Richard Quest CNN-riportert, aki tegnap a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt kritizálta, 2008-ban letartóztatták kábítószer birtoklásért. Letartóztatásának pillanatában a nyakában egy kötél volt, ami a nemi szervéhez volt rögzítve. Az autójának átkutatása után a hatóságok szexuális segédeszközöket is találtak a fura stílusáról ismert riporter csomagtartójában. Quest igyekszik minden fórumon kiemelni a homoszexualitását, és ahol lehetősége van, ott ezt minden lehetséges módon népszerűsíti is, írja az Origó, a származásáról természetesen egy szót sem ejtve, de az angol nyelvű Wikipédia ezúttal sem titkolózik.
Zoom
Kóser étterembe kell majd vinni Judapesten
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap az ENSZ közgyűlésén vett részt New Yorkban. A külügyminiszter a találkozói mellett interjút adott a CNN-nek is. Richard Quest Quest Means Business című műsorának volt a vendége, ahol a homokos műsorvezető hevesen kritizálta a magyar gyerekvédelmi törvényt, és többször hangoztatta, hogy ő is ferde hajlamú.
Zoom
Férj és... feleség
Beteges magamutogatása különösen érdekes annak fényében, hogy Questet 2008. április 18-án hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban (amikor a parkban kijárási tilalom volt) a rendőrök letartóztatták, mert úgy tartózkodott a parkban, hogy az már 3 órája zárva volt.
Letartóztatásnak pillanatában a riporter nyakában egy kötél volt, másik végén a nemi szervéhez rögzítve.
Ekkor még kijárási tilalom megszegése miatt indult eljárás ellene (Szájer-sors), azonban amikor átkutatták a műsorvezetőt, a kabátjának a bal zsebében egy zacskó kristályos metamfetamint, az autójának a csomagtartójában pedig szexuális játékokat találtak a rendőrök.
A vádak ejtéséért cserébe a riporter beleegyezett abba, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt - olvasható a Sydney Morning Herald 2008-as cikkében.