Mielőtt folytatódna az MSZP-DK roadshow Juszt Lászlóval, s az ATV "televíziós személyisége" Pápa után másutt is elsírná magát arról, örüljünk, hogy nem szólnak még a Jobbik géppuskái, és nem láthatók az ő TV ügyvédjéhez hasonló műsorok, tehát nincs sajtószabadság, emlékeztessünk néhány tőmondatban egy-két magyarázatul szolgáló tényre, bájos körülményre:

1., Akit lopásért jogerősen elítéltek, rágalmazásért pedig közmunkára köteleztek, az behúzott farokkal örüljön, hogy még képernyőn van. Ami amúgy csak a cionista, hitgyülis ATV-nél képzelhető el Európában. Ahol - igaz - nem ő az egyetlen ilyen, mert Mészáros Tamás magyargyűlölőt is elítélték jogerősen lopásért (dokumentum itt). De ez egy ilyen csatorna. Bűzlik a züllöttségtől. Meg az idiótáktól.

Havas Henrik pszichiátriai eset, mániákus depresszióval kezelik, de felelős műsort vezet, ahol növekvő zavarodottsággal, az újpesti proli lila gőzével agyament baromságokat vág a nézők fejéhez, akiknek ezt tűrniük kell a bunkók selejtes színvonala alatt..

2., Semmilyen európai értelemben vett felsőfokú végzettsége nincs dagadó Lacikának. Karrierjét kizárólag osztályharcos apjának, Juszt Lajosnak köszönheti, aki előbb a honvédségnél párttitkár, majd a Pénzügyminisztérium MSZMP bizottságán. Aztán főosztályvezető ugyanott, majd miniszterhelyettes az Egészségügyi Minisztériumban.
3., Apu felkarolja Medgyessy Péter szt-tisztet, Medgyessy felkarolja apu fiát, aki életében az első üzlettárs Péter lesz. Jól ment az üzlet.

4., Péter után felkarolja Szeva bácsi, a vörös maffia vezetője, akit így tart nyilván a világ rendőrsége: Szemjon Judkovics Mogiljevics.
 

5., Laci gyermek pedig - lévén, hogy génjeiben kódolt buzerancia lappang - felkarolja buzi barátját, felteszi egy repülőgépre, s meg sem állnak a drága New York-i szállodáig, ahol mézes napjaikat töltik. Aztán a rosszfiú morcos lesz, hazajön, és énekelni kezd egy bulvárlapnál, amely ezek után azt kérdezi a címlapján: "Bemelegedtünk, kezicsókolom?"
6., Csoda, hogy idővel nem vezethet sem rendőrségi, sem érdekvédelmi műsort? Még ott sem, ahol korlátlan a liberális demokrácia? Az alkalmatlanságnak, a jellemtelenségnek, a hiteltelenségnek is van határa. (Az MTV "ügyvéd műsorában" sokáig szakértőként használja a PSZÁF szóvivőjét. Aztán csodálkozik, hogy a szóvivő besokall, amikor neki kéne megvédenie a már nyomozás alatt álló MÁV biztosítót, melyet Lacika hasonszőrű barátja, Forró Tamás bűnöző pártfogolt és próbált tisztára mosni, akárcsak Kulcsár Attila pénzét.)

7., Ha az MSZP-DK roadshow agitátorként akarja hasznosítani Juszt László "televíziós személyiséget", hát tegye. Rászolgált, hogy Dániel Péter és Ungváry Rudolf után dobogós legyen a magyargyűlöletben. Tehát rátermett a neki kiosztott asztaltársasági szerepben. Sőt, még Kálmán Olga is lehet belőle, ha újra bemelegszik, kezicsókolom.
Kuruc.info
Frissítés: Olvasónk kiegészítése:
Tisztelt Kuruc.info!
Juszt László "meleg" amerikai utazásáról a kilencvenes évek legelején számolt be az egyik bulvár hetilap. A cikk megjelenése után a főszerkesztőt (M.M.L.-t) agyba-főbe verték a lakása előtt - "ismeretlen tettesek" -, akinek a bántalmazás következtében eltört az arc- és az orrcsontja, több hétig kórházi kezelésre szorult.
A médiában akkoriban az a hír járta, hogy Juszt megbízásából Seres Zoltán (1999-ben agyonlőtték luxusautójában) emberei verték össze M.M.L.-t.
Jusztról még tudni kell, hogy a kilencvenes években olajos maffiózóktól kapott használatra méregdrága luxuskocsikat, amit Pintér Sándor egy sajtótájékoztatón meg is említett akkoriban. Juszt rögtön befogta a száját, és a későbbiekben már nem támadta Pintért...
Szemjon Mogiljevicset, az orosz maffia magyarországi helytartóját Juszt László vitte be egy nyálas, benyalós "píár beszélgetésre" Gyárfás Tamás Napkelte című műsorába. "Szeva" Mogiljevics Mercedese akkortájt rendszeresen a rendőrség Teve utcai központjának mélygarázsában parkolt (Juszt közbenjárására), rendőrök vigyáztak rá, nehogy az ellenlábas bűnözők bombát szereltessenek rá...
A kilencvenes évek második felében Juszt László első számú rendőrségi kapcsolatát úgy hívták: Kiss Ernő (a KBI volt vezetője), alias "Hugyos Ernő", aki folyékony halmazállapotú "menedzsertabletták" hatására oldalba vizelte a rendőrpalotát.
Tisztelettel:
egy hűséges olvasójuk