2020. április 4., szombat, Izidor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:26 Egy venezuelai hadihajó tüzet nyitott egy német óceánjáróra, majd nekiment - és szépen elsüllyedt10:04 Holmi járvány nem lankasztja a bűnözők erőszakosságát Mexikóban sem - a boltokat is csoportosan fosztogatják09:49 A legtöbb vizsgált fertőtlenítű hatásúként árult termék használ, de akad köztük átverés is 09:17 Több ezer koronavírus miatt elhunyttal számol a svéd miniszterelnök09:01 Bódi Guszti Facebook-oldalán kottyantotta el egy "felelősségteljes" főnővér, hogy koronavírusos08:48 Trump: ajánlott, de nem kötelező szájmaszkot hordani - az elnök valószínűleg nem is él vele08:29 Különböző emberfajok létére találtak bizonyítékot Dél-Afrikában08:14 Szóváltás és vita a 28-as villamoson: az egyik Cicero halálra késelt egy utast07:56 Már 678 a hazai fertőzöttek száma, az elhunytaké 3207:38 New York állam nem bírja se kórházi ágyakkal, se lélegeztetőgépekkel07:20 A Hold és a Mars továbbra is a NASA célkeresztjében06:48 Trump és Macron az ENSZ BT-ben győzné le a koronavírust00:16 31 várost zárrnak le Törökországban23:57 A külföldön rekedt oroszok egy darabig már nem jutnak haza egykönnyen23:48 Franciaországban is egyre több a napi halálos áldozat
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Álmom a Ludas Mátyás Központról

Reklám

Szinte nem múlik el hét, hogy ne olvashatnánk a sajtóban a hírhedt Simon Wiesenthal Központról, és buzgó munkásságáról. Kevesen tudják, hogy neves alapítója, aki immáron alulról szagolja az ibolyát, mekkora zsivány volt.
Eltekintve attól, hogy a világpolitikai elit naponta hódolattal méltatta a rettegett „náci-vadász” tevékenységét, díszpolgári és díszdoktori címekkel honorálva azt; (ugyanilyen rangokat adtak a rablógyilkos Ceausescu-házaspárnak is!) a holokauszt-revizionista körök régen bizonyították, hogy bizony őkelme az okirat-hamisítástól kezdve, a fenyegetéses zsaroláson át a levélbomba-merénylet kísérletéig végigzongorázta a nemzetközi jogi normák megsértésének közel teljes skáláját. (Ha alkalma lett volna rá, feltehetőleg embert is rabolt volna, mint elődei anno Eichmannt.)
Kár, hogy – egzisztenciáját féltve – a nemzetközi jogászok egyike sem merte soha beperelni ezen apróságokért. Bár az is könnyen meglehet, hogy néhány Don Quijote alkatú hős megpróbálta, de nem tudunk róla, mert a Moszad megbízásából idejekorán elütötte őket – véletlen balesetként – egy kóbor autó. Wiesenthal utódja, Efraim Zuroff is igyekszik példaképe nyomdokaiba lépni, s biztos vagyok benne, hogy ha elfogynak a potenciális, levadászható ó-náci áldozatjelöltek, kerítenek majd ők újakat a föld alól is, hogy megdolgozhassanak éhező családjuk betevő falatjaiért. Zentai Károly bácsi, Képíró Sándor bácsi egyelőre megúszták (már megint a mázlista magyarok!) De Demjanjuk bácsi becsületét (kinek ártatlansága korábban a bíróságok előtt többször is bebizonyosodott) végül sikerült egy elmarasztaló ítélettel mégis sárba tiporniuk.
A Simon Wiesenthal Központ e nemes, humanitárius tevékenysége megihletett, új álmot szülve lelkembe: a Ludas Mátyás Központ gondolatát, mely a kérlelhetetlen „cionista-vadász” szerepkört vállalhatná magára. Vezetőjének megválaszthatnánk (mivel Budaházy György kissé elhúzódó előzetes letartóztatása miatt sajnos egyelőre aligha jöhet számításba) mondjuk Toroczkai Lászlót. A cionista-vadászat elfogulatlan s rettenthetetlen kádi elé citáltatná az összes palesztingyilkos népirtó izraeli politikust (Perec-apóval az élükön);  idehaza pedig Biszku Bélát és Horn Gyulát, az ’56-ban hazánkat eláruló magyargyilkos népirtókat. Magam részéről egészen elégedett lennék a valóságos életfogytiglani börtönbüntetések kiszabásával is, természetesen a rabok kemény fizikai munkájából fenntartott fegyintézetekben. De nem kerülhetnék el sorsukat a Sorosok, Spirók, Kertészek, Esterházyk sem, akik nemzetgyalázás, rágalmazás, becsületsértés bűnében találtatnának egy valóban független bíróság által bizonyosan vétkesnek, s ezért évtizedekig megfosztatnának szabadságuktól. Nem megtorlásul, de még csak nem is elrettentésül, egyszerűen végre tartós békét és nyugalmat teremtendő a magyar szellemi közéletben.
Reménykedünk egy szebb jövőben. Ám szerintem egy igazán szép jövő csak fentebbi álmom valóra válásával születhetne meg…
Tarnóczy Szabolcs
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready