Ha vasárnap, akkor szokás szerint Heti progresszió a hét leghaladóbb híreivel. Nézzük meg, ezúttal mit épített nekünk ez a "szép új világ".
3. A kedves olvasó vajon hogyan reagálna, ha gyermekéről kiderülne, hogy "transznemű"? Nos, egy magát "keresztény anyának" nevező valaki, bizonyos Jill Wallace a 24.hu szerint "elragadó videóban" vidámkodott, mikor a 12 éves Jayden nevű gyermeke "coming outolt". Haldokló világunkban rövid idő alatt nagy nézettséget is generált vele, a sok "progresszív harcos" pedig dörzsölheti a tenyerét, hogy már a TikTokon is egyre több ilyen és ehhez hasonló tartalom van. Az Egyesült Államokban élő "keresztény anya" elmesélte, hogy összeült a családi kupaktanács, majd elmentek "fiúsabb frizurát" csináltatni a "coming outoló" 12 évesnek. Jill azt hozta fel érvként, hogy "egy szülő dolga, hogy szeresse a gyerekét, és ezen semmi sem változtathat". Ez a liberális logika viszont ott bukik meg, hogy engedni a rosszat, vagy bármiféle kontroll nélkül élni, és gyereket nevelni egyáltalán nem a szeretet jele, hiszen ezzel többet árt neki, mint használ. Hosszú távon legalábbis biztosan. Más kérdés, hogy nézetei a kereszténységgel is összeegyeztethetetlenek, de lassan már meg sem lepődik az ember, ha egy Jillhez hasonló valaki is "kereszténynek" nevezi magát. Jill Wallace több videót is megjelentetett azóta, hogyan éli mindennapjait a gyereke "transzneműként" (kit érdekel), illetve harcol (mármint az anya) az LMBTQ-közösségek jogaiért is, mert meglepő módon egy nagyobbik gyereke is "transznemű". Elcseszett egy család.
 
@mamajillwallace
Thank you @martinezz.charlie for showing me how to do this right ❤️##mamajillwallacefamily ##transgender ##ftm ##transboy ##transgenderboy ##gaychristian
♬ original sound - mamajillwallace
 
2. Mielőtt bárki is aggódott volna, megkaptuk az eheti hazai szivárványadagot is. Aki eddig hiányolta, hogy kedvenc gyerekkori meséinket még senki nem dolgozta át úgy, hogy a főhős helyére cigány, homoszexuális, stb. kerüljön, az mostantól fellélegezhet, mert Gyurkó Szilvia lemászott a Der Stürmer címlapjáról, hogy megírja az első magyar LMBTQ-mesekönyvet Meseország mindenkié címmel a Labrisz Leszbikus Egyesület kiadásában. Pótolhatatlan mestermunkával lettünk gazdagabbak, életünk ismét teljes pompában ragyog. „Ennek a mesekönyvnek minden gyerekszobában ott van a helye” – fogalmazott az érzékenyítő írónő. Szebb időkben az ilyen és ehhez hasonló könyvek máglyán, hazai viszonylatban pedig a zúzdában végezték. Áhítozva várjuk a 21. századi Kolosváry-Borcsa Mihályt, aki ismét eleget tesz ennek a szent feladatnak.
Zoom
Az az arc...Na jó, inkább hagyjuk (forrás: 24.hu)
1. Hamiltont egészen nyugodtan nevezhetjük a rovat visszatérő vendégének, ezúttal is megtisztel minket szerény személyével. Kimi Räikkönen végre elkezdte azt, amit már régen el kellett volna kezdeni, és leütötte a magas lóról a néger versenyzőt. Hamilton személyét – nyilván a politikai széljárás miatt – nem igazán merte kikezdeni senki és az előzetes várakozásokkal ellentétben a FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) sem büntette meg a legutóbbi uszító pólója miatt. Kimi Instagramra töltött fel két képet, az elsőt „Az F1-es pilóta fejlődése” címmel. A fotó bal oldalán egy ismert Forma-1-es legenda, James Hunt szerepel egy laza ital és egy cigaretta társaságában, a jobb oldalon pedig Lewis Hamilton személyesen, valami ruhának nevezett tárgyban, az idei Toszkán Nagydíjon. A második képen Kimi szerepel egy buliban, totál részegen, szintén egy szál cigivel. A képhez felirat készült: „Ne aggódjatok, van még remény” szöveggel.
Zoom
Zoom
A képek magukért beszélnek. Percekig nem bírtam abbahagyni a nevetést (forrás: Kimi Instagram-oldala)
Bizony, a finn fején találta a szöget. Ekkora ellenszélben lehetetlen politikai úton ledönteni egy olyan emblematikus hamis ikont, mint a dísznéger. A humor erejét azonban nem lehet megtörni, Kimi pedig láthatóan ért hozzá, és kiváló érzékkel alkalmazza is. Ezúton is gratulálok neki, és további sok sikert kívánok a hamis bálványok erodálásában!
Én mára ezzel a vidám hírrel búcsúzom, egy hét múlva ismét szállítom a progresszív híradót!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info