2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten12:08 London több kérdésben sem hajlandó kompromisszumokra az uniós egyeztetéseken
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

És a holomese hazugságai miatt mikor kérnek bocsánatot?

Reklám


A „holokauszt-tagadás” irtózatos bűnével vádolt Williamson atya nem vonta vissza kijelentéseit, viszont - némiképp talán keresztényhez illő alázattal - bocsánatot kért azoktól, „akiket megsértett”. Rendben, de én a helyében ezzel egyidejűleg támadásba mentem volna át, feltéve a kérdést: nem kellene bocsánatot kérniük azoknak, akik évtizedeken át szándékosan terjesztették a hazugságokat a megölt zsidók zsírjából készült szappanról, az elhunytak bőréből készített lámpaernyőről és egyebekről?

Ma már a hivatalos holovallás dogmáiból is törölték az emberi szappanra és a lámpaernyőre vonatkozó állításokat, miképp a dízelmotor kipufogógázával történő gyilkosságokról, meg az élve elégetésről sem nagyon beszélnek ma már.

Csak a gázkamra maradt. Egy ideig még.

A bocsánatkérés pedig nagyon is helyénvaló lenne, mivel hazug vádakkal illették a németeket évtizedeken át, és könyvekben, iskolai órákon, dokumentum- és játékfilmekben ismételgették az emberi szappannal, illetve a lámpaernyővel kapcsolatos képtelen állításaikat. És ezzel súlyosan megsértették a német nép érzelmeit!

Mindaddig, amíg a lámpaernyős, szappanos, kipufogógázas, élve elégetős mesék, illetve alaptalan vádak miatt (hogy csak a már mindenki számára lelepleződött kitalációkról beszéljünk) nem kérnek bocsánatot azok, akiknek ezeknek a hazugságoknak a terjesztésében részük volt, addig egyetlen szavuk sem hihető, mondjanak bármit is.
Mert ha egyszer valakit hazugságon értek, annak nem hisznek többé az emberek. És ha ők évtizedeken át minden következmény nélkül hülyeségekkel etették a világot, és alaptalanul rágalmazták meg a német népet, milyen alapon kényszerítenek másokat arra, hogy előttük megalázkodjanak és a bocsánatukért esedezzenek?

Perge Ottó
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready