2018. december 13., csütörtök, Luca, Otília, Enid napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:51 Újabb adalék a tegnapi judeoanarchisták eszmeiségéhez: fel akarták gyújtani az ország karácsonyfáját09:22 Galilei Kör és patkánylázadási kísérlet újratöltve: Tordai további tüntetéseket és útlezárásokat szervez, Gyurcsány állandósítaná az obstrukciót08:31 Az év utolsó helyi időközi választásait rendezik meg vasárnap08:02 Theresa May megnyerte a bizalmi szavazást, de nem tölti ki teljesen a mandátumát07:41 Hidakat zártak, székházat másztak órákon át a tüntetők - a Tordai Bence-féle nyomorultak hívó szavára és irányításával07:31 Bizalmat szavazott a szejm a Morawiecki-kormánynak06:51 Három év börtönre ítélték Trump zsidó ügyvédjét - kígyót-békát szórt az elnökre a bíróságon21:58 Hangfelvétel: "A férjem vérzik, meg a fiatalember, akit lelőtt" - mondja Győrkös felesége20:18 Izraeli lap: "Orbán Viktor, a zsidók számára jó vezető"19:57 Jól vizsgáztak az EU vezetői: megrendülünk, együttérzünk, holnaptól pedig folytatjuk az iszlamizálást19:37 Tarlós feljelentést tett e-jegyrendszer-ügyben - "az ellenzék addig találjon magának más kampánytémát"19:14 Év végi Fejbőr-koncert Budapesten (x)18:49 Pert nyert a TASZ, mert a hatósági razzia "sérti a romák méltóságát"18:24 Saját apja erőszakolhatta meg a ceglédi román kislányt17:56 "Nem lesz velem probléma, szakmát tanulok, istenhívő leszek!" - fogadkozott a 44 késszúrással idős asszonyt gyilkoló cigány
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

És a holomese hazugságai miatt mikor kérnek bocsánatot?

Reklám


A „holokauszt-tagadás” irtózatos bűnével vádolt Williamson atya nem vonta vissza kijelentéseit, viszont - némiképp talán keresztényhez illő alázattal - bocsánatot kért azoktól, „akiket megsértett”. Rendben, de én a helyében ezzel egyidejűleg támadásba mentem volna át, feltéve a kérdést: nem kellene bocsánatot kérniük azoknak, akik évtizedeken át szándékosan terjesztették a hazugságokat a megölt zsidók zsírjából készült szappanról, az elhunytak bőréből készített lámpaernyőről és egyebekről?

Ma már a hivatalos holovallás dogmáiból is törölték az emberi szappanra és a lámpaernyőre vonatkozó állításokat, miképp a dízelmotor kipufogógázával történő gyilkosságokról, meg az élve elégetésről sem nagyon beszélnek ma már.

Csak a gázkamra maradt. Egy ideig még.

A bocsánatkérés pedig nagyon is helyénvaló lenne, mivel hazug vádakkal illették a németeket évtizedeken át, és könyvekben, iskolai órákon, dokumentum- és játékfilmekben ismételgették az emberi szappannal, illetve a lámpaernyővel kapcsolatos képtelen állításaikat. És ezzel súlyosan megsértették a német nép érzelmeit!

Mindaddig, amíg a lámpaernyős, szappanos, kipufogógázas, élve elégetős mesék, illetve alaptalan vádak miatt (hogy csak a már mindenki számára lelepleződött kitalációkról beszéljünk) nem kérnek bocsánatot azok, akiknek ezeknek a hazugságoknak a terjesztésében részük volt, addig egyetlen szavuk sem hihető, mondjanak bármit is.
Mert ha egyszer valakit hazugságon értek, annak nem hisznek többé az emberek. És ha ők évtizedeken át minden következmény nélkül hülyeségekkel etették a világot, és alaptalanul rágalmazták meg a német népet, milyen alapon kényszerítenek másokat arra, hogy előttük megalázkodjanak és a bocsánatukért esedezzenek?

Perge Ottó
Kapcsolódó:

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready