2018. április 26., csütörtök, Ervin, Tihamér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:41 Elfogatóparancsot adott ki egy ügyvéd ellen a Budapest Környéki Törvényszék16:26 Semjén: persze hogy kormánypárti a NAV vezetője, hiszen az ÁSZ elnöke is fideszes15:55 Már az izraeli és az amerikai lapok is arról írnak, hogy a Moszad ölte meg a Hamász fegyverszakértőjét15:10 Így nem lehetett nehéz az atomrobbantás-leállítás: összeomlott a legfontosabb nukleáris telep Észak-Koreában14:15 Toroczkai: állítólag nem vagyok elég néppárti...14:06 Balczó Zoltán szerint indokolt elvárások is megjelennek a "magyar jogállamiság helyzetéről" szóló EP-jelentéstervezetben13:50 Május 1-jén választják meg az új örmény kormányfőt13:00 Rengeteg hangfelvétel van a Gyárfás-ügyben, "még nagyobb bűnügyi szenzáció jöhet"12:51 Ez is megérne egy szombati Lendvai Ildikó-s tüntetést: "Mátyás nagyon is autokrata uralkodó volt"12:32 Házfalban bujkált egy szökésben lévő bűnöző12:20 Elítélték a "fiatalokat", akik turistákat raboltak ki a Gellért-hegyen11:56 Több ország kitiltotta a magyar sertéshúst, minden exportőrt érint11:33 A Fidesz újabb hazugságai buktak meg a héten10:47 Tarlós: nem fővárosi érdek a taxis díjemelés10:14 A botrány után is kapta a fizetését Kerényi az operettszínháztól, csak most rúgták ki
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Kiteljesedő cionista diktatúra: letartóztatások történtek a Facebook-on tett "antiszemita" bejegyzések miatt

Öt felnőtt férfit, valamint egy 15 esztendős fiatalt vett őrizetbe a rendőrség a skóciai Kelet-Renfrewshire, valamint Glasgow területén. A letartóztatott személyek „bűne” az volt, hogy „antiszemitának” minősülő megjegyzéseket tettek a Facebook-on. Mindez nem vicc, hanem a döbbenetes valóság.

A skóciai hatóságok nem kevesebb, mint 50 rendőrt küldtek ki a „bűncselekmény” tetteseinek kézre kerítésére azt követően, hogy a Glasgow-hoz tartozó, jómódúak lakta Giffnock zsidó közösségének néhány tagja feljelentést tett. A rendőrök hét lakást, illetve házat kutattak át. A letartóztatott személyeket a „vallási és faji békesség megbontásával” vádolják. Egy hetedik „bűnöző” is horogra akadt a razzia során, őt azonban szabadon engedték, habár ügyében még folytatódik a vizsgálat.
A rendőrség részéről nyilatkozó Alan Murray felügyelő kijelentette: "Bonyolult és hosszadalmas vizsgálatot folytattunk, melynek során a Strathclyde-i régió rendőrségének különböző osztályaitól, valamint a meghatalmazott államügyész részéről is komoly segítséget kaptunk.” A továbbiakban a nyomozást irányító rendőr leszögezte: "Remélem, mindenki előtt világos, hogy a Strathclyde-i rendőrség a gyűlöletből fakadó bűncselekmények semmiféle fajtáját nem tűri meg”. „Bárki, aki azt hiszi, megúszhat ilyesfajta viselkedést, jobban teszi, ha elgondolkodik” – tette hozzá fenyegetően.
A zsidók orwelli diktatúrájának kiépítésén fáradozó számtalan cionista szervezet egyike, a Community Security Trust (CST), közleményében megállapítja: „ A CST helyesli az antiszemita kijelentéseket tett gyanúsítottak letartóztatását.” „A glasgow-i zsidókat meg kell nyugtatni, hogy lássák, a helyi rendőrség komolyan veszi az antiszemitizmust, és hajlandó együttműködni a CST-vel, valamint más zsidó közösségekkel annak érdekében, hogy fel lehessen venni a küzdelmet az antiszemitizmussal szemben. A szociális közösségi oldalakon és más hasonló médiumokon keresztül terjedő gyűlölet egyre komolyabb probléma, ezért remélhetően a mostani vizsgálat, mely első a maga nemében, hasznos precedens lesz az egész társadalom számára” – áll a skóciai zsidó szervezet nyilatkozatában.
Perge Ottó - BBC nyomán


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready