2021. július 30., péntek, Judit, Xénia napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:37 Hamilton már el is kezdte a pedofiltörvény elleni agitálást, Vettel szivárványos cipőben érkezett10:16 Hosszú a várakozás a röszkei autópálya-átkelőnél10:09 Egy beteg halt meg, 64 új fertőzöttet regisztráltak09:28 Ismét a buszsávok használatát ellenőrizték Budapesten08:55 A címvédő brazil röplabdázók legyőzték az amerikaiakat08:10 Cseh edzője szerint Magyarország egyik legnagyobb sportembere búcsúzott07:53 Kecskeméti repülőnap: számos légi és szárazföldi bemutató szerepel a programok között07:04 A japán kormány meghosszabbítja Tokióban a rendkívüli állapotot06:45 Telegdy Ádám ötödik 200 méter háton06:27 Burián tizedik 200 méter háton06:22 Milák döntős 100 méter pillangón, Szabó 14. lett06:16 Cseh László hetedik hellyel fejezte be a pályafutását22:27 Kettős vereséggel esett ki a Puskás Akadémia22:16 Migránsok elhelyezése ellen tüntettek Litvániában22:04 Az egészségügyi dolgozóknak legkésőbb szeptember 1-ig be kell adatniuk az első oltást
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Lütyő jóravaló gyerek volt, csak éppen munka helyett inkább drogozott és autókat tört fel, köztük a saját anyjáét is

Reklám

Kötelet sodort a lepedőjéből, és úgy akasztotta fel magát a 26 éves Dabis Krisztián a Ceglédi Rendőrkapitányság fogdájában, pedig 72 órás fogva tartásából ma szabadult volna. Az előzetes vizsgálatok szerint az őrszemélyzet nem követett el mulasztást. A szabályzatnak megfelelő időközönként benéztek az egyszemélyes zárkában fogva tartott férfihoz, és amikor észlelték a bajt, azonnal megkezdték az újraélesztést, és a mentőket is értesítették. Hiába érkezett hamar a segítség, már csak a halál beálltát tudták megállapítani, írja a Bors.
– Biztos vagyok benne, hogy valaki hibázott, ezért további nyomozást szeretnék! – mondta a bulvárlapnak Dabisné Melinda, a gyászoló anya. – Krisztián, vagy ahogy mi becéztük, Lütyő jóravaló gyerek volt, de elkövetett néhány hibát az életben. Olykor nyugtatókat szedett vagy drogozott, alig dolgozott, pedig elintéztem neki, hogy térköveket rakhasson az építkezés mellett, ahol most biztonsági őr vagyok. Az édesapja nem bírta nézni a dologtalanságát, ezért három hónappal ezelőtt elzavarta otthonról.
Zoom
Krisztiánt az egyik bátyja fogadta be ideiglenesen.
– Hogy így ért véget a fiam élete, abban én is hibás vagyok! Vasárnap több autót is feltört, és megpróbálta kinyitni a mi Golfunkat is, de csak tönkretenni tudta. Szerszámokat akart belőle kilopni. Mikor ezt észleltem, tehetetlenségemben hívtam a rendőrséget. Megtudtam, rajtam kívül még ketten feljelentették. Az utcánkban kapták el, és már vitték is be – zokogott Melinda, aki pénteken látta utoljára gyermekét.
– Mivel nem volt keresete, gyakran tőlem kért segítséget. Tudta, hogy rám mindig számíthat, és természetesen az utolsó alkalommal is adtam neki, hogy ételt vegyen magának – nézett maga elé a családanya, aki úgy véli, valamiért a fia eleve a fogdán szeretett volna meghalni.
Zoom
– Meggyőződésem, hogy mindent előre eltervezett. Azt akarta, hogy bevigyék, ezért tette, amit tett. A testvére, Zoli mindig vigyázott rá, nála nem tehetett volna kárt magában.
Krisztián négy gyermeket hagyott maga után. Kittitől, az előző élettársától született Szofi és Leon, Ginától pedig Noel és Roland. A férfi ötszörös családapa lehetett volna, ám hét évvel ezelőtt meghalt az első kapcsolatából világra jött hat hónapos Kittike.
– A fiam a két kisebb gyermekét még nem is tudta hivatalosan a nevére venni. Most ezt is el kell intéznünk az árvasági segély miatt. Nagyon bántotta őt, hogy kevesebbet tudott a gyerekeivel találkozni, mint szeretett volna – tette hozzá Melinda. Talán, ha nem drogozott volna, és hajlandó lett volna dolgozni, többet láthatta volna őket, tesszük hozzá mi...Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready