Szerda este egy miami nyaralás után repült haza Yossi Adler, felesége, Jennie és 19 hónapos lányuk, de közvetlenül a gép felszállása előtt lekísérték őket a repülőgépről – írja a Daily Mail nyomán az Index, de fotót persze nem mellékelnek, pedig az alapján (a nevük mellett) egyértelmű lett volna az olvasóik számára, miféle lényekről van szó, ehelyett "detroiti család"-ként emlegetik őket - pedig nem azért büdösek, mert detroitiak, hanem azért, mert zsidók.
Az Index ma közölte a hírt, nekünk viszont ismerős volt a történet, hiszen, bár igen gyakran tapasztalható, hogy büdösek a zsidók, az meglehetősen ritka, hogy emiatt fel is mernek lépni ellenük, és valóban, az eset még 2019-ben történt (később mi is írtunk róla):
Zoom
Az Index mai cikke és az általuk hivatkozott Daily Mail-írás
Zoom
A történet röviden:
– Amint leszállítottak minket, bezárták a kaput, és azt mondták, néhányan panaszkodtak, hogy testszagot éreznek, emiatt nem engedtek vissza – mondta Adler, azt hazudva, hogy nincs testszaguk, és nincs velük semmi baj.
Zoom
Velük soha sincs semmi baj...
Az American Airlines megerősítette, hogy Adlert és családját leutasították a járatról, miután több utas panaszkodott testszaguk miatt.
Zoom
A légitársaság tájékoztatása szerint a család egy szállodai szobát és étkezési utalványt kapott éjszakára (pedig nem a légitársaság hibája az, hogy nem szeretnek tisztálkodni - a szerk.), valamint foglaltak nekik helyet egy másnapi járatra is.
Zoom
A feleség elmondta, hogy több embert is megállítottak a repülőtéren, hogy megkérdezzék, valóban büdösek-e, de az emberek azt mondták, nem azok, így azt gondolják, hogy más oka lehetett annak, hogy leszállították őket. Persze merték volna azt mondani egy láthatóan zsidó családnak, hogy igen, messziről bűzlötök...
Frissítés: videón a zsidók, akik nemcsak büdösek, hanem rettenetesen idegesítők is: