Somlai Nóra,
Bombagyár-szerkesztő
A Tomcat nevével fémjelzett - egykor radikálisnak indult - Bombagyár blog egyik munkatársáról lehullott a lepel. Közös szégyenünk, hogy egy ilyen ember megfordulhatott a mi oldalunkon. Illetve nem a miénken: Tomcat oldalán... Cikkünk nagykorú, erős idegzetű olvasóinknak szól, tartalmaz megbotránkoztató és gusztustalan részleteket is, de a valóságon nincs mit szépíteni. Bizonyító erejű képek alább.
Azt tudtuk, hogy Tomcatnek van többek között egy Bluebunny (magyarul kéknyuszi) nevű kollégája, akinek linkjét még most is megtaláljuk az átmenetileg nemzeti radikálisként is működő Bombagyár blogon. Aki minden cikk alatti kommentet is az utolsó betűig követett, az tudhatta, hogy Bluebunny leszbikus. Aki nagyon figyelt, annak nem volt titok, hogy ő egy "picit" más. Mi nem követtük ennyire az eseményeket, így azt sem tudtuk, hogy leszbi, mi több, el sem olvasgattuk írásait, valahogy az első mondat alapján érdektelennek tűntek. És sok mást sem tudtunk...
Kezdjük az elejéről - ki az a Bluebunny?
A Bombagyár egyik szerkesztője, írója, Tomcat, Blogin és mások mellett. Bluebunny blogjából kiderül, hogy weboldalak tervezésével foglalkozik. Neve nem titok, szerepel az oldalon: Somlai Nórának hívják. A bevallottan leszbikus Nóra blogján ott virít a libsi Tótawé linkje, de mindez még kevéssé undorító ahhoz képest, ami később következik. Képeit időközben törölte, de a Google még kidob pár találatot, így néz ki. Sikerült beszereznünk pár fotót nagyobb méretben, ezeket is közöljük ebben a cikkben. Egyesek szerint azért vették fel szerkesztőnek, mert jó a humora, és cigánybűnözésről beszél...

Ez is Somlai
Nos, a 180 cm magas, 27 éves, festett vörös hajú Somlai blogjának fejlécében az alábbi szöveget találjuk: "kleine scheisse gute scheisse", magyarra valahogy úgy fordíthatnánk: "a kis szar is jó szar", vagy: "a kis kakinak is örülni kell". Blogján egy ilyen beszélgetést is találhatunk (link ITT):
<szabo szillvia> rosz vagyok fenekej el kérlek
<Somlai Nóra> pontosan mennyire vagy rossz?
<Somlai Nóra> mert attól függ...
<Somlai Nóra> ha csak kicsit vagy rossz, megúszod egy szóbeli figyelmeztetéssel

<szabo szillvia> és ha nagyon
<Somlai Nóra> akkor lehet róla szó
<Somlai Nóra> persze csak nevelési célzattal

<szabo szillvia> mivel fenekelszel
<Somlai Nóra> mivel rossz voltál...
<szabo szillvia> verdel véresre a segem
<Somlai Nóra> neten keresztül nehéz lesz
<szabo szillvia> van nadrág szijad
<Somlai Nóra> van, de textilből van, lófaszt sem ér egy veréshez
<szabo szillvia> nekem van katonai szijam azal tudtc ütni
<Somlai Nóra> na legalább ez megoldódott.
Már látszik, hogy nem százas.
Nézzünk még pár érdekes fotót Somlai Nóráról, Tomcat és Blogin szerkesztőtársáról!

Ők egy büszke, leszbikus pár. Jobb oldalt az egyértelműen "szép", fajtajelleges zsidó Bombagyár-szerkesztő.

Most pedig nézzük meg Miss Helenát!

