Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben13:53 Állítólag 100 százalékos a második orosz oltóanyag immunológiai hatékonysága13:24 Idővel az egész országot egy nagy buzifesztivállá változtatnák a fővárosi aberráltak
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Emlékezzetek, kik ezek!

Reklám

Lényegében céltalanul ide-oda kattintgattam az interneten péntek késő este, s az egyik közösségi oldalon ráleltem egy profilra, hogy ki, nem lényeges, nem közszereplő, ezért nem is nevezném meg. Az illető láthatólag nemzeti érzelmű, legalábbis annak gondolhatja magát, a profilképe is ősmagyar motívumokat ábrázol, a borítóképe viszont döbbenetes.
Íme:
Zoom
Valahogy óvatlanul rápillantottam a naptárra, és péntekről átléptünk immár a szombatba, és ott állt: december 5-e. Bevillant, mi történt ezen a napon 16 esztendővel ezelőtt! Szerettem volna azt hinni, evidencia mindenki számára, mi történt azon a napon, bár nem lehetek naiv, hiszen ha így volna, nem tapsikolna lelkesen egy magát „nemzetiként” meghatározó személy a Gyurcsány által vezetett balliberális összefogásnak. Nem lehet tehát elégszer leírni, emlékezni rá. 2004. december 5-én tartották a kettős állampolgárságról szóló népszavazást, ahol arról döntött az ország népe, kapjanak-e magyar állampolgárságot az elszakított területeken élő magyarok.
Idézzük meg, hogy a Gyurcsány-kormány, a Magyar Szocialista Párt és a Szabad Demokraták koalíciója hogyan hirdetett totális gyűlölethadjáratot a magyar nemzet ellen. Riogattak „23 millió román munkavállalóval”, ásták az árkokat, hintették a kételkedés magvait, próbáltak hatni a „gyomorra”, és ez sajnos beérett.
Zoom
Bár 51% úgy szavazott, jár a magyar állampolgárság minden magyarnak a Kárpát-medencében, és „csupán” 49% gondolta ellenkezőleg, a részvételi arány nem érte el a szükséges mértéket, ezért nem lett érvényes. Talán soha jóvá nem tehető, vagy csak nagyon nehezen orvosolható lelki sebeket kapott a magyarság, Gyurcsányék kéjes, sátáni vigyorral húzták körbe a lelkekbe vágó szögesdrótot. Győzött a magyargyűlölet. A szégyen napja.
Újkori történelmünk egyik legsötétebb pillanata.
Gyurcsány ma is az, ami egykor volt. Egy velejéig magyarellenes gazember. Ahogy valamennyi társa, szövetségese is az.
Az ember esze pedig megáll, hogy ennek ellenére vannak, kik mégis túl tudják magukat ezen tenni, és be tudnák állni Gyurcsány mögé. Legfeljebb már csak otthon veszik fel a Harcos pulóvert, gondolom én. Mert vannak megélhetési politikusok, az elveket ezerszer megtaposó jobbikosok, akik már régen nem hisznek semmiben, tekintetük üres és bamba, kiégettek, ők még mindig, akár a heroinista az újabb adagért, képesek bármire egy kis hatalomért. Gyurcsány talán dob nekik pár morzsát. Vagy nem. Az ő döntése, immár ő dirigál.
De azt sehogyan sem tudom megérteni, hogy az illető, ki magát bizonyára jó magyarnak tartja, szándékai tisztaságáról magam nem is tudok ítélni, mégis hogyan rakja ezt össze. Motivációi lehetnek akár tényleg hazafiasak, de valami olyan mértékű szemellenzőt hord, és önbecsapást hajt végre magán, hogy az párját ritkítja.
Azért, „mert az Orbánék lopnak”. Ez igaz. Azért, „mert Orbánék sokszor álkeresztények, álmagyarok, no meg a Szájer is”. Ebben is van igazság. Azért, mert „Orbánéknak elsősorban érdekeik vannak, nem értékeik”. És még ezzel is nehéz vitába szállni.
Ki az a magyar érzelmű, ki képes lenne az ő nevével fémjelzett listára szavazni?
De ezt idestova 30 éve tudhatjuk. És éppígy tudhatjuk azt is, Gyurcsány halálos ellensége a magyar nemzetnek. Nincs, és nem lehet ok, amely miatt ezt zárójelbe lehetne tenni. Ébresztő, emlékezzetek, kik ezek! Ma, december 5-én, amikor annak idején több százezer felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, délvidéki testvérünk roskadt magába. Ki hangos szóval, haraggal fordult az árulóvá lett anyaország felé, ki magába roskadva, könnytől fátyolos szemmel meredt maga elé, és mormolta: hát nem kellünk.
El lehet ezt felejteni? Nem, nem, soha. Nem felejtünk, és nem bocsájtunk meg a nemzetárulásért soha. Ha újra hatalomba kerül, újra ugyanazt fogja tenni. Se Gyurcsány, se Orbán, mert ez a mi hazánk.
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready