Bezár!
2021. május 10., hétfő, Ármin, Pálma, Csőrsz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
23:18 Több mint százezren követelték az utcákon, hogy bekerüljön a klímavédelem a francia alkotmányba22:59 Fehér házi koronafőnök: lassan kontroll alatt tartja a járványt az Egyesült Államok22:40 Bizalomhiány miatt nem kell több AstraZeneca-vakcina az EB-nek22:24 Rege a mesehős Guszev cári századosról és a hús-vér Guszev ősbolsevikról22:08 Olaf Scholz hivatalosan is az SPD kancellárjelöltje lett21:50 Repültek a kartondobozok – Heti progresszió (LXXIX. rész)21:25 Ismét egy omszki orvosra sújtott le a Navalnij-átok21:09 A kormány nem megvédi, hanem megosztja a társadalmat!20:48 Napelemek és energiapolitika20:23 Cáfolják, hogy a 18 éven felüliek Pfizer-foglalása lenne a legközelebbi húzás20:05 Uniós biztos: egyelőre nincs szerződéshosszabbítás az AstraZenecával19:49 Többtucatnyi áldozata van a szombati jemeni harcoknak19:31 Főleg fiatal lányokkal végzett a bátor terroristák merénylete Kabulban19:13 Rendkívül hálás a LEN, különösképpen Orbánnak18:52 Tömegek ünnepelték az utcán a spanyol szükségállapot végét
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu :: :: Hozzászólások

"Bizonyos módon viselkedő" zsidók kedvéért rácsok mögé került egy brit-svájci zenetanár

Sorozatos és ismétlődő antiszemita megnyilvánulások miatt 18 hét börtönbüntetésre ítélte a Westminsteri Bíróság a brit antiszemita, holokauszttagadó és palesztinaktivista bloggert, Alison Chablozt, aki 2020-ban több alkalommal is kifejtette sajátos nézeteit egy internetes rádióban - írja a Jewish News nyomán kéjes örömmel a TEV honlapja a március 31-ítéletről.
Szerinte mindent a zsidók irányítanak, amit érdemes irányítani, és azzal vádolta a zsidókat, hogy „mániákus pszichopatákká” változtatják a gyermekeiket. Úgy vélte, hogy a zsidókat azért üldözték a náci Németországban, mert „bizonyos módon viselkedtek, úgy ahogy ma ismét látjuk”, majd megjegyezte, hogy néhány zsidót deportálni kellene. Az 57 éves Chabloz kilenc hétre vonul rácsok mögé, mivel a szóban forgó bűncselekmény elkövetésekor egy korábbi felfüggesztett büntetésének végrehajtása volt érvényben.
Zoom
Stephen Silverman, az Antiszemitizmus Elleni Kampány (CAA) nevű szervezet munkatársa elmondta, Alison Chabloz „visszataszító” véleménye az 1930-as évek német sörházainak hangulatát idézik. Silverman szerint az ítélet igazságot szolgáltat a zsidó közösségnek és megvédi attól a személytől, aki a holokauszttagadásra és zsidók sértegetésére építette karrierjét, ugyanakkor egyértelmű üzenetet küld azoknak, akik kísértést éreznek arra, hogy a Chabloz-i útra lépjenek.
Silverman később egy blogbejegyzésben büszkén ecseteli, hogy ötéves küzdelmet folytattak a hölgy bebörtönzéséért, és persze ezzel egyúttal meg is feddi a brit hatóságokat.
Sokatmondó az ügyész alábbi érvelése is:
Egy nyílt és többrasszú (sic!) társadalom mércéjével ezek a rádióadások durván sértőek.
Zoom
A Derbyshire-i Rendőrség friss fotója
Védője az az Adrian Davis volt, aki korábban David Irvinget is képviselte. Az Emberi Jogok Európai Egyezményének 10. cikkére (véleményszabadság) hivatkozott, de ez nem jött be.
Chabloz-t eltiltották a rádiózástól és az interneten való bármilyen formában való posztolástól, ami bármilyen szinten utal a judaizmusra, a zsidó hitre, a holokausztra, a második világháborúra, Izraelre vagy a "náci párt" bármely tagjára.
(Kuruc.info - TEV - Daily Mail nyomán)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready