Büntetőfékezett, majd a másik autó ablakát püfölte egy férfi Budapesten, a Váci úton, miután egy másik autós megpróbált besorolni a középső sávba.
Büntetőfékezett, majd kiszállt autójából, hátrasétált, és többször is megütötte a mögötte lévő autó ablakát. A felvétel a Budapesti Autósok oldalán jelent meg, és az esetben érintett olvasó küldte be a portálnak. A beszámoló szerint az olvasó az Árpád híd felől a Váci útra haladt, és a középső sávba szeretett volna besorolni, amelyben egy szürke Volvo érkezett.
Irányjelzővel jelezve a szándékom, és meggyőződve, hogy két-három autó távolság van közöttünk, a középső sáv felé irányítottam az autót, amire a Volvo sofőrje nagy gázadással ledolgozta a köztünk lévő távolságot. Vélhetően nem szerette volna, ha én elé sorolok be
– írta a felvételt rögzítő autós a portálnak.
Elmondása szerint a Volvo sofőrje közelebb érve lassított, és mivel továbbra is elegendő hely volt a sávváltásra, folytatta azt. A felvételen látszik, hogy a Volvo sofőrje, miután bevágott a sávot váltani készülő autó elé, többször is fékez, majd teljesen megáll. A férfi ezután kiszállt az autójából, hátrasétált a másik autóhoz, és többször is megütötte annak az ablakát.
Az érintett az ügyben feljelentést tett, a felvételt átadta a rendőrségnek.
(Index)