2020. május 31., vasárnap, Angéla, Villő, Zengő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:36 Belgium kiállt a WHO mellett08:20 Júliusban indulnak a tengerparti üdülőhelyekre a charterjáratok07:59 Bűvös számot ért el a covidosok száma07:42 Kettős késelés Gyulán - egyik sérült nem élte túl07:30 Kilenc év után szállított újra asztronautákat a fedélzetén amerikai űrhajó - először magáncég06:52 Két csapat tíz koronavírusos játékosa miatt elmarad egy ukrán bajnoki22:38 Origo: elhagyta a Jákobbik süllyedő hajóját két zalaegerszegi tagja, ezzel megszűnt az alapszervezet22:07 Pompeo a kémkedéssel vádolt volt tengerészgyalogos szabadon bocsátását követeli Moszkvától21:56 A második világháború óta példátlan a mozgósítás a négererőszak ellen 21:15 Biztonságos turisztikai folyosóval mentené a menthetőt a spanyol kormány20:51 Tébolyult nacionalizmus helyett uniós zászlókat! - Kari Geri trianoni ötletén akadt ki egy rajongója20:26 Észak-Macedóniában az elmaradt választások miatt kellett meghosszabbítani a rendkívüli állapotot19:40 Gázsprére volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti félszerzetnek19:23 Negyvenhét afrikai Kolumbuszt mentettek ki a Kanári-szigeteknél19:04 Gyöngyöspatai csoda: 11-re már végez a leckével az összes purdé, csak a tanároktól nem tudnak tanulni
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

A "kokainkoalíció"

Reklám

A Momentum ifjúsági szervezete, a TizenX gondolt egy nagyot, és pár nappal ezelőtt a Karmelita kolostor elé felírták, hogy „kokainkormány”. Sőt a tegnapi napon már Egerben is üzentek ekképpen a Fidesznek, ott „Isten, haza, család, kokain, kurvák, közpénz” feliratot festettek a helyi irodájuk elé.
Zoom
A Karmelita kolostor előtt
Nyilvánvaló, hogy egy keresztény és jobboldali értékrendet valló mit gondol Borkai dolgairól, mely már az unalomig lerágott csont kategóriája, ebbe jómagam már nem is megyek bele, semmi újat nem tudok hozzáfűzni. De valahogy, amikor láttam e képsorokat, az jutott eszembe, Belzebubbal vajon ki lehet-e űzni az ördögöt?
Zoom
Ez pedig az egri alkotás
Mert van annak egy diszkrét bája, amikor az a Momentum veti a szemére a kokainozást bárkinek is, amely maga szintén a drogliberalizáció talaján áll. Jó, jó, persze biztos nem legalizálnák a „kólát” (ahogy kispesti cimboráik nevezik), amíg a fű sem az, így egyelőre „csak” a kannabisz van napirenden… Mert ugye emlékszünk rá, hogy pont a TizenX volt néhány héttel ezelőtt az, amelyik verte a tam-tamot, amikor valakit drogfogyasztásért felelősségre vontak. Szóval némiképpen mégiscsak visszás ez, főleg annak tükrében, hogy Borkaival kapcsolatban, istenigazából akár tetszik ez nekik, akár nem, de nem láttunk bizonyítékot a drogfogyasztásra. Az ígéretek ellenére sem.
Aztán kényszeredett mosolyt csalt azt is arcomra, mikor olvastam, hogy számon kérik a kereszténységet. Mármint „kamukereszténységnek” nevezik, aminek ez esetben megint csak van alapja, no de pont az a Momentum von kérdőre, mely az egykori SZDSZ legméltóbb szellemi örököse? És abban megegyezhetünk, hogy a rendszerváltás óta a politikai életben nem volt kérlelhetetlenebb ellensége a kereszténységnek, mint a „szabad madarak”, de nem gondolnám, hogy a belpesti romkocsma töltelék momentumosok, mikor vasárnap felriadnak, és kitisztul agyuk az előzői napi füvezéstől, rögvest első dolguk volna vasárnapi szentmisére sietni.
Ugye nem várják, hogy ezt komolyan vegyük.
No meg aztán, ha picit tisztább tudatállapotban lettek volna a momentumos „aranyifjak”, lehet, hogy pár kerülettel odébb élték volna ki művészi hajlamaikat. Egész pontosan Kispesten, például a helyi polgármesteri hivatal előtt. Ott ugyanis bizonyíthatóan jelentős tényezője a sztorinak a kokain, de erről biztos beszéltek már azóta az érintett Lackner Csabával és társaival. Persze ne legyek álnaiv, mivel a Momentum része a nagy balliberális trágárkoalíciónak, erről nyilván jobb hallgatni.
Sok mindent megértek, ezt is, csak akkor srácok, nem kellett volna pont a kokainnal jönni, mert ez így igen nagy öngól. Mert ha emitt „kokainkormány” áll velünk szemben, akkor rájuk egész nyugodtan ráaggathatjuk a „kokainkoalíció” megnevezést.
Zoom
A bátor ifjak
Nem mellesleg, aki nem kér egyikből sem, annak is számos helyen lesz lehetősége egy harmadik, ha úgy tetszik, kokainmentes útra szavazni holnap. Én ezt javaslom mindenkinek.
Lantos János – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready