Bezár!
2021. május 11., kedd, Ferenc napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:07 A bolgár elnök előrehozott választást írt ki15:37 Izraeli-gázai konfliktus: zsidó oldalon 2 halott van, a palesztinokén 2615:13 Horvátországban próbarendezvényeken tesztelik a vírus terjedését az oltottak és gyógyultak körében14:54 Tigrissel menekült a rendőrök elől Victor Hugo Texasban14:13 Homoszexuálisokat áldoztatnának egyes német papok - vajon megtehetik kánonjogi következmények nélkül?13:41 Az Arab Liga főtitkára elítélte az izraeli légicsapásokat, az ENSZ aggodalmát fejezte ki13:16 "Ma megölök egy csomó szemetet" - írta a tatárföldi mészáros, akit amúgy rendes gyereknek ismertek12:56 Romániában felhatalmazták a gyógyszertárakat az antigén gyorstesztek elvégzésére12:37 Pfizer-túladagolás: "fáj a fejem, fáradt vagyok és nagyon megijedtem, de azért élek"12:11 Tavaly alig mentek nyaralni az osztrákok, de idén bepótolnák11:38 Szállodaszövetség-elnök: senkit sem fognak beengedni igazolvány nélkül11:18 Szabó Tímea még mindig várja a bocsánatkérést, amiért azt írták róla, hogy Lendvai és egy kullancs DNS-éből hozták létre10:46 A Mi Hazánk költségvetési csalás gyanúja miatt feljelenti a védettségi igazolványt gyártó céget10:28 KSH: áprilisban 5,1 százalékos volt az infláció09:26 99 beteg halt meg, 493-mal nőtt a fertőzöttek száma
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Holocáfolásra vetemedett a parlamentbe frissen bejutott görög radikálisok vezére

Nikolaos Michaloliakos, az egyre népszerűbb görög radikális nemzeti párt, az Arany Hajnal elnöke elkövette korunk legsúlyosabb bűncselekményét: "tagadta" a holokausztot. A bankároligarchia adósságcsapdájában vergődő görög kormány sürgősen elítélte a "szörnyű merényletet".
A görög hazafias párt elnöke vasárnap a kereskedelmi Mega TV-nek adott interjújában kertelés nélkül kimondta: „Nem voltak gázkamrák”. Sőt a holodogmatika másik kulcsfontosságú elemét, a hatmilliós áldozati számot is túlzásnak nevezte.

A zsidó pénzoligarchia nyomása alatt álló athéni kormánynak azonnal el kellett határolódnia az elhangzottaktól. Amit az Arany Hajnal elnöke mondott, az nem más, mint „a történelem eltorzítása, a holokauszt több millió áldozata emlékének súlyos megsértése” – jelentette ki a Pentelis Kapsis, a görög kormány szóvivője. Aki a továbbiakban még azzal igyekezett a zsidók kedvében járni, hogy kifejtette: „a görögök nem felejtették el, hogy a nácizmus több százezer áldozatát kellett meggyászolniuk, akik között több tízezer görög zsidó is volt.”
Megszólalt természetesen a Görögországi Zsidó Közösségek Központi Tanácsa is, melynek nyilatkozata felszólítja a görög kormányt és a görög társadalmat: „Határozottan ítéljék el, és szigeteljék el azokat az erőket, amelyek az európai történelem legsötétebb korszakait akarják újjáéleszteni.” A dokumentum a továbbiakban a szokásos és idehaza is oly jól ismert holokausztos kliséket ismételve leszögezi: „Ami történt, a történelmi emlékezet sérelme, és meggyalázása a hatmillió zsidó emlékének, köztük annak a 70 ezer görög zsidónak, akik Auschwitz, Dachau és Treblinka haláltáboraiban vesztették életüket”. Szerényen megjegyezném, hogy Dachau - a napjainkban érvényben lévő holovallás dogmáinak az értelmében - nem volt haláltábor.
A háború előtt hozzávetőleg 78 ezer zsidó élt Görögországban. Legnagyobb részük Thessaloniki városában és annak környékén telepedett meg. A görögök legnagyobb bánatára azonban ma már csak ötezren vannak. Mint arról hírportálunk beszámolt, az Arany Hajnal elnevezésű nemzeti radikális szervezet a görögországi parlamenti választásokon jelentősen előretört, és 21 képviselői helyet szerzett. A párt az illegális bevándorlók kitoloncolásának szükségességét hangoztatta a kampány során, továbbá az adósságszolgálat megtagadásának szükségességét is felvetette. Az Arany Hajnal jelvénye emlékeztet némiképp a nemzetiszocialisták horogkeresztes emblémájára. Hogy Michaloliakos pártelnök nem ijed meg a saját árnyékától, azt mutatja az is, hogy amikor 2010-ben, megválasztását követően első ízben jelent meg az Athéni Városi Tanács ülésén, nemzetiszocialista karlendítéssel köszöntötte képviselőtársait.
Perge Ottó - JTA nyomán

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready