Bizonyára sokan emlékeznek, milyen nagy volt a felháborodás, amikor Novák Előd 2015-ben szóvá tette, hogy megint egy Rikárdó lett az év első újszülöttje. A Gyurcsány-párt rögtön cigánnyá változott, és a fideszes Prosti Srácok is különösen visszataszítónak nevezte a bejegyzést, hogy csak egy példát említsünk.
Zoom
Nos, az alábbi rendőrségi körözés alapján mindenki eldöntheti, az visszataszító, ha valaki szóvá teszi azt, hogy hamarosan cigányország leszünk, vagy pedig az, ha valaki a vészharang kongatóját akarja elhallgattatni, gyakorlatilag a cigánybűnözők oldalára is állva ezzel, ugyanis nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy, látva a bűnözők rendkívül magas arányát a cigányok között, megállapíthassuk, hogy több cigány több bűnözőt jelent. Az ő célpontjaik pedig - néhány kiscsaládi csetepatét leszámítva - mi vagyunk, a szüleink, a nagyszüleink és a gyermekeink, akiknek már egészen kicsi koruktól megkeseríthetik az életüket, például az óvodában és az iskolában. Ha éppen nem elveszik azt, mint tette a nemrég újra rácsok mögé került Muki...
Reméljük, Gyurcsányék most is Rikárdók, elvégre a magyarellenességben általában következetesek:
Zoom
Frissítés: Facebook-oldala is van a reteknek
Hát persze hogy ő is az élet iskolájába járt... És Madridban született, nem "Olaszban", ahogy arra számítani lehetett. A "munkahelyéről" nem is beszélve.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom