"A transzneműek támogatásáért éltetik ezt a karácsonyi whisky reklámot" - írja az Index. De vajon kik éltetik? Mert normális embernek hányingere van tőle, és kinyílik a bicska a zsebében, bár a tavalyi buzi Mikulás után oly nagyon meg sem kellene lepődnünk már.
Mint a cikkből kiderül, a spanyol J&B skót whiskeymárka karácsony közeledtével egy olyan reklámmal rukkolt elő, amiben egy idős házaspár a főszereplő, azonban egy ponton a férj elveszi a felesége rúzsát, és bezárkózik a fürdőszobába, hogy magára kenje azt.
A történet előrehaladtával a férfi elkezdi bővíteni a titkos gyűjteményét, miközben egyre magabiztosabban megtanul sminkelni.
Karácsonykor pedig vendégségbe érkezik az unokájuk, aki történetesen "transznemű", és Alvaróként mutatkozik be. A nagypapa egy ponton beviszi magával a fürdőszobába, együtt kisminkelik Alvarót, aki immáron Anaként mutatkozik be a családnak, akik "elfogadják őt annak, aki", és mindnyájan nagyon boldogok, hiszen ki nem örülne egy ilyen jelenetnek és egy ilyen nagypapának?...
A hazai propagandisták sem tétlenkednek
A Mikulással mondatják el, hogy az is család, ha két fartúró szerez magának egy vagy több gyereket, és megpróbálják a saját  hasonlatosságukra nevelni...