Azt hiszem, az alábbi pár sor és a fotók fényes bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy néhány sajtóorgánum milyen módszerekkel próbálja elhallgatni a Magyar Nemzeti Gárda létezését és tevékenységét.
A cikkben szereplő fiatalember valóban önkénteseknek köszönhette a hazajutását az iszapkatasztrófa helyszínéről, de az önkénteseket a nyilatkozatában nevén is nevezte: Magyar Nemzeti Gárda. Annak ellenére, hogy mi hoztuk haza, a megnevezés valahogy kimaradt az újságcikkből.
A hab a tortán azonban az, hogy mindkét fotót meg is változtatták.
Az első képről eltűnt a rovásírásos "Harcos" felirat, helyette egy felirat nélküli pólóba öltöztették jobbikos barátunkat.
Előtte:

Utána:

A Nők lapjáról van szó

(Nagyobb méretben itt.)

A második kép viszont elég érdekes, mert azt még meg lehet magyarázni, hogy helyhiány miatt levágták róla az egyik résztvevőt, de az már nehezebben indokolható, hogy miért tűnt el innen is a felirat a pólóról, illetve miért "esett le" bajtársunk sapkájáról a Magyar Nemzeti Gárda felirat.


Közelebbről:


A másik pólófelirat persze nem zavarta őket

(Nagyobb méretben itt.)

Ez az észrevételem csak egy a sok közül, hiszen számtalanszor tapasztaljuk, hogy a véradásokról és más karitatív tevékenységünkről semmilyen fotó nem szokott megjelenni, kizárólag a saját honlapunkon és a nemzeti híroldalakon.
Viszont ha netán lefújnak gázzal, és megbilincselnek egy gárdistát, mert tisztában van a jogaival, és ki mer állni a saját igazáért, akkor érdekes módon nem változik át a pólója, és a feliratok sem tűnnek el róla.
Szebb jövőt!
Ináncsi József
MNG országos vezető
(Kuruc.info)