Ismeri a kedves olvasó az alább látható pojácát? (Nem a bal, hanem a jobb oldalira gondolunk.) Ha nem, esetleg jegyezze meg a nevét és a képét, úgy tűnik ugyanis, hogy megjelent a baloldal Molnárefje, aki, ha így folytatja, sok örömöt fog okozni még nekünk.
/Frissítés és a Híradó részlete a cikk alján./

Dániel Péter, Gyurcsány párttársa és imádója nem az echelon, hanem az ellen a szörnyű állapot ellen harcol kitartóan, hogy őt kb. a franc sem ismeri, hiába ken be hetente valamilyen bútordarabot vagy nyilatkozatot ketchuppal vagy tojással.
Nemrég azonban gondolt egy nagyot - és végre sikerülni látszik az áttörés.
De sajnos ezúttal sem úgy, ahogy eredetileg tervezte, akárcsak az alábbi esettel, melynek kapcsán először okozott vidám pillanatokat Dániel Péter a magyar internetezőknek:
Most sokkal nagyobb fába vágta a fejszéjét a gyurcsányista ügyvéd. Amint azt hírül adtuk, minden előzmény nélkül az alábbiakat írta ki Facebook-oldalára:

Utána órákon át jól elcsevegett elvtársaival a témáról, számtalanszor és számtalan formában megismételve állítását.
Aztán azt is elmondta, mire alapozza állításait, fényképet is mutatva.

Nem sokkal később elérkezett a pillanat, amikor véresszájú antimagyar komcsiból Péterünk ismét átváltozott pitiáner, szánalmas balfasszá:

Péter válasza: néma csend.

Valamivel később aztán reagál, csak éppen nem arra, amiről éppen szó volt:

Végül pedig, mielőtt mindent törölt volna, erre fölöttébb kínos magyarázatra futotta még (ti. hiába nem Wittner Mária szerepel a képen, a jelenlegi viselkedése alapján az ő "információi" hitelesnek tűnnek):

És ezzel Dániel Péter legújabb kalandjának végéhez érkeztünk mi is. Vége - de csak egyelőre, Wittner Mária ugyanis pert indít ellene. Ügyvédünknek azonban nincs félnivalója, hiszen láthattuk, milyen komoly oknyomozó munkát végzett "jegyzete" megírása előtt, mennyire megalapozott következtetéseket vont le az alapján, majd milyen készséggel kért bocsánatot tévedése és a rágalomözön miatt.
Mi viszont nem szeretnénk, ha az elvesztett per elvenné a kedvét a "közszerepléstől": ennyire nevetséges balfaszt ugyanis régóta nem termelt ki magából a baloldal - ennyit igazán megérdemlünk...
(Kuruc.info, képek: Képviselő Funky blog)
Frissítés#1: Az MTI híre:
Tételesen cáfolta Eörsi László történész az MTI-nek csütörtökön Dániel Péter ügyvéd Facebookon közzétett, Wittner Mária fideszes képviselőt, egykori '56-os halálraítéltet érintő állításait. Dániel Péter a többi között azzal vádolta meg a politikust, hogy a forradalom idején lincselésben vett részt.
Az 1956-os szabadságharcos tevékenységéért halálra ítélt Wittner Mária nem vett részt lincselésben a forradalom idején a kutatások adatai szerint - közölte Eörsi László történész csütörtökön az MTI-nek nyilatkozva. A szakértő rámutatott: az a fénykép, amelyre az ügyvéd hivatkozik, nem Wittner Máriát, hanem Nagy Dezsőné Markos Máriát (alvilági nevén "Mocsok") ábrázolja, miközben leköpi Papp József honvéd ezredes holttestét 1956. október 30-án a budapesti Köztársaság téri pártszékház ostroma után. A prostituált Markos Máriát jogerősen 8 évre ítélték később.
Wittner Mária 1956. október 30-án a X. kerületi rendőrkapitányságot sikerrel ostromló csapat tagja volt, és mire odaért a Köztársaság téri pártszékházhoz, a felkelők már bevették azt - tette hozzá. Eörsi László kiemelte: Wittner Máriáról is készültek képek 1956. október 30-án, miközben társaival, mások mellett "Szöszivel", azokat a feltételezett földalatti bunkereket kereste, amelyekről a szabadságharcosok azt hitték, hogy ott az államvédelmisek foglyokat tartanak.
A történész mindezek alapján butaságnak nevezte az ügyvéd Wittner Máriát érintő állításait. Elmondása szerint levelet is írt Dániel Péternek, akit viszont a fenti észérvekkel nem tudott meggyőzni. Ezek a vádaskodások "semmiképpen nem tesznek jót a közéletnek"- fogalmazott.
Wittner Mária forradalmi tevékenysége vállalható. Október 23-án késő este a Magyar Rádió épületét ostromlóknak "fegyvereket adogatott". A forradalom első napjaiban a Corvin-köz környékén vett részt az eseményekben, majd a Vajdahunyad utcai felkelő csoportnak lett "oszlopos tagja". Itt nemzetőrségi feladatokat látott el, segített "begyűjteni" az Államvédelmi Hatóság ottani embereit - mondta Eörsi László. November 4-én fegyvert fogott a szovjet támadókkal szemben, de egy aknától több helyen megsebesült, kórházba került, november 9-én jött ki a Péterfy Sándor utcai kórházból, majd disszidált, de a gyermeke miatt visszatért Magyarországra, ahol 1957-ben letartóztatták. Első fokon halálra ítélték, jogerősen pedig, fiatal korára - 1956-ban 20 éves volt - való tekintettel 1958-ban életfogytiglani börtönbüntetést kapott - mutatott rá.
Eörsi László hozzátette: Wittner Mária 1970-ben szabadult, ugyanis a kádári hatóságok rá nem alkalmazták az 1963-as általános amnesztiarendeletet, mivel ő abba a körbe került, akiknek a cselekedeteit "átminősítették gyilkossággá vagy köztörvényes bűntetté, ami abszurd".
Frissítés#2: Igen, válhat még ennél nevetségesebbé is. Most éppen letiltották Facebookról. A HVG híre:
Kitiltották a közösségi oldalon korábban Wittner Mária fideszes képviselőt gyalázó Dániel Péter ügyvédet a Facebookról - derül ki a Dániel Facebook-oldalán olvasható külső kommentárokból.
"A Facebook tiltott le, külső kérésre. A saját oldalamon nem tudok írni, ezért nagyon szépen megköszönném, ha kiírnátok ezt a legfelső, 4-5 post alá, a Dániel Péter oldalra. Előre is köszönöm a segítséget" - tudatta az ügyvéd, akinek üzenetét a kérésnek megfelelően több hozzászóló is közzétette.
Frissítés#3: