"Igen, bévés kollégáink után mi is csatlakoztunk a Jerusalema táncos kihívásához, amely dal a dél-afrikai Master KG és Nomcembo szerzeménye. Ezzel a videóval szeretnénk megmutatni nektek azt az egységet, összetartozást amit jelent nekünk a nagy kék családunk" - írja Fb-oldalán a BRFK.
Közölték: "a videóban a BRFK 52 hivatásos rendőre és rendőrségi alkalmazottja szerepel, akik munkaidő után, szabadidejükben tanulták be a koreográfiát. A kihívásban résztvevő kollégákat pedig az egész rendőrség támogatta munkájukban, karöltve a rendőrség fotósaival, videósaival és informatikusaival".
A "táncos kihívás" idiótasága nem csak rendőreinket érintette meg, korábban a Bethesda Gyermekkórház is lement négerbe, hogy így éljük túl a járványt... Akkor nem szóltunk, mert nem akartuk bántani azokat, akik éjt nappallá téve gyógyítanak, ráadásul a jó szándékukat sem lehet kétségbe vonni. Hasonlóképpen a rendőrökét sem (ebben a konkrét esetben legalábbis), de látva, hogy igencsak terjed a hülyeség, jó lenne már feltenni a kérdést: tényleg "Jeruzsálem az én hazám" kezdetű "dallal" (fordítás itt), illetve néger ugrabugrálással tudunk már csak mi, magyarok, a legcsodálatosabb népzene és néptánc nemzete kifejezni nemes érzelmeket? Mert ha igen, akkor régen rossz nekünk.
Erről beszélünk:
És a rendőrség "alakítása":
(Kuruc.info)