Bezár!
 
2018. október 23., kedd, Gyöngyvér, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:56 NJSZ: a 2006. őszi Kossuth téri jogsértettek megkapták a jóvátételt, de a felelősök továbbra is büntetlenek10:31 Robbanószerkezettel riogatták Soros cselédjeit, a vén zsidó otthon sem volt10:27 Női és férfi újdonságok a Harcostól (x)10:12 Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt10:06 A CIA igazgatója Törökországba utazott09:20 Polgármester, regionális igazgató, megyei sajtófőnök, volt IT-alelnök a legújabb jobbikos távozók között08:51 Hosszú idő után visszatérhet az eső08:10 Megkapják a románórákért járó túlórapénzt az erdélyi magyar tanítók07:55 A zsidó rémuralom és a szovjet megszállás elleni bátor és tiszta harcunk tölt ma el újult erővel07:44 Amikor elkezdődik a fűtési szezon Borsodban...07:29 Két Gellért-hegynyi élelmiszert dobunk a szemétbe évente06:57 Még a héten demilitarizálják Panmindzson környékét22:03 Moszkva: mocskos manipuláció volt a Macedónia nevéről szóló alkotmánymódosító szavazás21:42 Magyarország legolvasottab weboldalai közt a Kuruc.info - napi közel 100 ezres látogatottság21:15 A karádi sofőrnek a vérében volt a vezetés - meg az alkohol és némi drog
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Európai Szovjetunió, avagy egy árulkodó lópata előbukkanása

Reklám

Épp most, az EU totalitárius metamorfózisa idején, a pénzügyi és gazdasági válságok csúcsán, a közel-keleti politikai krízis kirobbanással fenyegető árnyékában vajon ki fia-borja lesz az EU új, féléves elnöke?
Bizony, nem más, mint a ciprióta Demetris Christofias, Ciprus sziget méltóságteljes elnöke! Az a Christofias, aki anno 5 éves alapkiképzésként marxista-leninista tanulmányokat folytatott Moszkvában, Brezsnyev diktátor regnálása idején mint reményteli ifjú kommunista; s aki hazatérte után a Kreml meghosszabbított kezeként tevékenykedett a szigetországban; aki a Tevékeny Nép Haladása fantázianevű párt elnökeként „emberiség elleni bűntettnek” nevezte a Szovjetunió széthullását – méltán kiérdemelve ezzel a „ciprióta idióta” minősítést. 2008-ban a szigetlakó görög birkák mégis 53,4%-kal választották elnökükké, melyet az elvtársak vörös zászlókkal és Che Guevara-képekkel ünnepeltek, hiszen a főnök imádta a kubai forradalmat!
És most ez az első kommunista államfő fog július elsejétől fél éven át az Unió legfelsőbb fórumának élén állni! (Orbán után nem szégyen...) Valamely csodás véletlen folytán épp abban a pillanatban, midőn a görög csődpolitika által megtiprott Ciprusnak egy moszkvai milliárdos kölcsön elmaradása folytán az EU „védelmi ernyője” alá kell menekülnie! (Ismerős történet?)
Quo vadis, EU?!
Tarnóczy Szabolcs


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready