Tisztelt Kurucok!
Nem ért meglepetésként, hogy Karsai elvtárs, a Yad Vashem Intézet holomenedzsere pánikszerű menekülésbe kezdett, amikor már konkrét kérdéseket kellett volna megválaszolnia. Hozzáteszem, jómagam nem kedvelem az afféle akadémikus vitákat, amikor a felek különféle publikációkra hivatkoznak érvként. Ez egyébként a tipikus zsidó bizonyítási módszer alapja.
Kohn: - A holokausztnak 6 millió zsidó áldozata volt.
Grün: - Hivatkoznék Kohnra, aki szintén megállapította, hogy a holokauszt 6 millió áldozatot követelt.
Klein: - Mint már sokan, így pl. Kohn és Grün is bebizonyították, hogy 6 millióan haltak meg a holokauszt során.
Weisz: - Köztudomásúlag a holokauszt 6 millió zsidó kiirtását jelenti.
Karsai egyetlen bizonyítékot sem tudott felhozni a "genocídiumra", de hivatkozott több mesekönyvre (pl. Nyiszli Miklóséra), elvbarátai (Kádár-Vági páros) baromságaira és általában a zsidó fantázia határtalan termékenységének gyümölcseire. Megtudhattuk tőle, hogyan kell felépíteni az emberi máglyát jó nagyra. Egy sor sín (gondolom talpfával), egy sor hulla és így tovább. Arra nem tért ki, hogy mondjuk fejmagasságban már hogyan és ki tudta feltenni a sínt, de valószínűleg életében nem emelt golyóstollnál nehezebb tárgyat az áltörténész úr, így fel sem merült benne kétely a hülyeségével kapcsolatban. Egyébként is, mi célt szolgált volna a sín? Valószínűleg azzal a mesével keveri a történetet, amely szerint az égetőgödrök felé helyeztek sínt és arra pakolták a hullákat. Ott persze megint felmerül a kérdés, mi értelme, amikor a talpfák elégése után még idejekorán mindenki belepotyogna a gödörbe.
Azt kérdezi Karsai, hol vannak a zsidók, vidékről teljesen eltűntek. Jelentem Debrecenben pl. megvannak, többen mint valaha. Tavaly februárban Debrecenben Auschwitz album kiállítást rendeztek a művelődési központban. Az alkalomra kiadtak egy kis 4 oldalas brossúrát, amelyben ez olvasható: "1944. május 9-én a városban felállították a Hatvan utca által két részre osztott gettót, ahova közel 8000 zsidó lakost költöztettek be....Két vasúti szerelvényen közel hétezren az ausztriai Strasshofba kerültek a családtagokkal együtt, ahol ipari és mezőgazdasági kényszermunkára osztották őket. Zömük túlélte a megpróbáltatásokat. Emellett egy kisebb csoport az úgynevezett Kasztner-akció során eljutott Svájcba." Szóval megvannak Karsaikám, ne izguljon. Ugyanezen kiadványban találkozhatunk egy beismerő vallomással is: "Jóllehet az Auschwitz Albumból éppen az elgázosítások, hullaégetések fotói hiányoznak, mégis ez a gyilkosságok legfontosabb képi dokumentuma." Köszönjük szépen. Tehát nincs bizonyíték, ez a legfőbb bizonyíték. Logikus, nemdebár?
Karsai a reáltudományokkal is hadilábon állhat, de megkérdezném tőle:
- Az állítólagos gázkamrákban, amelyekben nem volt fűtés, október és március között hogyan érték el azt a szobahőmérsékletnél jóval magasabb hőfokot, ami ahhoz szükséges, hogy a Ciklon B pasztillákból a hidrogén-cianid gáz formájában felszabaduljon. Ráadásul a padlószinten is el kellett volna érni a 26-27 Celsius fokot, mivel mint tudjuk, először a helyiség felső részébe kerül a meleg levegő (felfelé száll). Ha Karsai szerint néhány pucér ember mínusz 10-20 fokról közel plusz 30-ra felmelegít egy helyiséget, úgy javaslom, ezt egy egyszerű kísérlettel igazolja. Pakolja tele a gázkamraként mutogatott helyiségek valamelyikét meztelen híveivel, majd egy mérőedénnyel együtt zárja be őket télvíz idején. Ha sikerül felmelegedniük (mondjuk SZDSZ-eseknél ez is előfordulhat), a mérőedényben elhelyezett kis mennyiségű ciánvegyületből kimutatható lesz gázfejlődés.
Hozzáteszem, abban igaza van Karsainak, hogy léteztek gázkamrák, sőt minő szörnyűség, a mai napig vannak ilyenek. Hogy hol? Ja, hát az USA-ban. 1921-ben hagyták jóvá törvényileg először kivégzési módként a ciángázzal ölést, majd 1924-ben már alkalmazták is egy kínai bevándorlón. A kínait először álmában, a cellájában akarták megmérgezni a gázzal, de nem működött a dolog, ezért építettek külön gázkamrát. Egyetlen ember gázkamrában történő kivégzése is rendkívül macerás dolog, a villamosszékesnél sokkal körülményesebb, időben elég terjedelmes. Egyrészről nem az elítélt testmelege hozza reakcióba a cián granulátumokat, hanem ehhez kénsavat használnak, közben a gázfejlődés után műszerrel figyelik a kivégzendő személy légzését. Amikor már nem mutat életjeleket, ammóniával semlegesítik a ciángázt, és csak ezt követően megy be a kamrába az egészségügyi személyzet védőfelszerelésben (pl. gázálarc). A procedúra az előkészítéssel együtt órákat is igénybe vehet. Összesen 11 USA államban vezették be a gázkamrás kivégzést, jelenleg 5 államban még hatályban van, bár már évek óta nem gyakorolják, inkább a méreginjekcót részesítik előnyben manapság. A bevezetésének törvényi indokolásában egyébként arra hivatkoztak, hogy a gázzal történő kivégzés minden korábbinál humánusabb módszer.
- A fentiekre is figyelemmel szívesen vennék Karsaitól egy részletes technológiai leírást, amelyben pontosan megjelöli, hogyan, milyen fizikai, kémiai, biológiai jellemzők mellett zajlott le egy ilyen rejtélyes gázkamrás akció, annak fázisait külön is elemezve.
- Azt hazudja Karsai, hogy a lágerekben a gyerekeket és időseket azonnal vitték a gázba, megölték őket. Legalább egy kicsit ügyelne arra, hogy mit hord össze. Az állítólagos túlélők nagyobb része elmondása és persze életkora szerint gyermekként került a táborokba. Érdekes módon, valahogy mégis el tudják mesélni élményeiket. Ugyan hogy lehet ez? De hisz maga Karsai szerepelt egy sorozatban (BBC-s Auschwitz) a franciaországi Horowitz fiúval, aki állítása szerint 5 évesen került Auschwitzba, de szerencsére a nagypapival bezárólag az egész család túlélte a tábort. Vagy Karsai nem ismerné azokat a fotókat, filmfelvételeket, amelyeken Auschwitzban gyerekek mutogatják a szovjeteknek (persze propaganda célból) tetovált karjukat, illetve amelyeken úgynevezett Kinderbarakk (gyermekbarakk) látható. De nem hallott még az auschwitzi Kindergartenről (óvoda), vagy az Auschwitzban született zsidó nőről sem, aki könyvben írta meg történetét. Érti Karsai, nem hogy nem ölték a gyereket, de még született is a lágerben.
- Ha már a tábori körülményeknél tartunk, miért nem beszél erről is Karsai? Kifejthetné, mi a véleménye arról, hogy prémiumjegyekhez juthattak a táborlakók, amiért olyan termékeket (sajt, lekvár, kávé, cigaretta, vanília, csokoládé stb.) vásárolhattak, amiről egy frontkatona csak álmodozhatott.
- Vagy mi a véleménye a Nemzetközi Katonai Törvényszék alapító okiratának 19-20. cikkelyeiről, amelyek alapján Nürnbergben nem volt jelentősége annak, mi igaz és mi nem, csak az számított, mi a győztesek érdeke.
- Mit szól ahhoz, hogy a táborlakók levelezhettek rokonaikkal, ismerőseikkel, csomagokat, pénzküldeményt kaptak tőlük? Egy haláltáborban? Nem furcsa ez?
- Mit gondol arról az igazolványról, amit használójának 1944. december 31-én állított ki a zsidó elöljáró Bergen-Belsenben a gyermekkonyha(!) használatához?
- Hogyan viszonyul a saját maga által hivatkozott DEGOB-os jegyzőkönyvekhez, amelyekben rendre azt olvasni, hogy ennyi meg annyi hétig feküdt a tábori kórházban a deportált, rendszeresen, még útravalóul is kaptak sajtot stb?
- Vagy mi van az Auschwitzból szabadon engedett foglyokkal? Pl. az 1944. július 21-én elbocsátott Anna Zwierzynskaval? Hisz Karsai állítása szerint talán még magát Hitlert sem engedték volna el, ha egyszer betéved egy ilyen helyre.
- Tudta Karsai, hogy pl. Sachsenhausenben a menüt kalóriatáblázat alapján állították össze? 3.000 és 4.500 közötti kalóriamennyiséggel.
- Vagy azt, hogy Auschwitzban 1 óra feltűnő (provokatív) munkahelyi lustálkodás szankciója 3-szori gyakorlatoztatás volt?
- Ismeri-e a Wieslaw Kielar visszaemlékezéseit tartalmazó A 290-es auschwitzi fogoly című könyvét, amelyben többek közt olyanokat ír, hogy "beköszöntött a bőség időszaka, volt konzerv, gyümölcs, cipő, ruha, pehelypaplan, szilvapálinka, ékszer.... A lengyelek most élelemcsomagokat kaptak. A zsidóknak aranyuk és ékszerük volt.... Már nem azok az idők járták, amikor egypár adag margarinért vagy néhány darab kenyérért a blokkparancsnok vagy kápó könyörtelenül gyilkolt."
És még vég nélkül lehetne folytatni a sort, annyi minden cáfolja a mítoszt, ugyanakkor egy pindurka bizonyíték sem merült fel mellette röpke 65 év alatt. Nem ez a gáz, Karsai?
Bajtársi üdvözlettel:
Skorzeny
(még egy Otto Karsainak)

Kedves Barátaim!


Nagyon jó, szellemes a cikk, ami megjelent a vitánkkal kapcsolatban, de azért felhívnám a figyelmet: a Ciklon B szemcsék hidegben, pl.10-15 fokon is kieresztik magukból a hidrogéncianidot, csak lassabban, mint melegben. 15 Celsius-fokon kb. másfél óráig tart, amíg felszabadul a szemcsékből a mérges gáz. Persze a "tanúvallomások" szerint 5-15 perc alatt meghaltak a kamrába bezsúfolt foglyok, és utána néhány perc múlva bementek a Sonderkommando tagjai, és elkezdték az aranyfogak kihúzását, meg a hajak lenyírását és a holttestek eltávolítását. Mindez persze lehetetlen, hiszen a szemcsékből még javában áramlik ki a hidrogéncianid másfél órán át, így megfertőződtek volna a Sonderkommando tagjai, és a mérges gáz kiáramlott volna a nyitott ajtón át. De minderről írtam Karsainak is, de ő erre sem reagált.

Perge Ottó
 
Kapcsolódó:
Történelmi kuriózum portálunkon, történészek vitája a "szentséges holokauszt" kérdésében - Perge Ottó kontra Karsai László