Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:37 Indul a kaliforniai kormányzóválasztáson a magát "nővé operáltató" olimpikon - republikánus színekben19:19 Tunéziai szúrt le egy francia rendőrnőt - készült rá, Allah akbarozott, de indítéka "ismeretlen"...18:56 Folytatódik a diplomata-kiutasítós játszadozás18:15 Mészáros és Várkonyi: politikai pikantéria az álompár hátterében, avagy hogyan borul össze a Fidesz az MSZMP-vel és a Munkásőrséggel?17:55 Újraindul a dunakanyari hajózás17:40 A junta letartóztatási parancsot adott ki az ellenzéki egységkormány tagjai ellen17:17 Von der Leyen már a második generációs oltóanyagot rendeli - 1,8 milliárd adagra szóló szerződést köt a Pfizerrel17:05 Bulgáriában feladta kormányalakítási próbálkozásait a GERB, Mitov visszaadta megbízatását az államfőnek16:47 A mai napon rendeli el hétfőtől a tömeges oltást az országos tisztifőorvos16:18 SZFE-ügyben működik a közösség tagja elleni erőszak: hat év letöltendőt kapott a maszkot levágni próbáló férfi16:06 16 ezer eurós "kártérítést" kap a Berlinben hisztiző néger balett-táncosnő, és még a szerződését is meg kell hosszabbítani15:36 Elindult a Nemzetközi Űrállomásra a SpaceX űrhajó négy asztronautával a fedélzetén15:20 Navalnij hajlandó jóllakni15:09 Felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy vendégre késsel támadó szakácsot14:41 Kínai nagytőke és marxista befolyás?
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Külföld :: :: Hozzászólások

Hőseposz

Hónapok óta, napról napra követjük nyomon az amerikai BLM-tüntetéseket, a négerek és antifák végeláthatatlan terrorját. Sajnálatos módon a magyar sajtóba a történések töredéke jut csak el, s ha el is jut valami, a balliberális portálok esetében azt kívánjuk: bár inkább ne jutott volna. Legutóbb a wisconsini Kenoshában ért utol egy feketét az igazságszolgáltatás, ami "természetes módon" hozta magával az erőszakhullámot. Kenoshában azóta bevetették a Nemzeti Gárdát, illetőleg menetrendszerűen megkezdődött a lelőtt békenéger, "példás családapa" szennysajtó általi mosdatása.
Zoom
Kyle Rittenhouse, a fehér patrióta
Kevesebben tudják azonban, hogy a fehér ellenállás, kissé ébredezve mély álmából, szintén megmutatta magát Kenosha utcáin. Köztük volt a mindössze 17 éves Kyle Rittenhouse is, akivel a helyi televízió riportot készített, ezért elkeveredett a társaitól, és az antifák között találta magát, akik közül az egyik, egy korábban már elítélt pedofil bűnöző, Joseph Rosenbaum üldözőbe vette. Először tárgyakat dobált felé, majd amikor egy parkolóban utolérte, fegyveréért nyúlt, annak ellenére, hogy Kyle figyelmeztető lövéseket adott le. Ekkor a 17 éves fiú lelőtte, és többé fel sem kelt a pedofil.
 
Zoom
A pedofil Rosenbaum (fotók forrása: Franciaország végnapjai Facebook-oldal)
Ezt követően többen megtámadták Kyle Rittenhouse-t, a földre is ledöntötték. Például a családon belüli erőszakért kétszer elítélt, 25 éves (!) Anthony Huber, aki gördeszkájával akarta fejbe vágni. Nem járt sikerrel, és a fehér patriótának hála, ő is holtan esett össze.
Zoom
Mr. Gördeszkától is búcsút veszünk
A harmadik "kihívó" egy Gaige Grosskreutz nevű antifa volt, aki már rögtön pisztollyal próbálkozott, s akit Kyle úgy meglőtt, hogy a lövéstől kis híján leszakadt a pisztolyt tartó karja. Ekkor jobbnak érezték az erőszakos tüntetők, ha lelépnek.
Zoom
Lassú voltál, Batman
A 17 éves fiút végül az otthonában vették őrizetbe, és emberöléssel gyanúsítják. Története csak néhány magyarországi médiumhoz jutott el, köztük a 444-hez is, akik a szokásos módon saját ízlésviláguknak megfelelően alakították át Kyle hőseposzát. Ennek ellenére azt mondom, hogy érdemes az agymenésüket elolvasni, legalább ismét megismerhetjük (és legközelebb még könnyebben felismerhetjük) ember alatti viselkedésüket, civilizációnk folyamatos erodálását.
Kyle Rittenhouse története nem csak példa az Egyesült Államok patriótáinak számára, de intő jel is egyben. A BLM-nek, az antifának lényegében semmi nem drága ahhoz, hogy likvidáljanak valakit. Nem válogatnak az eszközökben, nem úriemberhez méltóan harcolnak.
Teljesen mindegy, hogy pisztolyt kell-e használni, vagy gördeszkával agyonverni egy földön fekvő fiatalt. Kyle azonban úgy állt hozzájuk, ahogy ezekhez a terroristákhoz kell, így végül ő jött ki győztesen az amúgy egyenlőtlen viadalból.
Zoom
Kyle története a mémgyárosokat is megihlette. Itt az egyik kedvencem, némi Csillagok háborújával fűszerezve (forrás: Synthetic Aesthetic Facebook-oldal)
Majdnem kerek két hónappal ezelőtt értekeztem a hősiesség fogalmáról, illetőleg arról, hogy a mai Nyugat kiket állít elénk "jó" példaként. Drogos bűnözőket, békenégereket, pedofilokat. Ezzel párhuzamosan pedig igyekeznek bemocskolni azokat, akik "nem férnek bele" a hamis világképükbe. Ugyanebben a cikkben viszont leírtam ezt is: "a 21. századi fehér, keresztény civilizációnak pedig még sosem volt annyira szüksége hősökre, vagy éppen „hétköznapi hősökre”, mint most, amikor a legnagyobb hiány van belőlük."
A 17 éves Kyle Rittenhouse most ezeknek a 21. századi hősöknek az eddig nem túl népes csarnokát gyarapította. Köszönjük neki az egész fehér civilizáció nevében!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready