Ez a kép (még) nem a Kuruc.info
elleni peren készült
A besúgóvá "nemesedett" bloggert nyilvános tégláskodása után nem sokkal behívatta a Gyurcsány-rezsim ügyészsége a Kuruc.info ellen tanúskodni, s Polgár úr, minő véletlen, készségesen együttműködött. Információi ugyan töredékesek, pontatlanok, de a vérbírákat és szemkilövetőket védő Legfőbb Ügyészség is tudja, hogy egy magát a jobboldalra átmenetileg befúrt lény vallomása nagyobb erővel bír holmi cionkomcsi szennylapocskák vagy az MTI és a HVG közléseinél. Hab a tortán: kakiszexes, szado-mazo imádó leszbi Tamás bátya stábjában, csak felnőtteknek és erős idegzetűeknek.
Emberi tragédiát is piszkos célra
Bár az '56-osokat mocskoló, Gyurcsányt és Kádárt nyíltan mentegető, a Traubi-tolvaj Berkowitz-ról PR-cikket publikáló Tomcat jelleme és szavahihetősége ma már egyértelműen kétes (Lásd csupán a tényt, hogy a megszúrt Zöld párti aktvista cáfolta a liberális blogger hazugságát annak fórumán. TC azt állította, hogy Vona Gábor és Szegedi Csanád csak a Bombagyár egy cikke nyomán látogatta meg a Number becenevű megsérült hazafit késő éjszaka, miközben a látogatás az írás megjelenése előtt, normális időben zajlott le. Az olvasók hiába kértek helyreigazítást, vagy legalább egy "bocs, tévedtem" szöveget Tomcattől, a "szentember" egyszerűen lapított), ismét csak a szándék, emberünk sötét szándéka a fontos. A blogger egyébként bajba kerülhet még hamis tanúzásért is, miután korábban egy műsorban azt állította, hogy nem ismeri személyesen a Kuruc.info szerkesztőit. Melyik változata az igaz?
Hivatalosan is tégla
De ami a nemzeti oldal számára fontos: most már hivatalos, okirati nyoma is van annak, hogy Tomcat a cionista rezsim informátorává vált. Bár még ad a látszatra, óvatosan fogalmazgat, pl.: a "gondolom" szót használja, hogy utólag ki tudja magyarázni a magyarázhatatlant - már annak a maroknyi embernek, aki még hisz neki. Kijelenti azonban: "Elmondtam, hogy 2005 tavaszán találkoztam vele először, [M. Balázzsal, akiről többek között Tomcat azt állítja, hogy ő a főszerkesztőnk - a szerk.] egy tüntetés kapcsán, és már akkor beavatott abba, hogy hamarosan elindul a Kuruc.hu. Ebből lett aztán a Kuruc.infó. Erre 2006-ban rövid ideig cikkírási jogot kaptam."
Majd: "Ez volt az első eset, hogy bármiféle hatóság kérdést tett fel nekem a Kuruc.infóról, nem számítva 2006 októberi faggatózásukat, amikor nem mondtam semmit."
Tehát Jellembajnok Tamás elismeri: akkor még hallgatott. Most viszont már bosszúból, készséggel kollaborál a rezsimmel. Persze nála a bosszú fogalma is torz, hiszen előzmény nélkül, meg nem támadási szerződésünk dacára, azt rágcsáló módjára felrúgva kezdte mocskolni a neki hatalmas pozitív publicitást biztosító lapunkat (is) 2008 szeptemberében, s miután ezt értelemszerűen nem hagytuk annyiban, jelesül megismertettük olvasóinkat Tomcat ma már nem reklámozott idézeteivel, Drága Polgár Úr az ÁVH-t és a Gyurcsány-rezsimet segítve nyilvános, majd hivatalos besúgósdiba kezdett.
Érdekes és egyben önleleplező ez a kijelentése: "Az ügyész elmondta, hogy nem csak ez alapján, hanem más weboldalak tartalma révén is bizonyítani tudják, hogy Molnár Balázs a Kuruc főszerkesztője, és igazából nincs ehhez szükségük rám."  Mármost ha nincs szükségük becses személyére, akkor miért hívták be most rekordgyorsasággal?
Remélhetően legkésőbb a Kuruc.info koncepciós pere során megismerkedhetünk "Szentember" teljes nyilatkozatával, ha már ő, érdekes módon nem tette azt közzé, holott ilyen esetekben szokása az eredeti iratokat közzé tenni.
Hogy lenne már spicli a spicli?
Vamzerkodása kapcsán azzal mentegeti magát, hogy az általa közöltek másutt is megjelentek már, 2006 szeptemberében többek közt lapunkban is, de ez részben valótlan, részben, ismételjük, egészen más súlya van névtelen cionrasszista feljelentőlapok, vagy a köz pénzén hamisító Magyarországi Talmudista Iroda (MTI) dezinformációkkal teli közléseinek, mint neki, aki átmenetileg radikáljobber körökben is megfordult. Ezt tudja ő is, nem véletlenül hozott le bizonyos neveket. 
A fél- és dezinformációkkal nem is kívánunk részletesen foglalkozni, ám megkérdeznénk (költői kérdés) Drága Polgár Urat: mi volt a szándéka, ha nem a feljelentés? Logikusan mozdult rá a rezsim ügyészsége azonnal TC beköpő műveletére (korábban sem állítottuk, hogy kizárólag a "Becsület Szobra" közlései okán indult eljárás a Kuruc.info korábbi vélt főszerkesztője ellen, ám az elnyomó szervek munkáját nagymértékben kívánja segíteni a pólós tégla), s ugye más az, ha a köztudottan cionista-cigányfajvédő Index állítja Tomcatről, hogy valóban bombát akart gyártani és felrobbantani, mint ha ESETLEG mi tennénk (de nem tesszük). Vagy Budaházy, akivel egy ideig egy oldalon állt, és sokáig jóban voltak. Sok hazafi tudna mondani terhelő dolgokat Tomcatről, de igazi magyar ember semmilyen körülmények közt nem súg be az ÁVH-nak és a hasonszőrű ügyészségnek, ellentétben Polgárral.
(A besúgást egyáltalán nem gennyzsák és véletlenül sem beszámíthatatlan barátunk természetesen el sem ismeri. Tudják mit, igaza van! Ő nem árul be, csupán eleget tesz törvényi tanúskodási kötelezettségnek. Nem segíti Drazsét és hordáját, csupán megerősít közkeletű információkat. Dehogy áztatja ő a radikáljobbot Vonától Morvain át Budaházyig és Toroczkaiig, nem. Ő csakis az igazságot, a hozzáértést, folyton változó elvekhez való hűséget képvisel. És ha Fletót vagy Kádárt mentegeti, fartúrókkal húz kötelet, de máskor agyonverésüket hirdeti, az csupán az idők szavának megértése, ahogy a Kuruc.info leszélsőségesezése is az, egyidejűleg a komcsi porontyok felakasztásának általa hirdetett programjával.)

Ön rábízná magát?
A valóban radikáljobbos sajtóban Tomcat-féle/stílusú vamzerkodás nem jelent meg. Tamás bátya egyébként valamely okból vonzódik a téglákhoz: már mielőtt egyoldalúan megtámadta volna az őt több száz cikkben népszerűsító lapunkat és a radikális szervezeteket, vezetőket, Kovács Géza III/III-as munkatársnak írt, majd a MÖM által leközölt e-mailjében lelkesen áztatta a Kuruc.infót. (Mellesleg, Kovács, Tomcathez képest még úriembernek bizonyult...)
Nem köpök, ha...
Néhány napja levelet kaptunk. Álnéven ugyan, de stílusából felismerhető volt számunkra Tomcat, aki, érezvén szorult helyzetét, zsarolni, fenyegetni próbált. Spiclikkel természetesen nem tárgyalunk, így most sem tettük. Bár egy kis esélye lehet annak is, hogy a levelet más írta, de stílusjegyein túl Polgár elvtárs szerzőségét erősíti az a tény is, hogy ma nagyon hasonló tartalmú kommentet tett közzé, saját néven, amelyben lapunk tönkretételéről fantáziál, eszmetársai érdekeivel mintegy szinkronban:
Íme:
---------- Forwarded message ----------
From: Mélymagyar Árpád <colstok88@gmail.com>
Date: 2008.12.03. 23:52
Subject: Vádemelés
To: szerk@kuruc.info
Nos, patkányok, most ráléptek a farkatokra. Fáj? Ez van. Nem kellett volna baszakodni.
Most csak tőletek függ, hogyan folytatódik.
Az első lehetőség, hogy nem értitek, hol a helyetek, és akkor rátok borítom az összes szart, amit éveken át kavartatok. Több tanú is tudja igazolni, kik a Kuruc.infó szerkesztői, éppen elegen ahhoz, hogy ne tudjátok kimagyarázni. Perek tucatjait fogják rátok verni, ingetek-gatyátok rámegy.
A második, hogy bocsánatot kértek tőlem a mocskolódásért, a csúsztatásokból  összerakott, aljas lejáratási (TC szerint őt idézni csúsztatás - a szerk.) kísérletért, és elmagyarázzátok az olvasóitoknak, hogy is volt ez, hogy ti kiskirálynak képzeltétek magatokat. Ez esetben nem lesz további tanú, és a kihallgatáson az hangzik el, hogy én is csak más weboldalakon olvastam, hogy kik szerkesztik a Kurucot. Aztán ti erre, én arra, és nem érdekeltek tovább.
Péntek reggel 8 óráig kaptok időt, hogy válasszatok.
(Gyengébbek kedvéért még egyszer: nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a fenti levelet Tomcat írta, pusztán egyes jelek arra utalnak. A levelet elküldhette egy furfangos nácivadász is, ezért ezt mindenképp fenntartásokkal kell kezelni, pusztán érdekességként raktuk ki. Az viszont biztos, hogy Tomcat saját nevén azt hirdeti és teszi, amit a fenti levél szerzője  - a szerk.)
Kakiszexes perverz a Bombagyár stábjában

Tomcat hozzászólások 2008. december 10-én a Bombagyáron:
"Mellesleg egyre többet gondolkodom azon, hogy kellene csinálni egy normális, épeszű nemzeti radikális hírportált. Olyat, amelyik ugyanúgy megmondja, amit kell, mint régen a Kuruc, de nem kicsinyeskedik, nem megy le óvodás szintre, és nem náci.
Mellesleg tudtad, hogy Molnár Balázs nem olyan régen még az SZDSZ tagja volt? És még ő ugat, hogy én "balliberális" vagyok."
Molnárt megkérdeztük, soha sem volt az SZDSZ tagja, sem aktivistája, ahogy a Bombagyár másutt is hazudja, és hazug állítását szokás szerint bizonyítani semmivel sem tudja. Tomcat azonban a Kuruc.infóval ellentétben buzikkal, cigánybűnözőkkel, SZDSZ-esekkel hirdetett közös kötélhúzó versenyt október 23-án, stábjában pedig egy oldalán ürülékkel való játszadozást is hirdető leszbikus cionistát is foglalkoztat Bluebunny személyében.
Felcsatolható műpénisz, kakis játék, brutális, véres kínzások. A Bombagyáros szerkesztő, Bluebunny másik énje
Mint egy Kedves Olvasónk feltárta: Íme Polgár Tamás szerzőtársa, polgári nevén Somlai Nóra (BlueBunny - magyarul: Kék Nyuszi -, Helena), amikor éppen nem weblapokat szerkeszt. Csak erős idegzetűeknek, csak saját felelősségre, csak 18 éven felülieknek, mert hihetetlenül ocsmány és véres az egész! Ilyen emberek gondolatainak ad teret a nemzeti radikálisnak indult blog, a szerkesztői pedig egy ilyen lénnyel vállaltak/vállalnak közösséget. Csak gratulálni tudunk. Ennek ellenére épp a "nácivadász" zsidó oldalacskák szintjére süllyedt "Igazmondó" Tomcat más vélt Kuruc-szerkesztőket rágalmaz pl. striciséggel, lopással, újra csak nulla bizonyítékkal megtámogatva. A jelenség, a feltárt tény mindenesetre némi magyarázattal szolgálhat Polgár torz jellemére, és a deviánsokkal kapcsolatos gyomorforgató október 23-i gesztusára.
Másik Tomcat hozzászólás szintén ezen a napon:
"Íme a Kuruc impresszuma 2006-ból: http://web.archive.org/web/20061103233635/http://www.kuruc.info/impresszum.asp" (Hamis, illetve tucatnevekkel - a szerk.)
Egy gyárlakó kérdése a Kuruc.infóról: "miért és hogyan lehetetlenítenék el?"
Tomcat válasza: "Mondjuk a nyakukba raknak annyi rágalmazási és személyiségi jogi pert, hogy ingük-gatyájuk rámegy.(Vesd össze a fenti zsaroló levéllel. Update: Grál-lovagunk fel van háborodva, hogy olvasónk segítségével fényt derítettünk Kék Nyuszi tevékenységére. Bizony ám. Csipőre tett kézzel fújtat, toporzékol, kikéri magának. Akárcsak a tőle vett idézeteket. Hiszen Ő A Romlatlan. TC dús, TC jó, mindig igazat mond, akkor is, ha a füvet egyszer zöldnek, máskor lilának mondja. És végképp nem rágalmaz, ugyan! Egy igazhitű krisnás, mint ő, hazudna, előre megfontolt szándékkal? Soha! - a szerk.)
A Kuruc.info viszont nem Tomcat vagy Bombagyár, amely tőlük való idézetek közlésére válaszul jelentgetni kezd. Egyetlen itthoni szerkesztője sem tett, és nem is fog vallomást tenni Tomcat ellen bombagyáros vagy más balhéja kapcsán. A sokféle, ellentétes ideológia mellé felsorakozó, köpönyegforgató blogger politikai-erkölcsi gazságait azonban ezután is feltárjuk. Magunknak és másoknak pedig okulásul újra: a megtért ballibet nem szabad fenntartások nélkül fogadni.
Kuruc.info

A bombertől a szövetkabátig, Tomcattől Polgár úrig