2021. július 31., szombat, Oszkár, Bató, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:47 Buszrobbantással jelezték az iszlamista fiúk Szomáliában, hogy nem szeretnek focizni22:26 Nyolcvan kilogrammos kék zafírt találtak egy Srí Lanka-i drágakőbányában22:05 Az iraki kormány közölte: nem tudja megakadályozni, hogy a "turisták" Fehéroroszországba utazzanak21:31 Ábrahám Barnabás a kuruc.infós munkásságáról: büszkeséggel tölt el e széles és kitűnő olvasótábor21:06 Ne engedjük, hogy demoralizáljanak!20:38 A bolgár elnök ismét a Van Ilyen Nép pártot bízta meg kormányalakítással20:16 Meteorológiai szolgálat: egy-két napon belül vége a hőhullámnak19:43 Szijjártó: ismét lesz magyar űrhajós19:27 Gaudi a Facebook-oldalának "kilövéséről" és a kiszabadult két székely hazafi ügyéről18:53 Több mint öt év börtönt kapott a "brightoni macskagyilkos"18:27 Templomi rongáló ellen indult eljárás Lentiben18:02 Varsó szerint is módosítani kell a lengyel bíróságok EU által bírált fegyelmi rendszerét17:41 Óvszerrel "javította meg" a kajakját egy ausztrál versenyző17:06 Von der Leyenék nagyon elszólták magukat: a cigányok védelmében ellenzik az etnikai alapú profilalkotást16:43 Több jármű kapott lángra egy belvárosi mélygarázsban Budapesten
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Finn EP-képviselő: Magyarországon és Lengyelországban vajon miért nincsenek terrortámadások?

Reklám

Laura Huhtasaari (Finnek Pártja) finn nyelvű felszólalása az EP-ben:
0:00 Itt a keresztény értékekről beszéltek (előttem). Nagyon jó, hogy beszéltek róla. De mégis: kiszámolták, hogy 2050-re Svédországban a többségi vallás az iszlám lesz, vagyis az iszlám fel fogja váltani a keresztény értékeket. Legalábbis Svédországban.
0.20 Európában a problémákat a fiatal férfiak végeláthatatlan, humanitárius és szociális alapon történő betelepülése okozza – Afrika szarvából és a Közel-Keletről.
0:34 Dánia ezt megelégelte. Dánia a menedékkérvényezést az ország határain kívüli központokba akarja kitelepíteni. Dánia egy menedékkérőt sem akar befogadni. A migráció kérdésében a nemzetközi együttműködés rendkívül fontos.
0:50 Dánia és Britannia közös (be)fogadó központok Afrikába történő áttelepítéséről tanácskozik javában. Nagyon szeretném, ha egyre több ország, miként Finnország, követné a dán példát, s azt is szeretném, ha a Bizottság gazdaságilag támogatná az ilyen példát, mely valóban működőképes.
1:10 Miért nincsenek Magyarországon és Lengyelországban terrortámadások? Azért, mert ezek az országok őrzik a határukat.
(Fordítás: olvasónktól)Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready