2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Koronavírus :: :: Hozzászólások

Balliberális agyhalál és a "FideSS"-től rettegő "demokraták" - Hitler szelleme és a koronavírus-törvény

Reklám

A koronavírus alaposan átszabta nem csak az átlagember hétköznapjait, hanem a magyar politikai életet is. Jobban mondva nem szabta át, hiszen a balliberális ellenzék ugyanazokat a köröket futja és ugyanazokba a csapdákba esik bele évről évre, de úgy gondolom, megegyezhetünk abban a kedves olvasóval, hogy ezért nem fogjuk sajnálni őket. A "koronavírus-törvény" emlékezetes iskolapéldája lesz a történelemkönyvekben annak, hogyan kell ott is "politikát csinálni", ahol nem kellene. Hogyan kell "diktatúrára" hivatkozni, amikor magyar emberek egészsége lenne a tét.
Zoom
Amikor a kocsmapolitizálás üldözési mániával átitatott Orbán-fóbiával párosul... (kép forrása: Jakab Fb-oldala)
Az egészben persze az a "legviccesebb", hogy nem elég, hogy a magyarországi balliberális ellenzék nyugodtan hazárdíroz az emberek egészségével, de még végtelenül ostoba is. Ugyanis a Fidesz ismét előttük járt egy lépéssel, magyarul nagyon jól tudták, hogy végtelen rövidlátásuknál fogva nem szavazzák meg a ballibek a beterjesztést, eztán pedig egy komplett hadjáratot lehet ellenük indítani, hogy szabotálják a védekezést. Ha ez így van, akkor egyrészt a kormánypárt bolond lenne nem kihasználni az erre kínálkozó remek alkalmat, másrészt ezt úgy tudják végigvinni, hogy ők maguk nem fognak valótlant állítani. Ezzel a húzással a balliberálisok tényleg magát a védekezést is szabotálták, amely nyilván nem rajtuk, hanem a lakosságon csapódna le.
Persze van olyan ellenzéki párt is, mely a felesleges vinnyogás és sárdobálás helyett konstruktívan áll a koronavírus-kérdéshez, és építő jellegű szervezetként viselkedik, ugyanis a kormánypártok is számos hibát vétenek a vírus ellen való védekezés közben. Példának okáért itt és itt lehet bővebben olvasni a Mi Hazánk kezdeményezéseiről, de az is érthetően le van vezetve, hogy miért volt szükség a törvény megszavazására.
Összegezve tehát, "szeretett" ballibjeink "időt nyertek" azzal, hogy nem szavazták meg a módosítást, ezt majd könnyűszerrel megteheti a Fidesz jövő héten, 2/3-os többséggel. Hogy ez az egész mégis mire volt jó a baloldaliaktól, szerintem ők maguk sem tudják. Tudom én, hogy ebben a liberális világban mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de ez veszélyhelyzet idején több mint aggasztó. Persze sikerült ismét felhergelniük a szimpatizánsaikat is, akikben rögtön aktivizálódtak a "diktatúrától való félelemért" felelős gének, és kispárnájukat magukhoz szorítva rettegnek a "FideSStől", ahogy ők szokták mondani. A legvadabb párhuzamok a tavalyi családpolitikás húzás után ismét a Hitler-Orbán hasonlatok voltak, amit a józan ész és a történelem nevében is kikérek magamnak, de akik ilyet állítanak, azok nyilván nem merültek el túlságosan a Harmadik Birodalom történetében. Csodálom, hogy nem álltak elő azzal a vad ötlettel, hogy a kormány szándékosan mostanra időzítette az egészet, hiszen a felhatalmazási törvény 1933. március 24-én lépett hatályba Németországban, tehát éppen most volt az évfordulója.
Zoom
Sok volt este a kábítószer vagy agyára ment a karantén a kép készítőjének? (forrás: Facebook)
Annyi viszont igaz, hogy a németországi felhatalmazási törvénytől volt oka rettegni a mai balliberálisok "dicső elődjeinek" (más korok voltak, Európa még egészségesebb volt), de ebben a magából kifordult, mai liberális világban semmi hátrány nem érheti őket, és ezt ők is nagyon jól tudják. Csak valamiért mindig jól esik nekik ajvékolni.
2020 Európájában, főleg az Európai Unió keretein belül beépített fékek tucatjai biztosítják azt, hogy még véletlenül se térhessen le senki a "demokrata ösvényről". Magyarul a jelenlegi keretrendszerben lehetetlen valódi diktatúrát kialakítani, s ezzel a balliberális bohócellenzék is tisztában van.
Kérdéseim tehát a következők: ha tisztában vannak ezzel, miért játszanak színházasat és miért játszanak a magyar emberek egészségével? Továbbá valljanak színt, hogy mikor hazudtak! Most, vagy eddig? Ugyanis ezidáig mást sem lehetett hallani tőlük, minthogy diktatúrában élünk, most meg azzal kampányolnak, hogy nem akarnak diktatúrát. Két lovat pedig nem lehet egy seg*el megülni, ugyebár.
Zoom
Úgy látszik, a népszerű internetes mémet, Philosoraptort is hasonló kérdések foglalkoztatják, mint engem... (forrás: Kimondjuk Facebook-oldal)
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready