2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina, Szabolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:04 21 milliárdos forgalmat bonyolított a mobilfizetési rendszer07:30 85-88 éves magyarokat fosztott ki a dagadt cigány - ránézésre jól bírná az életfogytig tartó kényszermunkát is06:54 Japáné a legtöbb amerikai állampapír21:55 Netanjahu idén nem mer elmenni az ENSZ közgyűlésére, hogy a karnyújtásnyira lévő iráni atomról beszéljen21:31 Rend és virágzás - 1966 éve született Traianus római császár21:04 Trump kinevezte a legújabb nemzetbiztonsági tanácsadóját20:45 A székházbevétel évfordulójára: mégsem kell börtönbe vonulnia egy tüntetőnek20:21 Új cigány zsarolási forma ütötte fel a fejét, magyar vállalkozásokat tehetnek így tönkre20:07 Hét és félezer polgármesterjelölt indul októberben, négyötödük függetlenként19:42 Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni19:18 Fegyveres cigány rabolt ki kábítószerárus "fiatalt" - nehéz bárkit is sajnálni ebben a történetben18:45 Megint tanú: már fel is bontották a burkolatot a fideszes képviselő által ünnepélyesen átadott parkolóban18:12 Bódult nőt erőszakoltak meg Miskolcon17:51 A székházostromtól a székházi paródiáig17:07 Kiderült, hogy az egész emberiség jövőjét elárulták ma a fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Kövér László a kétfrontos harc élvonalában

Reklám


Nem különösebben meglepő a Zsidesz vezetőinek körében kialakuló szereposztás. Kövér László, aki hosszú éveken keresztül a "radikális" fityiszes szerepét játszotta, most azt a feladatot kapta, hogy a Jobbikot szidalmazza, és igyekezzen meggyőzni a polgárokat: a Jobbik valójában az MSZP utasításai szerint ténykedik.
Miért éppen Kövérnek kell ezt az ökörséget ismételgetnie? Nos, nyilvánvalóan éppen azért, mert ő volt egykor a Zsidesz "radikális jobboldali szárnyának" a vezéralakja, ezért aztán a likudista párt vezetői azt gondolják, a radikalizmusra hajló fityiszes szavazók elhiszik azt a sok ostobaságot, amit összehord. Kövér László most megint egy bölcs megállapítással rukkolt elő. Íme: a Fidesz győzelme esetén " két tűz közé kerül a jövendő Országgyűlésben, ahol két gátlástalan ellenzéki erővel kell majd hadakoznia". Természetesen a Zsidesz, amelyik (az MSZP-SZDSZ-MDF-el együtt) kulcsszerepet játszott az elmúlt húsz év összes gazemberségében, hazánk kiárusításában és szétlopásában, egyáltalán nem "gátlástalan", ugye?
Kövér úgy véli továbbá, "látens munkamegosztás van a szocialisták és a Jobbik között: ha az egyik nem, akkor a másik megpróbálja erkölcsi értelemben ellehetetleníteni a jelöltjeinket és az egész pártvezetést" Nos, ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem lesz nehéz "erkölcsi értelemben ellehetetleníteni" a fityiszes jelölteket és a pártvezetést. Esetleg ha nem cégéres hazudozók, karrierlovagok, tolvajok, gerinctelen szélhámosok, egykori besúgók és komcsi gazemberek lennének tömegesen a jelöltek között és a pártvezetés soraiban, akkor talán nehezebb lenne "erkölcsi értelemben" ellehetetleníteni a Zsideszt. Így azonban nem kell különösebben erőlködni, még az sem szükséges,  hogy az "erkölcsi ellehetetlenítéshez" nélkülözhetetlen  "muníciót az MSZP adja", mint Kövér Laca állítja. Az egykori MSZMP-s káder szerint ugyanis a "szocialisták rájöttek, hogy a saját médiájuk vagy a kocsmai suttogó propaganda helyett hitelesebb, ha jobbról érkezik a rágalom".
 
Kövér arról is pofázott, hogy "választási győzelem esetére kevesebb minisztériumot és hatékonyabb kormányzást ígér a Fidesz", de ugyanezt ígérte már a Zsidesz 1998-ban is, és azóta is minden elvesztett választás előtt. Kövér azt is mondta, hogy   "egyik első dolguk lesz a külhoni magyarok állampolgárságát lehetővé tévő jogszabályt létrehozása", ami ha tényleg megtörténik, akkor a Jobbik teljes egyetértésével fogja majd a törvényt elfogadni a parlament. A gond csak az, hogy élni lehet a gyanúperrel, a Zsidesz esetleg megint valamiféle öszvérmegoldást választ, a "kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon" alapon. A Jobbik éppen azért jött létre, mert a Zsidesz csak fél szívvel, vagy még úgy sem képviselte a magyar érdekeket, mert állandóan azt leste, mit kell tennie ahhoz, hogy elnyerje hazánk gyarmatosítóinak rokonszenvét. Ha pedig a Zsidesz így folytatja, akkor ne számítson sok megértésre a Jobbik részéről.
Kövér tett egy teljesen homályos utalást arra vonatkozóan is, hogy korábban gondolkodtak egy nemzeti integrációs minisztérium felállításán is, amely nemcsak a külhoni magyarok integrációjával foglalkozott volna, hanem az országban élő, szociális és kulturális értelemben a nemzeti lét alá szoruló rétegek felemelésével is", de mivel a "kidolgozás óta újabb négy év telt el, a helyzet sokat rosszabbodott, ezért megeshet, hogy teljesen más stratégiára lesz szükség." De hogy pontosan miféle új "nemzetstratégiát" akar megalkotni a Zsidesz, arról nem esett szó. De élek a gyanúperrel, hogy még mielőtt bármit is kidolgoznának, előbb Tel-Aviv, Brüsszel és Washington véleményét is kikérik, mert hiszen tudniuk kell, "meddig szabad elmenni" a magyar érdekek képviseletében. Könnyen elképzelhető, hogy a gyarmatosítók megadják az engedélyt egy olyan külpolitika folytatásához, mely a nemzeti érdekeinket bizonyos mértékig figyelembe veszi. Vagy inkább talán a Zsidesz megkapja az engedélyt a szóbeli radikalizmusra. De ennek súlyos ára lesz: a "szélsőségek elleni harc fokozását" fogják ugyanis kérni a héberek Orbánéktól, és az egyáltalán nem "gátlástalan" Zsidesz készséggel fog eleget tenni minden hasonló Tel-Avivból és Washingtonból érkező parancsnak.
A "szélsőségek elleni harc" a gyakorlatban a Magyar Gárda működésének teljes ellehetetlenítését, valamint egy holokauszttagadó törvény elfogadását jelenti, túl azon, hogy a Jobbikot is "megpróbálják karanténba zárni". A legteljesebb egyetértésben a hazánk kiárusításában és szétlopásában mindig is élenjáró MSZP-vel.
Perge Ottó - Kuruc.info
Kapcsolódó anyagok:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready