2021. szeptember 26., vasárnap, Jusztina napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:56 Szöul ismét beszélgetne Phenjannal17:30 60 millióan szavazhatnak ma Németországban a Merkel utáni Bundestagról16:42 Az ANO nyerheti a cseh választást, de előnye csökkent16:19 Izrael elismerését követelték néhányan Irakban, de elfogató parancsot adtak ki ellenük15:41 Kerékpározással rajzolta meg egy rajongó a Nirvana Nevermind-borítóját15:14 Az anyaországba telepítenék az afganisztáni kirgizeket14:48 Kenyai is jutott a dobogóra az etiópok közé a Berlin Marathonon14:29 Már csak az RMDSZ ragaszkodik a bukni készülő román miniszterelnökhöz13:44 Újabb foci-vb-t rendezne Putyin13:09 Jó napjuk volt Izlandon a baloldali-konzervatív-haladóknak12:24 Vagy ötven rosszul kopogtatót fogtak Szeged-Gyálarét külterületén11:46 A Harmadik Birodalom horogkeresztes zászlaját lengette a szél Ciszjordániában11:16 Kiállt a PDSZ a gyerekek suhancoktól való védelme miatt meghurcolt tanár mellett11:01 Túl sok rubelt vittek ki Oroszországból a szcientológus szervezetek, ezért betiltották őket10:44 Rusvai: világszerte ez már a hatodik hullám, a harmadik volt a legkeményebb, két év alatt nátha lesz belőle
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Gatya a helyzet mindkét oldalon

Olvasgatom portálunkon, amint szemlézi a szegedi jobbikos, Tóth Péter körül kialakult helyzetet, mint tudvalevő, Gyurcsány Ferenccel parolázott, s ezért most jól lebuktatták, hogy „náci”.
Nyilván nem lehet megspórolni a szokásos köröket, teljesen egyértelmű, de még véletlenül sem szeretném, ha akár egy olvasóban is az a gyanú merülne fel, hogy Tóth Pétert akarom védeni, ezért tömören megadom az alaphangot: Tóth Péter egy közönséges szélkakas, egy politikai toprongy, egy áruló, véletlenül sem őt akarom védeni az alábbi soraimmal.
De most járjuk picit körül a rideg logika útján körbe a kormánypárti sajtó (jelen esetben a Magyar Nemzet) állításait, és vonjuk is le a konzekvenciákat.
Zoom
Illusztráció (forrás: zsido.com)
Tóth Péter korábban állította:
A Kurucinfó egyik cikke kapcsán, amelyben arról számoltak be, hogy Csongrád megye egyetlen iskolájában sem kértek zsidó hitoktatást, Tóth Péter megköszönte a jobbikos „harcostársai” munkáját. A Tavares-jelentéssel összefüggésben pedig azt írta a jobbikos megyei elnök, hogy „a bibsi portugálnak sincs jobb dolga, mint minket lehúzni”
Ezzel szemben a Magyar Nemzet (és a teljes fideszes sajtó):
Felháborodik ezen, tehát nem tudunk más következtetést levonni, minthogy szeretnék, ha Csongrád megye minden iskolájában zsidó hitoktatás volna, és ha már itt tartunk, annak a „bibsi portugálnak” ne is legyen jobb dolga, nagyon helyes, hogy hazánkat támadja.
Tóth Péter korábban állította:
Tóth a melegekről is gyűlölködő és gyalázkodó kijelentéseket tett korábban: – A végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen – jelentette ki Tóth 2013-ban a budapesti Pride felvonulás kapcsán.
Ezzel szemben a Magyar Nemzet (és a teljes fideszes sajtó):
Tiszta sor, ez sem tetszik a fideszes sajtónak, ebből világosan következik, a Pride megtartása rendben van – mondjuk, van is évről-évre a Fidesz alatt is.
Tóth Péter korábban állította:
Egy másik helyen pedig arról értekezett, hogy megszüntetné Szlovákiát.
Ezzel szemben a Magyar Nemzet (és a teljes fideszes sajtó):
Nos, itt olyannyira a tettek mezejére is léptek, hogy mint írják, „ezzel kapcsolatban északi szomszédunk nagykövetségének is küldtünk kérdéseket”, amihez igazán csak gratulálni tudok. Egész egyszerűen szánalmas az erőlködés, egy sok évvel ezelőtti kijelentéssel kapcsolatban mégis mit várnak, milyen választ? Nemhogy a máig érvényben lévő Benes-dekrétumok kapcsán lennének ilyen kemények, és arról írnának kérdéseket… De, nyilván nem.
Végül, azt is tudom, sokan azt mondják, ez egy taktika a Fidesz részéről, így akar éket verni a balliberális tömbbe, ami persze igaz is. De kérdem én, ki az, aki szerint az ilyen kóserjobboldali, a nácizásban a baloldalt megszégyenítő vergődésben csak ez lenne az egyetlen motivációjuk?
Úgyhogy nagyon gatya a helyzet itt is, ott is.
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready