A hölgy neve: Vitézy Dávidka
Vitézy Dávid - állítása szerint - egyetlen korrupciós ügybe keveredett BKV-s cégvezetővel, így Fuzik Zsolttal sem ápol közeli barátságot, csak a felügyelőbizottsági és VEKÉ-s tisztségeiből adódó munkakapcsolatot tart velük. A BKV egykori fideszes fb-tagja a Nollal közölte: minden őt rágalmazóval szemben megteszi a büntetőfeljelentést - szól a hír.
A Lauder Javnén végzett Vitézy Dávid, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szóvivője, a BKV felügyelőbizottságának (fb) egykori, Fidesz által delegált tagja több szemtanú elmondása alapján márpedig Fuzik Zsolt Béla köcsöge.
De, hogy a történet még izgalmasabb legyen, nézzük, Dávid kisasszony milyen szálon kapcsolódik Orbán Viktor családjához.
Kiderül szépen lassacskán, amit amúgy is sejtettünk, mégpedig hogy a fővárosi cilibulikban minden párt és holdudvara benne van valamilyen módon. Orbán Anita a férjén keresztül, a Vitézy klán pedig Hankiss-Erdős Ágnes (Erdős Péter* lánya) és Vitézy László közös gyermeke, Vitézy Dávidkán keresztül, aki néhány évesen már a VEKE kis főnökeként a média egyik főszereplőjévé vált, és mondja akár hetente is a tutit. Dávidkából előbb-utóbb minisztert vagy minimum államtitkárt szeretnének csinálni a szülők. Buzeráns Dávidka nagybátyja az a Vitézy Tamás, a László testvére, aki a Helyi Théma c. lap tulajdonosa, és a minapi hírek szerint BKV-reklámra is kapott pénzeket a közösből. Vagyis szépen osztogattak egymásnak az elvtársak és az urak.
A Vitézy klán egyébként nagyon nyomulós fajta. Vitézy László bent ül az ORTT-ben is, mint a pályázatokat elbíráló grémium egyik szakmai tagja. Hogy mekkora pénzek fölött diszponálnak, amikor filmek elkészítéséhez szavaznak meg sok százmilliót, azt csak sejtjük. Ezekben a szakmai bizottságokban megállapodnak a "különféle oldalak" szakértői, kiknek adnak pénzt, majd, ha az illető megkapja, ahogy az a pályáztatásoknál lenni szokott, valószínűleg valamennyit szépen vissza is oszt.
Vitézy László a rendszerváltás előtt még együtt parolázott a komcsikkal, utána meg Szélessel, Libajnaival és Gyurcsótánnyal együtt szétlopták az állami vagyont. Ennek visszamenőleges feltárása szintén a Jobbik feladata lesz. Tehát miközben mindenki azt gondolja, hogy Dávidka a VEKE hőse, a téma szakértője, kiderült hogy szimplán rokoni kapcsolatainak köszönheti a BKV-s helyét.
Vitézy Tamás különben a Helyi Thémához fideszes önkormányzatoktól is kap pénzt. Vitézy Zsófia pedig, aki Vitézy László lánya, a Magyar Nemzet kulturális rovatának vezetője, a HírTV műsorvezetője, és a Reform c. hetilap becsődöltetője. Nem éppen a szakma csúcsa, de hát ő az Orbán-rokon. A Vitézy-Erdős-Orbán klán összefonódása itt látható ábrázolva.
Kuruc.info
* Erdős Péter a kommunizmus idején a Hungaroton feje volt, élet-halál ura, és persze zsidó.
E két fénykép nélkül nem is lehetne kerek a történet...

Dávidka figyel...

Dávidka "dolgozik"... (nem kevésért)
Olvasónk írja:
Kedves Kuruc.info!
Gratulálok a tényfeltáró írásotokhoz és a sejtett, de igen komplikált családi összefonódás bemutatásához!
Kiegészíteném azzal, hogy V. D. 21 éves kora előtt, csak egy L.J.-érettségivel nyerte el a zsíros felügyelőbizottsági posztot és egy bizottság elnöki tisztségét.
Egyszer egy szakmai lap a pesti közlekedéshez szükséges hozzáértéséhez faggatta. Válasza ilyesfajta volt: "Egyszer otthagyott az éjszakai utolsó busz, ezért foglalkoztat a közlekedés..."
Üdv: Miklós
Kapcsolódó: Családi kör