Ha egyetért vele az ember, ha nem, magánügy lehetne, Tomcat azonban maga hangoztatja érthetetlenül sokszor - pl. a puhapöcsű Szanyi lealázásakor szerintünk végképp feleslegesen -, hogy ő zsidó barátnőjével él együtt. Kedvesének 2007. október 16-ai bejegyzése most - hogy Tomcat a komcsik ötéves gyerekeinek felakasztását javasolta - érdekes lehet: ugyanis ha kiterjesztjük e tisztogatást a zsidókra is, akkor bizony Tomcat esetleges gyermeke is lámpavason végezné... Athina is rendszeresen hangsúlyozza zsidóságát, így kapcsolatuk jóval érthetetlenebb, mint Toroczkai házassága egy román - de nem soviniszta, sőt elmagyarosodó - nővel. Bár a Tomcat barátnője által "megszólított" hülyék létezését mi is elismerjük, tettünk is már közzé róluk videoparódiákat, de jóval több ilyen van a túloldalon, tehát a "mieink" felnagyítása, az általánosítás, hogy a fától már nem látja az erdőt - nos, mindez elég lehet az "akasztáshoz". Nem mellesleg Athina alábbi bejegyzéseiben leginkább a Bombagyár világképét és általa hirdetett tényeket  támadja, nem éppen gusztusosan.
Kedves nevenincs banda!
Az a bajom veled, hogy nem tudom, hogyan nevezzelek. Ha azt mondom rád, radikális jobboldal, akkor kihagyom azokat, akik annál még inkább jobbra vannak. Ha azt mondom, nemzeti oldal, olyanokat is beleveszek, akiknek ez nem szól. Ha azt mondom, egy marék idegbeteg, komplexusait túlkompenzáló fasz, nos, talán akkor járok legközelebb az igazsághoz.
És akkor folytatom.
Az a bajom veled, hogy ugyanolyan eszközökkel harcolsz, mint amiket bírálsz. Az, hogy diktatórikus vagy, és csak a saját igazságodat fogadod el. Az, hogy megoldásnak gondolod emberek szabadságának korlátozását, életük kioltásának lehetőségéből viccet csinálsz.
Mert ugyan rajtad kívül ki nevet azon, hogy minden cigányt ki kéne nyírni, vagy azon, hogy minden zsidót a Dunába kéne lőni? És kinek okoz kéjes örömet egy kopottra nyúzott, Szálasi arcképét ábrázoló felső viselése? Neked.
Te vagy az, aki azért nem eszel kiflit, mert az a sarló-kalapácsból a sarlóra emlékeztet, és azért nem veszel zsemlét, mert zs-vel kezdődik, mint a zsidó. Te vagy az továbbá, aki tolókocsiban ülsz, de azért lazán hordod a bakancsba fűzött fehér cipőfűzőt, miközben eszedbe se jut, hogy az az eszme, amit ez a szimbólum közvetít, téged küldött volna elsőként a túlvilágra, mint selejtes létformát.
Érted?
És azt hogy képzeled, hogy a legjobb megoldás az abortusz teljes betiltása lenne? Mi közöd neked ehhez? Én sem hiszem, hogy jó megoldás egy felelőtlen éjszaka végeredményeként létrejövő terhességet egy laza vállvonással elhajtatni, de azt sem gondolom, hogy jogom lenne társadalmi szinten azt követelni, hogy az efféle, felelőtlen emberek miatt mindenkitől vonják meg az abortusz lehetőségét.
Te viszont ezt gondolod. És szerinted ez jó. Fingod nincs róla, milyen egy nemi erőszak, vagy egy tapasztalatlan, erőszakos seggfej miatt terhesen maradni, tizenévesen, igaz?
Azt is gondolod, hogy a nőnek a konyhában a helye, meg otthon, a gyerekkel. És szerinted ez jó. Remek vicceket is rittyentesz az asszony-konyha témakör köré, és rendkívül humorosnak tartod magad. Eközben az a lenézett nő, az szült téged is (szegény), és az vár otthon meleg étellel, hogy éhen ne dögölj.
A politikáról annyit tudsz, hogy a korrupt zsidók osztják a lusta cigányoknak a segélyt, és közben szétlopják az országot, legalábbis ezt hallottad, de, hogy valójában mi van, nos, arról igazából nem tudsz semmit, mert sötét vagy, mint az éjszaka (Kuruc.info: Kedves Athina, ezek pedig nagyjából tények, és a Bombagyár is ezeket hirdeti - a szerk.).
Mész néhány öntudatos, karizmatikus barom után, akiket istennek hiszel, és ugyanúgy bégeted a tőlük tanult varázsszavakat, mint baloldali testvéreid, az általad oly nagyon utált, buta libsik.
Hát, ez a bajom veled.
Athina
(blog.athina.hu)
Athina további kommentjei a hozzászólások közt: Nem szeretnék többet a Bombagyárban szerepelni. Pont ezért nem is vagyok benne már több adás óta.
A kifli-zsömle dolgot is élő ember szájából hallottam (továbbra sem hisszük, vicc lehetett, Te viszont ne a magunkfajtákról viccelődj! - Kuruc.info szerk.), és ugyanígy a nő-konyha humort is. Ha nem így lett volna, nem írtam volna le, nem célom a hangulatkeltés, fiktív dolgokkal. A közösséget pedig, amiről szó van, elég jól ismerem, látom és hallom őket mindenféle rendezvényeken, beszélek velük, próbálom értelmezni a zavaros hülyeségeiket.
Tomcat kommentje Athina blogjában: Az a baj ezzel a posttal, hogy csak azért értem, kikről szól, mert ismerem Athina vélekedését a “turbómagyarokról”. Gondolat helyes, fogalmazás elégtelen - külön fekete pont azért, mert az ellenségnek muníciót szolgáltat. Hónapokig azon fognak csámcsogni a fórumprovokátorok itt és ott, hogy “már Athina is szembefordult ezekkel”.
Még egy Tomcat-komment ugyanonnan, melynek emberségessége mutatja, nem gondolja ő komolyan az afféle polgárpukkasztást, hogy fel kell akasztani komcsik gyermekeitÉrtem, tehát ha a szüleid nem voltak képesek tisztességgel nevelni, és nagyjából egy kóbor kutya erkölcseivel rendelkezve felcsináltál egy lányt (akiről szintén megvan a véleményem), akkor az nem szégyen vagy ilyesmi, hanem kellemetlenség, és úgy kell megoldani, hogy meggyilkolod az okát. És utána még kikéred magadnak, hogy a “szabadságodat” és a “döntés jogát” elvitassák tőled. És az a felelőtlen, aki ezt nem érti. Persze, persze… Tudod mit, az öregeket is csapjuk fejbe, mert azok is kellemetlenek. Tönkreteszik az életünket, mert gondozni kell őket, miegymás. Hatvan év fölött eutanázia, mint Asimovnál.

Kedves Hölgyem !
Kérem, tekintsen attól a "hiányosságomtól", hogy képtelen vagyok levelemet abban a "stílusban" megfogalmazni, mint ami önből eredendően kifakadt.
Egyetlen kérdésem van önhöz, melyet megválaszolva valószínűleg sok mindenkinek adna útmutatást ezekben a zűrzavaros időkben.

Ön ezt írta: "A politikáról annyit tudsz, hogy a korrupt zsidók osztják a lusta cigányoknak a segélyt, és közben szétlopják az országot, legalábbis ezt hallottad, de, hogy valójában mi van, nos, arról igazából nem tudsz semmit, mert sötét vagy, mint az éjszaka."

Kérdésem: És mi a helyzet valójában?
Várom korrekt felviládosítását, hátha ön lesz a fénysugár ebben a nagy sötétségben!
Üdvözlettel:
egy Magyar