Miss Helena, amikor épp nem a Bombagyárra ír. Brutális képek az alábbi linken

Egyéb kérdés? Bluebunny, azaz Somlai Nóra = Miss Helena. Azon túl, hogy a képek mutatják az azonosságot, más is alátámasztja megbízható forrásból származó értesülésünket. Miss Helena is leszbikus, és ő is weboldal-készítéssel foglalkozik... A hányingerkeltő oldal egyébként, mint megtudtuk, korábban felbukkant az Index egyik blogján. S hogy mivel keresi kenyerét Miss Helena? Kicsit lejjebb megtudhatja...
Miután pár napja nyilvánosságra hoztuk Somlai másik énjét, egyesek azt írták a Bombagyáron: nem különös, akit irritál, az ne olvassa az írásait, nem olyan gáz, amit csinál, vannak undorítóbb dolgok is... De egyébként is, azt csinál, amit akar, kit érdekel?! Tehát vannak, akiket nem zavar, hogy egy fekáliaszexes aberrált zsidó írogat a Bombagyáron. Akkor nyugodtan meghívhatnák szerkesztőnek a transzvesztita Terry Blacket, vagy épp egy pedofilt is... Hisz nem azt kell nézni, hogy mivel foglalkozik, milyen ember. Terry Black sem szereti a cigányokat, tehát minden feltétel adott, hogy a Bombagyár stábjának tagja legyen. Az, hogy esténként nőnek öltözve a seggét riszálva, hímringyóként keresi a kenyerét, az nem érdekes. Legalábbis az ő logikájuk szerint.
Néhány, magát még nemzeti radikálisnak mondó tomcatista szerint elfogadható... Hogy mi?
Megkötözött, véresre vert férfiak, Miss Helena ezt szereti. Meg véresre korbácsolt, injekciós tűkkel átszúrt péniszeket. Egy videó címe: "Forró viasz csepegtetése, egyujjas erőszak, majd égő gyertya bedugása az ánuszba."  Farokkínzás tűsarokkal, pénisz átszúrása tűkkel, árammal való sokkolás. Egyesek szerint ez még elmegy. "Saját vizeleted itatása szívószállal ágytálból; lavórba kell pisilned, és fejed belenyomom." Van még egymásra sz@rás, spermaetetés, leköpködés, fojtogatás: ez a kínálat, részletes információkat a 06-20-518-7448-as számon ad Miss Helena.
"Ma igazán perverz kakis játékot játszottam egyik kedvenc játszótársammal. Többek között a tűsarkamat bedugtam a fiú szép, borotvált fenekébe, amiről utána a kakit ő szépen lenyalta.
Ezután kakiltam egy jót az ő szájába.
A fényképeimen (természetesen) én vagyok látható, illetve a játszótársam feneke.
Ezek a képek 2007. október 14-én készültek."
Erős idegzetűeknek itt a link. Tényleg nem ajánljuk, gyomorforgató. És ezt nem a négy fal között csinálja "hobbiból", hanem megélhetésből.
Nem hogy nőnek, embernek sem neveznénk, inkább aberrált állatnak, akinek nincs helye a társadalomban. Feltéve, de nem megengedve az ilyet vagy minden szó nélkül tarkón lőjük, esetleg türelmesebb pszichológusok egy gumiszobában próbálkozhatnak vele az észhez térítésén. Közös szégyenünk, hogy egy ilyen lény megfordulhatott a mi oldalunkon. Illetve nem, nem a mi oldalunkon. Tomcat oldalán, a Bombagyáron. Mi ugyanis soha, semmilyen körülmények között nem vállalunk közösséget deviáns, pusztító, romlott egyedekkel, még a linkcsere programunkban sem vehet részt ehhez hasonló. Most már, utólag érthetőbbé válik, hogy Tomcat október 23-án miért akart kötélhúzás keretében békülni cigánybűnözőkkel, SZDSZ-esekkel, zsidórasszistákkal és buzikkal. Egész más útra lépett. Ha legközelebb a buzifelvonuláson kamionon, papi ruhában a repedt seggét riszáló köcsög lenne a Bombagyár szerkesztője, Polgár úr barátja, nem lepődnénk meg.
Szerkesztői vélemény
Habár korábban nagy reménységgel és érdeklődéssel olvastam a Bombagyár blog írásait, Tomcat spicliskedése, majd aberrált, akasztófára való szerkesztője lelepleződése után nem teszem többé. Befogadták ezt az állatot, és senki nem emelte fel a hangját ellene. Most is hallgat mindenki, nem követelik az eltávolítását, inkább mosdatják, próbálják megmagyarázni. Romlottá és fertővé vált ezáltal az egész, a Bombagyár kiállította magáról a bizonyítványát. Én ezzel (fartúró, sz@revő zsidókkal) nem kívánok azonosulni, közösködni, aki mégis, aki ezt elfogadhatónak tartja, akit nem zavar, lelke rajta, olvassa tovább a Bombagyárat és maradjon a közösség tagja. De az ilyet én nem nevezném nemzeti radikálisnak...
Nekem ez túl sok, nem megy le a torkomon. Helena aberráltságával szemben soha nem leszek megértő, nem fogom elfogadni, és nem veszek részt a mosdatásában sem. Az ilyeneket ki fogom rekeszteni. Ha Tomcat szerint ez szélsőséges nézet, akkor vállalom: igen, szélsőséges vagyok. És kicsit pironkodva - mert lassan már ciki -, de bevallom: nem dugtam még kutyával. Nem is tervezem. Útjaink tehát végleg elváltak, így többé nem olvasom a Bombagyárat.
Magyari Gábor - Kuruc.info