2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

"A Wiesenthal Központ erkölcstelen szélhámosok gyülekezete"

Reklám


A gyűlölet iparosa
A Simon Wiesenthal Központ képviselői jobban tennék, ha mélyen hallgatnának. Tudjuk, nem fognak, mivel ez az évente 27 millió dollárból gazdálkodó /ebből 10 milliót az amerikai adófizetők állnak/ Los Angeles-i székhelyű intézmény igen csak jelentős politikai befolyással rendelkezik elsősorban Amerikában, de másutt is a világban. Fenntartanak egy úgynevezett "tolerancia múzeumot" is, ahol évente 350 ezer látogatót hülyítenek, köztük sok jobb sorsra érdemes iskolás gyereket is. Azon már nem is érdemes fennakadni, hogy "toleranciáról" beszélni az S. W. K. esetében teljesen nevetséges és abszurd. Hiszen ha vannak a világon egészen elképesztően intoleráns és gyűlölködő emberek, akkor azok éppen ennek az intézménynek az alkalmazásában állnak.
Miközben ugyanis a remekül megfizetett munkatársai "toleranciáról" beszélnek, addig teljes erővel támogatják az izraeli apartheid politikát, az illegális telepek és az elválasztó fal építését Ciszjordániában, valamint a palesztinok elnyomását, hátrányos megkülönböztetését és legyilkolását. Jellemző, hogy a Központ kitüntette Menachem Begint illetve Ariel Saront, a két legfőbb izraeli háborús bűnöst. Még az Amerikában működő, abszolút cionista zsidó érdekvédelmi szervezet, az Anti-Defamation League is besokallt erőszakos pénzszerző akcióikat látva. Ami azért jelent valamit. Justin Finger, az Anti-Defamation League egyik tisztségviselője egy alkalommal az egyik nyilvánosságra került feljegyzésében azt írta, hogy "erőteljes túlzások és félretájékoztatás" jellemzi a megélhetési náciüldözők egyik propaganda-kiadványát.
Most, amikor a Simon Wiesenthal Központ ismételten kioktatott és "leantiszemitázott" minket, magyarokat, idézzük csak fel ennek a társaságnak néhány egészen égbekiáltó hazugságát. Nehogy azt gondolják már az urak, hogy minden aljasság feledésbe merül. Ez a szélsőséges embervadász szervezet lelkesen támogatta például az iraki háborút. 2002-ben egy közleményt is nyilvánosságra hozott az intézmény, melyben leszögezték, hogy "Szadam Huszein rezsimje folytatja a tömegpusztító fegyverek felhalmozását". "Vannak a világon más zsarnokok is, de Szaddam az egyedüli, aki fenyegeti a világ rendjét és biztonságát. Más diktátorok is birtokolnak kémiai és vegyi fegyvereket, de ő az egyedüli, aki azokat be is kívánja vetni."
Legyünk méltányosak, fogadjuk el, hogy ők is bedőltek a hamis titkosszolgálati jelentéseknek és a hazug politikusoknak. De ha így is lenne /amit nemigen hiszek/, nem illett volna bocsánatot kérni a vádaskodásokért? Szegény Williamson atya elnézést kért azoktól, akiket a holokauszttal kapcsolatos kijelentései esetleg megsérthettek. De hát az Isten szerelmére, a teljesen hamis állításokkal megindokolt iraki háború következtében eddig több, mint egymillió ember halt meg, 4 millióan pedig elmenekültek otthonaikból! Nem kellene a Wiesenthal Központ vezetőinek bocsánatot kérni az iraki néptől, illetve mindazoktól, akiknek máig sérti az érzékenységét az, hogy gátlástalanul hazudtak az iraki tömegpusztító fegyvereket illetően? Milyen jogalapjuk van ezek után akárcsak meg szólalni is, főleg másokat "erkölcsre" és "humanizmusra" okítani?

De volt az uraknak ennél cifrább aljassága is. Gondolom, örülnének, ha senki sem emlékezne rá, hogy 1991-ben a foglyaik elgázosításával vádolták meg az irakiakat. Folyóiratukban, a Respons-ban egykor megjelent írás szerint német cégek Zyklon B gázt gyártanak Irakban /!/, sőt gázkamrákat is építettek, amelyekben zajlik az iráni hadifoglyok meggyilkolása!

Még a német céget is megnevezték, amely a gázkamrákat építette: ez lett volna a Rhema Labortechnik. És persze az elmaradhatatlan szemtanúk is fölvonultak, akik elmondták, hogyan is néztek ki azok a bizonyos iraki elgázosító helyiségek. Ha ez az egész elképesztő állítás igaz, miért nem olvasták Szaddam Huszein fejére az ellene lefolytatott koncepciós perben? Miért nem emlegetik azóta sem az "iraki gázkamrák" ügyét? Ha pedig semmi alapja nem volt ennek az állításnak sem, nem tartozik minimum egy bocsánatkéréssel a Simon Wiesenthal Központ?
És ez a "toleranciát" hirdető gójgyűlölő intézmény állt Mel Gibson jeles filmje, a Passió elleni dühödt kampány hátterében is. Igazgatójuk, Marvin Hier rabbi a legteljesebb "tolerancia" jegyében kijelentette, hogy a film "potenciálisan veszélyeztet zsidó életeket". A Központ vezetői, és maga Hier is számtalan alkalommal szidalmazták XII. Pius pápát, valamint más katolikus és protestáns vezetőket is, mivel az egyházi méltóságok véleményük szerint nem segítették az üldözött zsidókat. Sőt az acsarkodó igazgató szerint számos keresztény vezető "támogatta a nácikat a zsidók megsemmisítésére irányuló törekvéseikben".
Dr. Frank Knopfelmacher, egy Ausztráliában élő zsidó származású tudós egy alkalommal azt mondta, hogy a Simon Wiesenthal Központ valójában "etnikai gyűlölködést szít" . "Az ausztrál kormánynak ki kellene tiltania az ország területéről munkatársaikat" - jelentette ki. Judith Miller, a New York Times újságírója pedig egyik könyvében a következő megállapítást vetette papírra a gátlástalan pénzszerző akcióikra utalva: "az S. W. K. nagy sikere új jelentést adott a régi hátborzongató tréfának: Nincs jobb biznisz, mint a Soá biznisz." Az izraeli Yad Vashem Intézet igazgatója pedig a következőképp vélekedett: "Hier rabbi és a Wiesenthal Központ véleményem szerint a legdurvábban fordítják a saját hasznukra a holokausztot." Ugyanígy gondolja Norman Finkelstein, a Holokauszt-ipar című könyv írója is: "szívtelen és erkölcstelen szélhámosok gyülekezete, akik bármit megtesznek a pénzért" - írta.
Perge Ottó
 
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready