Ismét eltelt egy hét, mi pedig újra jelentkezünk a Heti progresszió rovattal, benne három „haladó szellemű” hírrel. Már megint szerepet kap a németországi Penny Market, megtudhatjuk, hogy ki bánt meg nagyon valamit, illetőleg hírt adunk egy örökbefogadási procedúráról is. Minden beküldött levelet ezúton is köszönök, a hetiprogresszio@protonmail.com természetesen továbbra is töretlenül üzemel.
Vágjunk is bele a közepébe!
3. Ami a Heti progressziót illeti, a rovatunkban nem először szerepel a németországi Penny Market-hálózat. A tavaly júniusi drag queenes húzás után most a katari foci-vb a célpont, amely egyébként tökéletes kiegészítője e heti, a vb-ről írt publikációmnak is. A világbajnokságon lobbizó One Love „diszkriminációellenes kampány” farvizén úgy látszik, a bolthálózat is megtalálta az újabb piaci rést és némi csokoládéval igyekeznek megédesíteni a hamis toleranciát.
Ha ez még nem lenne elég, a közelgő ünnepeket is sikerült idemixelni, az eredmény a képen látszik. A mikulássapkás (?), nembináris (?) valamiket 1,49 euróért zsákolhatjuk be, amelyből 20 eurocenttel a „Foci a sokszínűségért” nevű kezdeményezést támogatjuk. „Fejedelmi akció” így az év végén!
Zoom
Valaki egy kis csokit? 
A képet köszönjük szépen kedves olvasónknak, aki nem mellesleg a tavalyi penny marketes anyagot is küldte. Mostani levelében hozzátette, hogy a kreálmány és alkotója felszállhatna a múltkor bemutatott buzibuszra és jó távolra utazhatna tőlünk.
2. Szeptemberben írtam egy publikációt olyan emberekről, amelyek ilyen-olyan okok miatt megbánták, hogy az LMBTQ-lobbi behálózta őket, ám a károsodást már nem tudják jóvátenni. Ma ismét egy ilyen történetet hoztunk el a rovatba, amely vélhetően azért kapott nagyobb publicitást, mert egy nagy csinnadrattával beharangozott pillanatnyi „híresség” azóta már megbánt ötletéről van szó.
Oli Londonon 18 plasztikai műtétet hajtottak végre, hogy transznemű koreai nő lehessen, amely egyben azt is jelenti, hogy ő lett a világ első „transzrasszú” embere. Noha az eljárások eredeti célja „csupán” az volt, hogy a BTS nevű dél-koreai fiúbanda egyik tagjára hasonlítson, időközben úgy döntött, inkább nő lesz, úgy éli életét.
Zoom
Vége a kalandnak (forrás: Oli London Twitter-oldal)
A „csoda” azonban nem tartott sokáig, Twitteren bejelentette, hogy újra férfi életet szeretne élni. Kiderült, hogy a műtéteket azért választotta, mert azt hitte, boldoggá teszi, de időközben rájött, hogy tévedett és csak a „boldogságot hajszolta”. Egy újabb ilyen történet az egyre több közül.
1. Tombol a fasizmus Magyarországon, így a 12 éve regnáló szélsőjobboldali rezsim országában A család az család nevű mókusőrs alapítói pár hét helyett 9 küzdelmes hónapot kellett, hogy várjanak arra, hogy egy újabb (!) csecsemőt fogadhassanak örökbe. A náci gyámhivatal ugyan mindent megtett, hogy az örökbe fogadott gyermeküket „szeretetben és békességben nevelő meleg pár” elé akadályokat gördítsen, ám a hősök fellebbeztek, a toleráns Kúria pedig nekik adott igazat a fasisztoid gyámhivatallal szemben. Hanna így békességben, boldogságban és még csak véletlenül sem jövőbeli lelki nyomorral és traumák sorozatával élheti leendő életét A család az család alapítóival, Marcival, és „párjával”, Ádámmal.
Zoom
Ez így teljesen természetes, hiszen ez a fotó is bizonyítja, mennyire boldogok és normálisak. Ha nem hiszed, nem vagy toleráns (forrás: palmarci Instagram)
Ádámnak még a 2020-as törvénymódosítás előttről volt engedélye, hogy törvényesen, miniszteri jóváhagyás nélkül fogadhasson örökbe gyermeket, így természetesen nem az Orbán-kormány vétett hibát, hiszen 10 év kevés lett volna egy 2020 óta KIVÁLÓAN működő rendszer megalkotására. Aki pedig mást állít, az Gyurcsány Ferencet és a DK-t segíti vissza a hatalomba.
Nos, én ezzel a szürreális történettel búcsúzom, látható, hogy mennyire „rettegésben” élnek a „szivárványcsaládok” Magyarországon. Na mindegy, legalább a zsidóságot féken tartja a rendszer. Ja, nem
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info