A legújabb értelmes körlevelek a védőoltás "higgadt" és "tudományos" elemzését ígérik. Igen ám, de a semmitmondó szövegből kiderül, hogy hazánk egyik legelvetemültebb szcientológusa, Lenkei Gábor jegyzi, így jó szándékú olvasóink gyakorlatilag az ő okoskodásait küldözgetik körbe.
Nem túlságosan nagy meglepetésünkre kiderült, ez a baromság is a mindenféle szemetet válogatás és ellenőrzés nélkül közlő, a hülyeség terjesztésében nagy szerepet vállaló "Nemzeti" Hírháló "ajándéka" az emberiségnek.
A fent nevezett, meglehetősen korlátozott képességű, "másol-továbbít" kórban szenvedő levélküldözgetők (aki például Vukics Ferencnek tulajdonítják a "Minden magyar felelős minden magyarért!" idézetet amely valójában Szabó Dezsőé) több szót aligha érdemelnek, olvasóinknak azonban azt javasoljuk: nézzék meg kétszer is, mit küldenek tovább barátaiknak.
Így kezdődik a "mestermű":
Higgadtan és tudományosan a H1N1 vírusról és a védőoltásról
A Jog az Egészséghez Egyesület közleménye
2009, szeptember 26 - 13:03 - Hírszem
Felesleges hisztériakeltés? Higgadtan és tudományosan a H1N1 vírusról és a védőoltásról
Budapest, 2009. szeptember 25. Dr. Lenkei Gábor és Dr. Lenkei György tudományos összefoglalója (A Jog az Egészséghez Egyesület közleménye)
Higgadtan és tudományosan a H1N1 vírusról és a védőoltásról
Úgy tűnik, olykor könnyebb félelmet kelteni és hisztériát gerjeszteni, mint közzétenni a tényeket, a higgadt, józan igazságot.
Kapcsolódó: