2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

És a holomese hazugságai miatt mikor kérnek bocsánatot?

Reklám


A „holokauszt-tagadás” irtózatos bűnével vádolt Williamson atya nem vonta vissza kijelentéseit, viszont - némiképp talán keresztényhez illő alázattal - bocsánatot kért azoktól, „akiket megsértett”. Rendben, de én a helyében ezzel egyidejűleg támadásba mentem volna át, feltéve a kérdést: nem kellene bocsánatot kérniük azoknak, akik évtizedeken át szándékosan terjesztették a hazugságokat a megölt zsidók zsírjából készült szappanról, az elhunytak bőréből készített lámpaernyőről és egyebekről?

Ma már a hivatalos holovallás dogmáiból is törölték az emberi szappanra és a lámpaernyőre vonatkozó állításokat, miképp a dízelmotor kipufogógázával történő gyilkosságokról, meg az élve elégetésről sem nagyon beszélnek ma már.

Csak a gázkamra maradt. Egy ideig még.

A bocsánatkérés pedig nagyon is helyénvaló lenne, mivel hazug vádakkal illették a németeket évtizedeken át, és könyvekben, iskolai órákon, dokumentum- és játékfilmekben ismételgették az emberi szappannal, illetve a lámpaernyővel kapcsolatos képtelen állításaikat. És ezzel súlyosan megsértették a német nép érzelmeit!

Mindaddig, amíg a lámpaernyős, szappanos, kipufogógázas, élve elégetős mesék, illetve alaptalan vádak miatt (hogy csak a már mindenki számára lelepleződött kitalációkról beszéljünk) nem kérnek bocsánatot azok, akiknek ezeknek a hazugságoknak a terjesztésében részük volt, addig egyetlen szavuk sem hihető, mondjanak bármit is.
Mert ha egyszer valakit hazugságon értek, annak nem hisznek többé az emberek. És ha ők évtizedeken át minden következmény nélkül hülyeségekkel etették a világot, és alaptalanul rágalmazták meg a német népet, milyen alapon kényszerítenek másokat arra, hogy előttük megalázkodjanak és a bocsánatukért esedezzenek?

Perge Ottó
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready