A Johnny Somali néven futó "influenszer" (értsd: néger hulladék) éppen Japán utcáit járva készített "livestream-közvetítést", amikor az egyik járókelő hirtelen tenyérrel arcon csapta.
Zoom
A több mint két órája tartó bejelentkezést pofonnal félbeszakító japán férfi a Hirosima és Nagaszaki szavakat említette – minden bizonnyal arra az incidensre utalva, amikor Johnny Somali egy tokiói vonaton zaklatta az embereket azzal, hogy felemlegette nekik a két japán város lebombázását, illetve az atomcsapások megismétlésével fenyegette őket többször is.
– Hirosima, Nagaszaki! Tudjátok, mit csináltunk veletek? Hirosima, Nagaszaki – elpusztítottuk, mert nem tudtatok viselkedni. Ha most sem tudtok, újra megtesszük. Értitek?! Nem fogjátok fel, mekkora hatalmunk van! – kiabálta a feka. Az egyik utas aztán megelégelte a hangos fenyegetőzést, és megpróbálta leállítani – róla egyébként kiderült, hogy koreai származású amerikai.
Íme az ember alatti lény tombolása:
És íme a jól megérdemelt, de sajnos túl enyhe pofon:
Percekkel később egy rendőr és egy férfi érkezett a helyszínre. A rendőr kikérdezte a történtekről a provokátort, aki azt mondta, nem tett semmi rosszat. A támadó állítólag vízzel is lelocsolta – de nem lett ettől sem fehérebb, sem civilizáltabb...
(Next Shark - Index korrigálva)