Társadalomlélektani közhelynek számít, hogy biológiai-genetikai okokból a férfiak és a nők teljesen eltérő módon viszonyulnak sok mindenhez, így természetesen a fajvédelem kérdéséhez is.
Ezt a jelenséget tükrözi az alábbi épületes kis párbeszéd, amely két idegen, egy férfi és egy nő között zajlott a bécsi metróban, és amely a 4chan (/pol/) vitafórumán és a Twitteren is szóba került, miután a nő megosztotta a „borzalmas rasszista incidenst” a TikTokon.
A férfi az akcentusa alapján valószínűleg kanadai, a nő szintén az akcentusa alapján valószínűleg szláv (talán ukrán vagy lengyel) lehetett.
Férfi: Most mások éppen elveszik az országotokat…
Nő: Nem veszik el tőlünk…
Férfi: Nos, a városotok utcái bűzlenek a cigitől, a füsttől és a kebabtól, és mindenhol falfirkák vannak, vagyis azt mondanám, hogy az országotok egy szarvilágban van. Nem éppen klasszikus zenét műveltek, és vezetitek Ausztriát…
Nő: De amit mondasz, az nagyon rasszista…
Férfi: Basszus, mert az vagyok…
Nő: És büszke vagy rá, hogy rasszista vagy…
Férfi: Igen, mert ez az, ami megvéd egy kultúrát…
Nő: Miért kell megvédenünk a kultúrát?
Férfi: Mert máskülönben az egész világ csak egy bevásárlóközpont lesz, és nem lesz semmilyen kultúránk, csak szar amerikai zenét fogunk hallgatni, és úgy fognak kinézni a csecsemőink, mint az afrikaiak.
Nő: Hú, éppen most bizonyítod be, hogy tényleg rasszista vagy…
Férfi: Na és?
Nő: Na és? Valóban sajnállak téged, tényleg szomorú, hogy ilyen sok gyűlölet van benned…
Férfi: Te mindent elhiszel, amit a tévében látsz. Gyanítom, hogy nagyon alacsony az életszínvonalad…
Nő: Nem alacsony az életszínvonalam, mert ha összekeveredünk itt és sok kultúránk van, akkor ez valójában nyereség az életünkben…
Férfi: Jó dolog elmenni egy kultúrába, amelyet meg akarsz látogatni, de az nem, amikor ő jön ide hozzánk, mert akkor nem lesz semmilyen kultúránk, csak egy rossz párosításunk…
Nő: Nem a megfelelő személyt választottad, mert én nem osztrák vagyok, így aztán… Rendben, boldog utazást kívánok, és hogy szerezz valami tudást az emberségről, és ne legyél ilyen kibaszott rasszista…
Férfi: (érthetetlen)
Nő: Igen, talán nem kellene megtámadnod (sic!) lányokat…
Férfi: A nagy fogyókúrád az, ami sérteget téged…
Nő: Azt mondod, hogy kövér vagyok? Ha-ha-ha… De én legalább nem vagyok rasszista…
Zoom
Összefoglalva: egy liberális nő szent kötelességének érezte, hogy helyretegyen, kioktasson és kipellengérezzen egy rasszista férfit a Bécsben is tapasztalható fajkeverő, multikulturális és kozmopolita életmód védelmében, amelynek a legfőbb támaszai, propagandistái és haszonélvezői minden fehér országban a magafajta liberális, feminista és emancipált nők.
Ez egyáltalán nem újdonság a 4chan kommentelői számára, egy orosz hozzászólása azonban mégis érdekes, mert segít eloszlatni a szláv nőkkel kapcsolatos esetleges illúziókat.
Orosz: Itt a fórumon azt hiszik, hogy a szláv nők „hagyománytisztelők”, „értelmesek” vagy „kultúravédelmezők”. Ők többnyire a szovjet korszak nőfelszabadításának, gyereknőként való hagyományos nevelésének és nyugati típusú feminizmusának a keveréke, és ez a keleti szláv nőket tejesen tudathasadásossá tette. A többségük 70-es IQ-jú lábasjószág, aki hisz a kártyavetésben, a csillagjegyekben és a mágiában. Liberális négerfajta. Alkalmam volt egy francia nővel beszélgetni Moszkvában nemrég, és úgy éreztem, hogy életemben először beszélek egy felnőtt nővel.
De (a szláv nők) legalább szépek, írja valaki.
Mire az orosz: Igen, ha egyéjszakás kalandot akarsz, megfelelnek, de ha hosszú távú kapcsolatot akarsz egy keleti szláv nővel, akkor egy „örökös dráma és ellened irányuló gyűlölet” szerződést írsz alá velük.
A liberális fehér nők tehát szó szerint elpusztítják a nyugati civilizációt, ha az öngyilkos altruizmusukat és a mérgező (fajon kívüli) együttérzésüket nem sikerül a férfiaknak időben kordába szorítaniuk, amíg még nem késő.
H. T.