Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Kettős mérce és fehér férfiak elleni uszítás az Egyesült Királyságban

2019. szeptember 18/19-én Birminghamben a 20 éves Keeley Bunker a születésnapját ünnepelte barátaival. Elmentek egy rapkoncertre, majd betértek egy klubba. Az est végén a nő egyik barátja, a néger Wesley Streete felajánlotta, hogy hazakíséri, amit ő el is fogadott. Ez végzetes hiba volt, ugyanis útközben a néger megerőszakolta, megölte, majd a testét egy patakba dobta.
Zoom
Nem szabad négerek társaságát keresni
Milyen visszhangja volt az esetnek a sajtóban, a közösségi médiában, a hírességek között és a parlamentben? Semmilyen. Amikor annak idején Mark Collett nacionalista politikus és aktivista twitteres bejegyzéseket írt az ügyről, a liberálisok a szokásos gunyoros megjegyzéseket tették. Azt hangoztatták, hogy ez csak egy szerencsétlen ügy volt, ahol is egy fiatal lányt meggyilkoltak, de ez statisztikailag ritkán történik, és az ügyre rávilágítani nem más, mint puszta politikai haszonszerzés.
A tettest elfogták és elítélték. Ennek során kiderült, hogy ennek a „kultúragazdagítónak” már voltak ilyen jellegű bűntettei: 2015-ben egy 16 éves lányt erőszakolt meg; 2017-ben egy 15 éves lányt támadott meg szexuálisan; 2019-ben egy 20 éves nőt erőszakolt meg, akivel a Snapchaten keresztül ismerkedett meg.
Volt közfelháborodás? Volt olyan követelés az országos napilapok címlapján, hogy a törvényeket változtassák meg? Volt nyomozás azzal kapcsolatban, hogy a rendőrség kudarcot vallott, amiért ez a többszörös elkövető az utcán lehetett? Nem. Az egész esetről csak a helyi sajtó tudósított, az országos média viszont ejtette az ügyet.
Zoom
Keeley Bunker és Wesley Streete
Az összehasonlítás végett nézzük meg a másik ügyet!
2021. március 3-én a Londonban élő 33 éves Sarah Everard eltűnt. A nyomozás során letartóztattak egy fehér rendőrt, Wayne Couzenst, akit azzal gyanúsítanak, hogy elrabolta és megölte őt. A gyanúsított büntetlen előéletűnek tűnik, bár korábban szeméremsértéssel gyanúsították meg.
Az Everard-ügy addig nem látott médiaérdeklődést váltott ki. Az országos televíziók és újságok napokig vezető hírként hozták le. Tüntetésekre és virrasztásokra került sor. A Twitteren lógó összes liberális egyfolytában bejegyzéseket írt róla. Az internetes szolgáltatóknál rákeresés esetén Keeley Bunker neve kb. 450 ezer, míg Sarah Everard neve kb. 29 millió találatot adott ki. Everard haláláról wikipédiás oldalt is készítettek.
Az ügy nagy horderejű beszédtémává vált a parlamentben is. Jones bárónő, a Lordok Házának zöldpárti politikusnője felvetette, hogy a nők biztonsága érdekében a férfiak számára délután 6 órától kijárási tilalmat kellene előírni. A „konzervatív” kormány szintén fogadkozott, hogy új törvényt fog alkotni a nők megvédésére. Ez persze a valóságban azt jelenti, hogy a hatalom az Everard-ügyet arra használja, hogy még inkább kiterjessze az orwelli megfigyelőállamot és csorbítsa a szabadságjogokat, valamint bármilyen beszédet vagy tettet bűncselekménynek nyilvánítson, ha arra rámondja, hogy az nőgyűlölet: a nők után füttyentést, egy illetlen megjegyzés tételét, egy illetlen vicc mondását, sőt a bámulást is.
Zoom
Jones bárónő, a Lordok Házának zöldpárti politikusnője
A brit hatalmi réteg már ismert arról, hogy szereti eltussolni a bűncselekményeket, ha azokat színesbőrű vagy bevándorló hátterű tettesek követik el őshonos fehérek ellen. Ilyen például az, amikor a brit kormány és rendőrség eltussolta a fehér lányokat erőszakoló pakisztáni bandák tetteit, vagy amikor a média eltünteti azokat a gyilkosságokkal és nemi erőszakokkal kapcsolatos híreket, ahol az áldozat fehér, viszont a tettes színesbőrű vagy bevándorló.
A két ügyhöz való hozzáállás közötti különbség oka egyértelmű: Keeley Bunker esetében az elkövető fekete, míg Sarah Everard esetében az elkövető fehér volt. A fehérek már így is másodrendű állampolgárok, és egy fehér lány halála csak akkor hírértékű, ha azzal még inkább a fehér férfiakat lehet démonizálni, valamint a kormányzat hatalmát még inkább ki lehet terjeszteni. Ezzel szemben ha az elkövető fekete, akkor a fehér sértett csupán egy újabb áldozat a multikulturalizmus oltárán.
Ez lenne maga a hír, melyhez néhány megjegyzést szeretnék hozzáfűzni.
Először, kell-e sajnálni az első áldozatot? Nem. Egy fehér lánynak eleve nem kellett volna egy néger társaságát keresnie. Ezenkívül felnőtt ember volt szavazati joggal, és valószínűleg nem tévedek, hogy a kezében – akárcsak a nők többségének kezében – éjjel-nappal ott volt az okostelefonja. Volt tehát lehetősége arra, hogy az interneten szabadon elérhető bűnügyi statisztikáknak utánanézzen, tehát tudhatta volna, hogy a színesbőrűek jelentősen felülreprezentáltak az erőszakos bűncselekmények elkövetői között.
Másodszor, vajon fognak-e a fehér lányok tanulni ebből az esetből? Nem. A nők testi és szellemi okból kockázatkerülők és beilleszkedők, tehát papagájszerűen mindig azt mondják vissza, ami egy adott közösségben népszerű. Napjainkban mit látnak a közösségi médiában, a szórakoztatóiparban és az oktatási intézményekben? A színesbőrűekkel való keveredés menő dolog, a színesbőrűek mindig ártatlanok, és aki mást mond, az szűklátókörű és gyűlölködő. Erős a gyanúm, hogy ha annak idején valaki megpróbálta volna a kellemetlen tények segítségével felvilágosítani Keeley Bunkert, ő felháborodva utasította volna el a „rasszista gyűlöletkeltést”.
Harmadszor, a videóban látható egy cikk címe, mely szerint „A nőgyűlöletet ősztől gyűlölet-bűncselekménynek fogják besorolni”. A tapasztalt olvasó tudja, hogy ez valójában mit fog jelenteni: a nők majd bármit megengedhetnek maguknak, és ha ezért kritikát kapnak, azt fogják válaszul óbégatni, hogy az nőgyűlölet. Mindezt ugyanis már látjuk a zsidók, a színesbőrűek és a homoszexuálisok esetében: bármit megengednek maguknak, és ha ezért kritikát kapnak, akkor válaszul azt óbégatják, hogy az antiszemitizmus, fajgyűlölet és homofóbia.
Negyedszer, milyen érdekes, hogy a Lordok Házában ülő vén csoroszlyának sem az első gyilkossággal, sem az évtizedekig fehér lányokat erőszakoló pakisztáni bandák tevékenységével kapcsolatban nem jutott eszébe, hogy a férfiak részére délután 6 órától kezdődő kijárási tilalmat javasoljon - most viszont hirtelen megjött a hangja.
A videók:
A Tale of Two Murders
First published at 13:00 UTC on March 19th, 2021.
Mark Collett
Sarah Everard murder: Baroness Jones says ALL MEN should face 6pm curfew
Hidra - Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready