Bezár!
2020. július 7., kedd, Apollónia, Bódog napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:38 Toroczkai: ne csak a zsinagóga kapjon rendőri védelmet, hanem a Horthy-szobor is!14:25 Ha egyszer egy "üzlet" beindul…13:54 Életfogytiglani kényszermunka helyett ez a szörnyeteg is megússza majd egy enyhe büntetéssel13:34 12 év alatti lányt csábított el egy 35 éves férfi13:17 "Fuck you, magyarski!" - A Szegedi Törvényszék túl szigorúnak ítélte a Röszkénél áttörő vadak büntetését13:06 Ismét vesztegzár alá került Ausztrália második legnagyobb városa12:52 "Ungváry Krisztián titkos élete" - már megint megpróbálja túlnácizni a zsidókat a jobboldalinak hazudott Fidesz12:26 Ferencvárosban is széthullott a baloldali szivárványkoalíció12:11 Nagyon távoli még a közösségi immunitás egy nagyszabású spanyol kutatás szerint11:27 Napi National Geographic: Majomlagzi Matters11:10 Hamis és rossz minőségű "egészségügyi védőfelszerelést" találtak két kamionban10:53 Egy nemzet végórái - néger milíciák a Ku Klux Klan egykori "szívében"10:43 Románia kibővítette a "zöld zónába" sorolt országok listáját10:28 Több mint egymillió embert evakuálnak egy japán szigeten09:59 Bubópestis miatt vezettek be óvintézkedéseket Észak-Kínában
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Anyaország ::

Cikkünk nyomán: Borkai kirúgta Schmitt barátját, a besúgó Vad Dezsőt

Reklám

Nem érti a mai Népszava, hogy mi zajlik a MOB-ban. Azt írja a Lapáton Schmitt bizalmasai a MOB-ban című cikkében:

Vad Dezső ("Zsuzsa")
"Több váratlan személycserére került sor az elmúlt hetekben a Magyar Opimpiai Bizottságban. Olyan, a szervezettel az elmúlt években, évtizedekben 'összenőtt' embereknek kellett távozniuk, mint Vad Dezső, Schmitt Pál korábbi MOB-elnök tanácsadója, Babati Lajos marketing- és szervezési igazgató, de leváltották Csurka Gergely sajtófőnököt, és Schmitt Ádám jogi igazgatót is. Közös tulajdonságuk, hogy valamennyien az előző elnök, Schmitt Pál emberei." Az információból kiderül az is: inog Molnár Zoltán főtitkár széke is.
Dehogyis nem érti az egyre csökkenő példányszámú bolsevik-liberális szócső azt, amit az egész MOB tud: Borkai Zsolt, a Schmitt Pál utáni új elnök április 19-én olvasta Aktuális helyzetjelentés a MOB-ból: ügynök adszurd kitüntetett szereplőkkel című cikkünket, s utána zárt körben bizalmas vizsgálatot rendelt el. Ennek eredményeként kiderült az, amit Schmitt Pál elhallgatott hivatala átadásakor, s amiről Borkai csak a Kuruc.infóból értesült.
Vad Dezső sportújságíró, teniszező, aki Schmitt Pál sajtófőnöke volt 1992-től 2004-ig, majd a MOB kiadványszerkesztője, Schmitt 2010. augusztus 5-i távozása után a MOB tanácsadója és internetes oldalának főszerkesztője - mint megírtuk - "Zsuzsa" fedőnéven 1965-től 24 éven át szolgálta a BM III-as állambiztonsági főcsoportfőnökségét, előbb a kémelhárítás III/II-6-b osztályát, majd hamar átvette a politikai rendőrség III/III-2-b osztálya. Eredményes besúgó tevékenysége elismeréseként informátorból titkos megbízott lett.
Vad Dezső és egy másik ismert sportújságíró állambiztonsági hálózati személy, Szepesi György, a "Galambos" fedőnevű titkos ügynök (ÁVH, BM. Politikai Nyomozó Főosztály, Állambiztonsági Főcsoportfőnökség III/III- 4 - a osztály) kölcsönösen közreműködtek egymás kitüntetésében. Vad és a MOB egyes vezetői áprilisban megetették javaslatukkal Borkait, aki, mit sem tudva az előzményekről, a MOB Fair Play Életmű díjával tüntette ki Szepesi György ügynököt, az Aranycsapat besúgóját. Szepesi, mint a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) Aranytoll Bizottságának elnöke korábban életmű díjra javasolta Vad Dezsőt a MÚOSZ elnökségének. Vad nemcsak megkapta a szakmai elismerést, de még a szövetség örökös tagjává is választották. (Közismert, hogy az elmúlt évtizedekben a MÚOSZ-on belüli ügynök-maffia tagjainak többsége valamilyen szakmai vagy állami kitüntetést kapott.)
Mint április 19-én megírtuk, Schmitt Pál az első pillanattól tudott Vad Dezső hálózati szerepéről, ami közbeszéd tárgya volt a MOB székházában. Mikor előszőr figyelmeztették erre, egyik bennfentes informátorunk szerint ezt válaszolta: "Tudom, régi vörös katona. Majd most engem fog védeni szuronyaival." Amikor előbb 2009. november 9-én, majd 2010. április 25-én a Kuruc.info leleplezte Vad Dezső ügynököt, Schmitt elé tették kinyomtatott cikkeinket. Válasza mindkét esetben ugyanaz volt: "Nem baj! Akkor is marad és kész!" S így is lett, "Zsuzsa" maradt markába nevetve. Három héttel ezelőtt szép nekrológot írt a volt SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Nádori László sportvezető, a "Ligeti Kornél" fedőnevű állambiztonsági informátor halálakor, s ezt a MOB a saját nevében kiadta.
Ezt elégelte meg Borkai Zsolt, a MOB új elnöke, s indoklás nélkül radikálisan lépett. Csak sejtjük, hogy a megkésett tisztogatásnak még nincs vége. Az OTSH és a MOB jól be volt biztosítva szt-tisztekkel és hálózati ügynökökkel. Maradt még belőlük. Ha Borkai elvi alapon elszánt, ígérhetjük, hogy segítünk még neki. Ha tetszik ez Schmitt Pálnak, ha nem.
Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready