Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől17:59 Több száz tálibot enged szabadon az afgán kormány17:32 A jéghegy csúcsa: 600 millió felett kasszíroz a legéhesebb végrehajtóparazita16:55 A jövő héten is maradnak a 30 fok körüli maximumok16:20 Többen meghaltak az ítéletidő miatt Görögországban
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Tarolt az MSZP-s Ázsia Bolt: 16 termékből csak 3 magyar a DK-s önkormányzat élelmiszercsomagjaiban

Reklám

Veszélyhelyzeti korrupciót tárt fel a DK fellegvárában Novák Előd, a Mi Hazánk újbudai önkormányzati képviselője. Az MSZP helyi elnökségi tagja által vezetett Ázsia Boltból vásárolták jó pénzért a termékeket az önkormányzat élelmiszercsomagjába; a 16 termékből csak 3 magyar, még a kenyér és a tej is külföldi. Nem csoda, hogy az önkormányzat nyakán maradt a rengeteg egészségtelen termék tonnaszámra, bár a pontos számokat titkosították.  
Hiába szorgalmazta Novák Előd az óvodák folyamatos nyári nyitva tartását, pedig mivel az intézmények március közepétől jellemzően nem fogadtak gyermekeket, lehetőség nyílt a nyáron szokásos karbantartási feladatok elvégzésére tavasszal. Ehhez képest sokfelé azt látjuk, hogy csak a veszélyhelyzet után álltak neki festegetni a bölcsődéket, óvodákat, így kevesebb hely jut most a gyermekeknek, a szülőket pedig arra kérik, hogy ha tehetik, ne vigyék gyermeküket. „Ezt magam is tapasztaltam újbudai óvodás fiam csoportjában, ahol 17 gyermek ment volna az újranyitás után, de festés miatt bezárták csoportszobájukat. Miért nem volt ennyi előrelátás önökben, s mit csináltak a veszélyhelyzetben?” – tette fel a kérdést a Mi Hazánk önkormányzati képviselője, aki ezután a veszélyhelyzetre megvásárolt önkormányzati élelmiszercsomagok kudarcát mutatta be.
Zoom
A lakosoknak 5300 forintért árult egységcsomagot egy felháborodott állampolgár vissza is küldte Novák Előd által a polgármesternek, hogy egye meg ő: csupa egészségtelen élelmiszer. Magyar terméket elvétve láthatunk benne, a 16 termékből konkrétan 3 magyar termék csak, még a kenyér is külföldi, a tej sem magyar. Nem csoda, hogy szinte az összes csomag az önkormányzat nyakán maradt, nem volt bizalom az újbudai lakosokban az önkormányzat iránt. Pontosan mennyi csomagot vásárolt be az önkormányzat, és hány darabra érkezett megrendelés a lakóktól? Mi lesz a maradék sorsa? Mennyibe került ez az önkormányzatnak, és mennyi pénz folyt be az 5300 forintért árult csomagokból? – hiába tette fel ezeket a kérdéseket írásban előre is Novák Előd, nem kapott választ, hiszen az MSZP helyi elnökségi tagja és 2019-es képviselőjelöltje, Baráz András által vezetett Ázsia Boltból vásárolták a termékeket közpénzből, a veszélyhelyzetben is megragadva korrupciós lehetőséget az ország ötödik legnagyobb önkormányzatában, mely a DK fővárosának, illetve aranytojást tojó tyúkjának is tekinthető.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready