Bezár!
2020. február 28., péntek, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Dehogy akart Demeter Márta bárkit is lejáratni...16:58 Gaudi-Nagy Tamás fóruma a felvidéki Medvesalján16:23 Már megint15:55 "Beni Ganz nem meri megtámadni Iránt" - mondja egy kiszivárogtatott hangfölvételen a saját főtanácsadója15:38 A Volánbusz soron kívüli higiéniai intézkedésekkel védi utasait és munkavállalóit15:20 Súlyos veszteség érte a török haderőt Szírában15:08 Ketten hazamehettek a budapesti kórházi karanténból14:44 Késsel rabolt ki egy férfi egy ékszerboltot Nagykanizsán14:18 Nem azt kérdezi a NATO, mit keres Törökország Szíriában, inkább felszólítják Aszadot, hogy tegye le a fegyvert14:05 Hétfőn megkezdik a kerti zöldhulladék elszállítását Budapesten13:23 Erdogan megnyitotta a határt az Európába irányuló migránsáradat előtt - íme az első sáskák13:01 Dr. Ilkei Csaba: az első 3 év a 32-ből: 1988-1990 - Lakitelek, Magyar Televízió, MDF12:55 Történelmi mélyponton a forint12:32 A facebookos zsidók is félnek a koronavírustól11:57 Toroczkai a Horthy-megemlékezésről az ATV-ben - 3 percet kellett várni, amíg előkerültek a "halálvonatok"
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Az ideológiai priuszos, filoszemita palesztingyűlölő korábban magyarokat átkozott

Reklám

A hírportálunkon megjelent "Nyíregyházi kajmánok a magyarok mocskolása után a Gázai-övezet blokádját dicsérik - Izraelben" című írás korántsem hat sokkolóan egy helybéli polgárra. A csak nevében "nagy" vörös csinovnyik egy tipikus, szemellenzős, cion-bolsevista okostojás. Sziklaszilárd meggyőződése, hogy neki és társainak lángpallossal kell küzdenie a fasizmus virtuális rémképe ellen, s a "párt" felhatalmazást adott neki arra, hogy olyan szakmák illetékességi területére is kalózakciókat szervezzen, melyekhez annyit ért, mint hajdú a harangöntéshez.
Amikor egy bizonyos Kácsor Zsolt nevű, Szabad Nép jogutódos napilap sajtómunkása e sorok írójának mint "kirívóan szélsőséges politikai nézetek" képviselőjének a Népszabadság 2008. szeptember 13-ai, hétvégi számának mellékletében egész oldalas írást szentelt - melynek konklúziója szerint egy neonáci tanárt ideje lenne már páros lábbal kirúgni a katedráról - , és nem mulasztotta el felkeresni Nagy Lászlót, a szabolcsi megyeszékhely alpolgármesterét, akit arról faggatott, hogy egy szélsőjobboldali - akkoriban még jobbikos - , kuruc.infós szörnyeteget miért nem bocsátanak már el a munkahelyéről, lévén, hogy tagadja a holokausztot. A továbbiakban adjuk át a szót Kácsornak.
"Lipusz Zsolt megnyilvánulásainak híre eljutott a nyíregyházi városvezetéshez is. Nagy László, a megyeszékhely oktatási ügyekért (!) felelős alpolgármestere, az MSZP városi alelnöke - aki korábban maga is pedagógusként dolgozott(!) - megkeresésemre azt nyilatkozza, hogy több cikket olvasott már Lipusz Zsolttól, és megdöbbentette az írások tartalma.

- Ennek az embernek el kellene gondolkodnia azon, méltó-e rá, hogy egy önkormányzati iskolában tanítson - fogalmaz Nagy László. Arra a kérdésemre, hogy mit gondol ugyanerről az iskola fenntartója, vagyis a nyíregyházi önkormányzat, az alpolgármester azt válaszolta: Lipusz Zsolt nem követett el olyan jellegű kihágásokat, amelyek alapján a város kezdeményezhetné az iskolából való eltávolítását.

- A munkaviszonyának megszüntetése az iskola hatásköre - teszi hozzá -, és tudtommal az intézményben is az a vélemény alakult ki, hogy Lipusz Zsolt a tanórákon nem hangoztat szélsőséges nézeteket. Ettől függetlenül sajnálatosnak tartom, hogy tevékenységével árt az iskola jó hírének, és ezt már közöltem az intézmény igazgatónőjével is."
Íme a bolsevik embertípus a saját "tudományos világnézetéből" eredő tévedhetetlenségének vakhitével a maga vegytiszta, ideáltipikus megnyilvánulásában. Mert aki nem az ő történelemszemléletüket, az éppen aktuális politikai filozófiájukat hirdeti-hazudja bele a világba, az gyanús, akasztófára, Gulágra, Recskre, Kistarcsára kiérdemesült gazember, ma pedig egzisztenciálisan megzsarolandó és a munkahelyéről kirúgandó antiszemita, neonáci, fajgyűlölő mucsai magyar.
Miként lapunk korábbi híranyagában, és Nagy mostani, izraeli látogatásáról szóló tudósításunkban is olvasható - a már csak az őszi önkormányzati választásokig gyűlölködő alpolgármester -, ez év márciusában egy bizonyos nevesincs, közéleti nímandokból rekrutálódott Éljen Nyíregyháza Független Mozgalom szervezésében demonstrációt tartott a szélsőséges politikai mozgalmak és a rasszizmus erősödésének okán a városban. Az egész happeningnek semmi értelme nem volt, miután az elvtársak jól kiordítozták magukat, hőzöngtek, egyúttal "rettegtek a szélsőségesektől" (a becsomagolt bőröndök nyilván már útra kész állapotban sorakoznak az előszobában), előzőleg hódolatukat tették a megyeszékhely szocialista polgármestere, Csabai Lászlóné előtt, akitől megerősítést és bátorítást kaptak: bizony nagy a baj, a szélsőjobboldal egyre erősödik.
Befejezésül szerkesztőségünk egy javaslatot tesz a cionistákkal kokettáló Nagy Lászlónak. Miután ő és pártja megbuktak az ősszel esedékes helyhatósági választásokon, s hiánytalanul elszámoltak a 16 éves gazdálkodásukkal, illetve pénzügyi tranzakcióikkal, a közpénzek felhasználásával, alíjázzon, költözzön ki Izraelbe, ahol a szívének oly kedves, pacifista, toleráns és rendkívül humánus, a palesztin kérdést a világtörténelemben párját ritkítóan emberséges módon kezelő testvérei élnek, s ezzel egyúttal követendő példát mutatnak a világ minden soknemzetiségű országának, így Magyarországnak is: igen, a cionista metódus és gyakorlati modellt követve kell kezelni a kisebbségi-etnikai kérdést.

Lipusz Zsolt - Kuruc. info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready