A Gamestar cikke:
A jövőre érkező RTS-ben főleg a második világháborús magyar páncélos egységeken van a hangsúly.
A Sword of Justice a második világháború után játszódik, és egy fiktív történetet dolgoz fel, melyben 12 küldetés során kell küzdenünk rendületlenül.
Nem csak a magyar, de a szlovák, orosz, román, és a több játékos-exkluzív japán seregekkel is találkozhatunk a már unalmas brit-amerikai-német seregek helyett. A seregek nagyjából húszféle egységből állnak, gyalogosok és páncélosok egyaránt vannak. Nincsenek nehézségi szintek, a játék egy közepes nehézségi fokozaton indul, és a játékos képességeihez igazodik. Az egységeinket fejleszthetjük a küldetések végén szerzett pontokkal.
Helyet kap benne egy co-op mód is, melyben egyszerre akár két játékos is végigviheti a fő történetszál küldetéseit. A többjátékos szekcióban találunk még egy már megszokott, 1v1,2v2,3v3,4v4 módot, illetve egy világháború-szerűt, amiben a játékosok az általuk beállított ország színeiben harcolhatnak a világuralomért.
Megjelenés 2012 folyamán várható Windows-ra, Linuxra és Mac OS X-re, demót pedig, ha minden jól megy január végén kapunk. Nagyon ígéretes projekt a Sword of Justice.
Korábban írtuk: Újabb videót tettek közzé az alkotók a játékról, ami szépen fejlődik:
Korábban írtuk: Magyarok lesznek egy PC-s játék főszereplői
Nagy fába vágta a fejszéjét a 4villanás fejlesztőcsapata: a 2012-re megjelenő Sword Of Justice, azaz az Igazság Kardja névre hallgató játék a II. világháborút dolgozza fel - ám ezúttal végre mi, magyarok leszünk a főszereplők.
Az ún. valós idejű stratégiai és harmadik személyű lövöldözős játék lehetőséget ad arra, hogy a történelmi tényekkel szemben megnyerjük azokat a csatákat is, amiket elveszítettünk, így egészen máshogy is végződhetnek a dolgok...

A játék jelenleg még fejlesztés alatt van, egyelőre két demó látott napvilágot:

A fejlesztők ígérik: nem adnak ki félmunkát a kezükből, minden centiméter, a grafika és a játékmenet is gondosan ki lesz munkálva: céljuk, hogy a játék más országokban is nagy sikereket érjen el. A fejleményekről természetesen a Kuruc.info is beszámol majd. 
Kuruc.info