2020. február 17., hétfő, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:06 Washington megfenyegette a Huaweijel együttműködő országokat09:51 Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyletek miatt09:13 HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek08:42 Trump legújabb ötlete: Oroszország hagyjon fel a szíriai kormány támogatásával!08:12 Bíróság: jogszerűen tartottak házkutatást az ausztrál ABC-nél07:47 Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén07:33 9,5 millió ausztrál dollárt gyűjtöttek jótékonysági koncerttel a bozóttüzek károsultjainak megsegítésére06:49 Antibiotikum-rezisztencia rontja a keskenyszájú orrszarvúk helyzetét22:12 Aleppó tartomány nagy részét visszafoglalták a szíriai kormányerők21:58 Nem jött be a budipaktum a CDU és a Baloldal között21:49 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek21:39 Bedrogozva lövöldözött gáz-riasztó fegyverével egy tatabányai férfi - "csak kipróbálta"21:25 Alacsony részvétel mellett izgalmak nélkül nyert a massza jobbikos jelöltje20:58 Meghalt az első tajvani koronavírus-fertőzött20:39 Munkavacsorán készítették elő az EU és a Nyugat-Balkán kapcsolatainak mélyítgetését
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Borsod bajban, indulásra fel!

Reklám

Újra mozdulni fogunk, mert mozdulnunk kell. Sály segítségért kiált, ez a kis Borsod megyei falu, melyről szó szerint lemondott a magyar állam, most fuldokolva készül alámerülni az apátia, a félelem és a bűnözés halálos ölelésétől.
De a nemzeti ellenállás szervezetei lépni fognak, csakúgy, mint tavaly Törökszentmiklóson, ahol egy országot rengettünk meg. Azokban a napokban mindenki az ottani eseményekről beszélt, a törökszentmiklósiak pedig nem felejtették el, néhány nappal később az EP-választásokon úgy ért el 15%-ot az akkor még csupán 9 hónapos Mi Hazánk, hogy a városban még csak alapszervezete sem volt.
Egyértelmű és világos válasz volt ez akkor a törökszentmiklósiak részéről: békét és rendet akarnak!
De békét és rendet akar Borsod is, ahogy teljes Magyarország. Borsod neuralgikus területe hazánknak, nem véletlen, hogy az Opre Roma elnevezésű cigány szeparatista szerveződés erre a megyére, és további háromra akarja rátenni tolvaj kezét. Hogy elszakítsa Magyarországtól, hogy a cigány autonómia névvel felcímkézett lázálmát megvalósítsa, mindehhez követelik a magyar államtól a feltétel nélküli jövedelmet, hiszen dolgozni nem akarnak. Ott sem.
Zoom
Kommentár nélkül (kép: mandiner.blog.hu)
Egy 21 éves cigány származású bűnöző meggyilkolt egy 61 éves magyar asszonyt Sályban. Az állam gyakorlatilag kivonult a településről, valódi no-go zónával állunk szemben, ahol az agresszív bűnözők kénye-kedvétől retteg a sajnos egyre elöregedő magyar vidék ott és másutt is.
Borsod és Sály az ország jövője – mondják sokan. Az ország jövője? Hát nem, mi ezt nem fogadjuk el. Tudomásunk van róla, cigánybűnözői csoportok a Facebookon szervezkednek már ellenünk, gyűlölettől fröcsögő, eltorzult arccal fenik ránk fogaikat.
Hergelik egymást a „köcsög magyarok” ellen, egyértelmű jelét adva, miről szól a fáma. S a fotóikat elnézve látszik, közönséges bűnözőkről beszélünk. Ám legyen, de mi nem félünk tőlünk. Mert nem fogjuk hagyni, hogy Nógrádból, Szabolcsból, Borsodból és Hevesből emelkedjék ki a „magyar Koszovó”, még akkor sem, ha e mögé komoly nemzetközi erők is beállnak a Momentumon felhasználásával, hiszen az Opre Roma vezetője, Kamarás István az „új SZDSZ” EP-képviselőjével, Donáth Annával tárgyalt az elmúlt hetekben.
A fenyegetőző bűnözőknek azt üzenjük, gyertek csak! Hadd lássa ország-világ, fegyelmezett és méltóságteljes megemlékezésünkkel, fáklyás vonulásunkkal mi képviseljük a tisztességes, rendszerető és dolgozni akaró Magyarország hangját, ők pedig a káoszt, a pusztulást és a mocskot. Kiváló kontraszt fog nyújtani. El fognak jutni a képsorok magyar testvéreink millióhoz szerte az országban.
Ők is meg fognak erősödni abbéli meggyőződésükben, ahogy tavaly májusban a törökszentmiklósiak, nem szabad hagyni, főleg nem a trianoni békediktátum aláírásának 100. évfordulójában, hogy beilleszkedni képtelen, dolgozni nem akaró körök neoliberálisokkal karöltve újabb Trianont hajtsanak végre megcsonkított hazánk testén.
De nem állhatunk meg, Sály után is mennünk kell tovább, felvilágosítani mindenkit a ránk leselkedő veszélyről, hogy elegünk van a bűnözésből, elegünk van az ingyenélésből, elegünk van abból, hogy nevetséges ítéletekkel megússzák az elvetemült gazemberek, hogy aztán még pereljék is a magyar államot a „rossz börtönviszonyok” miatt.
Zoom
Fáklyáink fénye mutasson utat (kép: festivalpyro.com)
Fel kell készülnünk az éveken át tartó kemény és szívós, kitartó munkára és harcra, mert meg akarjuk óvni nemzetünket az újabb sorscsapástól. Az első lépést ezen az úton mindenesetre február 16-án, 16:00-kor Miskolcon tehetjük meg, hogy aztán onnan vonuljunk át Sályra.
Jelszavaink szellemében ott leszünk:
Rendet Borsod megyében! Nem lesz új Trianon!
Lantos János – Kuruc.info
Frissítés: Ellendemonstrációra készülnek a "roma testvérek"
Veszélyben a haza, veszélyben a demokrácia - osztották meg aggodalmaikat egy zárt Facebook-csoportban a miskolci és B.-A.-Z. megyei cigányvezetők, akik szerint a Mi Hazánk Mozgalom félkatonai szervezet (sic!) ismét megkísérli megfélemlíteni a hazájukat (sic!), ezért hívják a "roma testvéreket", hogy legyenek ők a többség - mármint most még csak a mozgalom elleni demonstráción.
A videó ide kattintva is megtekinthető.
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready