Bezár!
2021. május 13., csütörtök, Szervác, Imola napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"18:18 Tájékoztatták a fideszes polgármestert, hogy egy szarvasi lakos elszabadulna a cigányoktól, ha tudna17:47 Házkutatást tartottak az ukrán alkotmánybíróság leváltott elnökénél17:33 A hétvégén is borúsabb idő várható17:01 A Mazsihisz vezetése az anyaállam nagykövetével szurkolt a "megtámadott Izraelnek" a Jeruzsálem parkban16:36 Most, hogy oltakozni lehet, kimondták, hogy a PCR-teszt nem is nyújt olyan nagy bizonyosságot16:24 Meglehetősen afgánosra sikeredett a tűzszünet első napja16:10 Putyin barbár bűncselekménynek nevezte a kazanyi iskolai lövöldözést
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

Szivárványcsalád amerikai módra: egy szülő pert indított, hogy összeházasodhasson a saját gyermekével

Egy New York-i szülő pert indított egy manhattani szövetségi bíróságon, hogy összeházasodhasson felnőtt gyermekével – írja a New York Post nyomán a 24, a bíróságra benyújtott iratra hivatkozva. Az iratban nem nevezték meg a kérdéses szülőt, akiről azt sem lehet tudni, hogy anya vagy apa-e, hány éves, és pontosan hol lakik.
Zoom
Mirian Gomeli: A vérfertőzés
Csak annyi derül ki róluk, hogy biológiai szülő-gyerek kapcsolatban vannak, mindketten felnőttek, és „képtelenek gyereket nemzeni”. A szülő azt szeretné elérni, hogy a bíróság ítélje alkotmányellenesnek és betarthatatlannak a házasságukat megtiltó törvényeket. Az irat szerint házasságuknak „spirituális, transzcendens célja” van.
New York állam törvényei szerint bűncselekmény a vérfertőzés, ami akár négy évig tartó börtönbüntetéssel is sújtható, míg a vérfertőző házasság semmisnek számít, és fél év börtönt lehet kapni érte. Egy állami fellebbviteli bíróság 2014-ben ugyan engedélyezte egy nőnek, hogy házasságot kössön anyja féltestvérével, de a bíróság abban az ítéletben is megemlítette, hogy a testvérek, valamint szülők és gyerekek közötti házasságra szinte egyetemes undorral tekintenek.
A lapnak egy családjogi ügyvéd elmondta, semmi esély, hogy a bíróság melléjük állna. Eric Wrubel kijelentette, hogy Woody Allen lehetne a legközelebbi példa egy ilyen esetre, aki barátnője, Mia Farrow örökbefogadott lányát vette feleségül. Wrubel hozzátette: de nem a saját lánya volt, akit még csak soha nem is fogadott örökbe, és még így is felfordult tőle az emberek gyomra.
A Post többször is kereste a szülő ügyvédjét, de ő nem akart válaszolni a kérdéseikre.Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready