2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Holokamu ::

Holocáfolásra vetemedett a parlamentbe frissen bejutott görög radikálisok vezére

Reklám

Nikolaos Michaloliakos, az egyre népszerűbb görög radikális nemzeti párt, az Arany Hajnal elnöke elkövette korunk legsúlyosabb bűncselekményét: "tagadta" a holokausztot. A bankároligarchia adósságcsapdájában vergődő görög kormány sürgősen elítélte a "szörnyű merényletet".
A görög hazafias párt elnöke vasárnap a kereskedelmi Mega TV-nek adott interjújában kertelés nélkül kimondta: „Nem voltak gázkamrák”. Sőt a holodogmatika másik kulcsfontosságú elemét, a hatmilliós áldozati számot is túlzásnak nevezte.

A zsidó pénzoligarchia nyomása alatt álló athéni kormánynak azonnal el kellett határolódnia az elhangzottaktól. Amit az Arany Hajnal elnöke mondott, az nem más, mint „a történelem eltorzítása, a holokauszt több millió áldozata emlékének súlyos megsértése” – jelentette ki a Pentelis Kapsis, a görög kormány szóvivője. Aki a továbbiakban még azzal igyekezett a zsidók kedvében járni, hogy kifejtette: „a görögök nem felejtették el, hogy a nácizmus több százezer áldozatát kellett meggyászolniuk, akik között több tízezer görög zsidó is volt.”
Megszólalt természetesen a Görögországi Zsidó Közösségek Központi Tanácsa is, melynek nyilatkozata felszólítja a görög kormányt és a görög társadalmat: „Határozottan ítéljék el, és szigeteljék el azokat az erőket, amelyek az európai történelem legsötétebb korszakait akarják újjáéleszteni.” A dokumentum a továbbiakban a szokásos és idehaza is oly jól ismert holokausztos kliséket ismételve leszögezi: „Ami történt, a történelmi emlékezet sérelme, és meggyalázása a hatmillió zsidó emlékének, köztük annak a 70 ezer görög zsidónak, akik Auschwitz, Dachau és Treblinka haláltáboraiban vesztették életüket”. Szerényen megjegyezném, hogy Dachau - a napjainkban érvényben lévő holovallás dogmáinak az értelmében - nem volt haláltábor.
A háború előtt hozzávetőleg 78 ezer zsidó élt Görögországban. Legnagyobb részük Thessaloniki városában és annak környékén telepedett meg. A görögök legnagyobb bánatára azonban ma már csak ötezren vannak. Mint arról hírportálunk beszámolt, az Arany Hajnal elnevezésű nemzeti radikális szervezet a görögországi parlamenti választásokon jelentősen előretört, és 21 képviselői helyet szerzett. A párt az illegális bevándorlók kitoloncolásának szükségességét hangoztatta a kampány során, továbbá az adósságszolgálat megtagadásának szükségességét is felvetette. Az Arany Hajnal jelvénye emlékeztet némiképp a nemzetiszocialisták horogkeresztes emblémájára. Hogy Michaloliakos pártelnök nem ijed meg a saját árnyékától, azt mutatja az is, hogy amikor 2010-ben, megválasztását követően első ízben jelent meg az Athéni Városi Tanács ülésén, nemzetiszocialista karlendítéssel köszöntötte képviselőtársait.
Perge Ottó - JTA nyomán
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready