyaként tapasztalatait, élményeit és hasznos tanácsait osztja meg e kötetben a magyar nőkkel, anyákkal Szakállas Katalin.
S hogy mi a szerző üzenete számunkra? Legyünk bátrak, okosak, vállaljuk a küldetésünket, járjuk a saját utunkat, és használjuk a józan eszünket. Ne ijedjünk meg a nehézségektől sem, hanem találjuk fel magunkat minden helyzetben.
Feleségnek, anyának lenni embert próbáló feladat, s e szerepkörben helytállni sehol sem egyszerű – Kanadában sem. Azt hiszem, e könyv tartogat néhány meglepetést azok számára, akik azt gondolják, hogy nyugaton az élet szebb, könnyebb, vidámabb – esetleg tökéletes.
Husvéth Renáta PhD
A könyv kapható a Magyarok Világszövetsége székházában és a Püski Könyvesboltban.
Megrendelhető postai úton is.
Ára: 2990 Ft
Amint átutalja a könyv árát, a terjesztők azt haladéktalanul postázzák, hogy karácsonyra megérkezzen.
Ne feledje el megírni pontos címét!
Bankszámlaszám:
HU19 1030 0002 2010 2159 7052 3285
MKB Bank Nyrt. - 1056 Budapest, Váci u.38.,
Swift: MKKBHUHB
Cím:
Magyarok Világszövetsége
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready