Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"18:18 Tájékoztatták a fideszes polgármestert, hogy egy szarvasi lakos elszabadulna a cigányoktól, ha tudna17:47 Házkutatást tartottak az ukrán alkotmánybíróság leváltott elnökénél17:33 A hétvégén is borúsabb idő várható17:01 A Mazsihisz vezetése az anyaállam nagykövetével szurkolt a "megtámadott Izraelnek" a Jeruzsálem parkban16:36 Most, hogy oltakozni lehet, kimondták, hogy a PCR-teszt nem is nyújt olyan nagy bizonyosságot16:24 Meglehetősen afgánosra sikeredett a tűzszünet első napja16:10 Putyin barbár bűncselekménynek nevezte a kazanyi iskolai lövöldözést15:54 Árokba csúszott és felborult egy kamion az M0-áson Gyálnál15:40 Maszk nélküli kísérleti előadásokat szerveznek a beoltottak számára Erdélyben és Romániában
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu :: :: Hozzászólások

"Bizonyos módon viselkedő" zsidók kedvéért rácsok mögé került egy brit-svájci zenetanár

Sorozatos és ismétlődő antiszemita megnyilvánulások miatt 18 hét börtönbüntetésre ítélte a Westminsteri Bíróság a brit antiszemita, holokauszttagadó és palesztinaktivista bloggert, Alison Chablozt, aki 2020-ban több alkalommal is kifejtette sajátos nézeteit egy internetes rádióban - írja a Jewish News nyomán kéjes örömmel a TEV honlapja a március 31-ítéletről.
Szerinte mindent a zsidók irányítanak, amit érdemes irányítani, és azzal vádolta a zsidókat, hogy „mániákus pszichopatákká” változtatják a gyermekeiket. Úgy vélte, hogy a zsidókat azért üldözték a náci Németországban, mert „bizonyos módon viselkedtek, úgy ahogy ma ismét látjuk”, majd megjegyezte, hogy néhány zsidót deportálni kellene. Az 57 éves Chabloz kilenc hétre vonul rácsok mögé, mivel a szóban forgó bűncselekmény elkövetésekor egy korábbi felfüggesztett büntetésének végrehajtása volt érvényben.
Zoom
Stephen Silverman, az Antiszemitizmus Elleni Kampány (CAA) nevű szervezet munkatársa elmondta, Alison Chabloz „visszataszító” véleménye az 1930-as évek német sörházainak hangulatát idézik. Silverman szerint az ítélet igazságot szolgáltat a zsidó közösségnek és megvédi attól a személytől, aki a holokauszttagadásra és zsidók sértegetésére építette karrierjét, ugyanakkor egyértelmű üzenetet küld azoknak, akik kísértést éreznek arra, hogy a Chabloz-i útra lépjenek.
Silverman később egy blogbejegyzésben büszkén ecseteli, hogy ötéves küzdelmet folytattak a hölgy bebörtönzéséért, és persze ezzel egyúttal meg is feddi a brit hatóságokat.
Sokatmondó az ügyész alábbi érvelése is:
Egy nyílt és többrasszú (sic!) társadalom mércéjével ezek a rádióadások durván sértőek.
Zoom
A Derbyshire-i Rendőrség friss fotója
Védője az az Adrian Davis volt, aki korábban David Irvinget is képviselte. Az Emberi Jogok Európai Egyezményének 10. cikkére (véleményszabadság) hivatkozott, de ez nem jött be.
Chabloz-t eltiltották a rádiózástól és az interneten való bármilyen formában való posztolástól, ami bármilyen szinten utal a judaizmusra, a zsidó hitre, a holokausztra, a második világháborúra, Izraelre vagy a "náci párt" bármely tagjára.
(Kuruc.info - TEV - Daily Mail nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready