1. Mindig az arabok támadnak, Izrael csupán védekezik. A védekezést megtorlásnak is nevezhetik.
2. Sem az araboknak, sem a palesztinoknak, sem a libanoniaknak nincs joguk civileket ölni. Ha megteszik, az terrorizmus.
3. Izraelnek van joga civileket ölni, akár sok tízezer embert lemészárolhat, köztük nőket, gyermekeket, az se gond, ha egy éven keresztül az izraeli hadsereg folyamatosan öldököl. Ha Izrael ilyesmit tesz, akkor azt jogos önvédelemnek kell nevezni.
Zoom
Illusztráció: foi.org
4. Amennyiben Izrael tömegesen gyilkol civileket, megengedik egyes nyugati vezetőknek, hogy intsék őt óvatosságra és mérsékletre. Ezt hívják a nemzetközi közösség fellépésének.
5. Sem a palesztinoknak, sem a Hezbollahnak, sem más fegyveres szervezetnek nincsen joga izraeli katonákat foglyul ejteni, még harc közben sem. Ha ez mégis megtörténik, azt védtelen civilek foglyul ejtésének kell nevezni.
6. Izraelnek viszont joga van ahhoz, hogy annyi palesztint vagy libanonit raboljon el, amennyit csak akar. Jelenleg 6 ezernél is több palesztin van izraeli börtönökben, köztük sok száz gyermek és nő. Fogva tartásukhoz nincs szükség bírósági ítéletre, Izraelnek joga van börtönben tartani bárkit, akár gyermekeket és nőket is. Ugyanis az izraeli börtönökben lévő palesztinok terroristák.
7. Amikor a Hezbollah neve szóba kerül, mellé kell tenni a következő kifejezést: Irán által támogatott terrorszervezet. A Hamász természetesen szintén terrorszervezet.
8. De ha Izraelt említik, akkor teljes mértékben tilos úgy utalni rá, mint arra az államra, amelyet az Egyesült Államok és nyugati csatlósai pénzelnek és fegyverekkel is támogatnak. Ha ilyesmit írnának le, kiderülne, hogy az arab-izraeli konfliktus egyenlőtlen felek párharca, és Izrael biztonságát a valóságban nem fenyegeti veszély, mivel az Egyesült Államok és vazallusai minden körülmények között megvédik.
9. Izraellel kapcsolatban tilos utalni a megszállt területekre, ENSZ-határozatokra, emberi jogsértésekre és a genfi konvencióra.
10. A palesztinok és a libanoni Hezbollah harcosai, továbbá a jemeni huszik mindig gyávák, akik elbújnak a polgári lakosság közé, amelyet egyébként állítólag gyűlölnek. Izraelnek természetesen joga van lebombázni a lakóházakat is, ahol a "terroristák bujkálnak". Az Ilyen akciókat sebészi pontosságú támadásnak kell nevezni.
11. Az izraeliek angolul, franciául, spanyolul és portugálul is kiválóan beszélnek, jobban, mint az arabok. Ezért aztán izraeli hivatalos személyekkel kell interjút készíteni. Legalább 10-szer olyan gyakran kell szót adni nekik a médiában, mint az araboknak. Ezt pedig a média semlegességének és kiegyensúlyozottságának kell nevezni.
12. Bárki, aki a fentebb felsorolt szabályokkal nem ért egyet, kirívóan veszélyes antiszemita terrorista.
G.B.
Kapcsolódó: