Bezár!
2020. július 10., péntek, Amália, Kenese, Alma napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:24 Az érem másik oldala13:57 Kizuhant egy négyéves kislány egy kőszegi ház második emeleti ablakából 13:50 Vádemelést javasol a rendőrség a szentendrei "palántaültetők" ellen13:23 Ismét ki lehet végezni a szövetségi bíróságok által halálra ítélt gyilkosokat az Egyesült Államokban - az Európai Unió (!) nem győz tiltakozni12:53 Molotov-koktélokat képzeltek a megszállók két sétálgató palesztin kezébe12:31 Az elvtársak sértődékenyek, ha szóba kerül az ujgurelnyomás12:11 Megérkezett a zseniális mini léghűtő a kánikula ellen (x)11:39 Motorbalesetben vesztette életét egy fideszes országgyűlési képviselő11:13 Nem jött be az Alzának a Black Friday Matter10:56 Moszkva: immunitást alakított ki az első klinikailag tesztelt orosz Covid-19-vakcina10:46 Jegybank: maradjon meg a 15 ezer forintos értékhatár a bankkártyás érintős fizetéseknél10:02 Csütörtök este már nem borogattak kukákat Szerbiában09:42 Igazi kincset talált Trump09:16 Meghalt két beteg, hárommal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon08:55 Bolívia ideiglenes elnök asszonya is megfertőződött
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Holokamu ::

Álmom a Ludas Mátyás Központról

Reklám

Szinte nem múlik el hét, hogy ne olvashatnánk a sajtóban a hírhedt Simon Wiesenthal Központról, és buzgó munkásságáról. Kevesen tudják, hogy neves alapítója, aki immáron alulról szagolja az ibolyát, mekkora zsivány volt.
Eltekintve attól, hogy a világpolitikai elit naponta hódolattal méltatta a rettegett „náci-vadász” tevékenységét, díszpolgári és díszdoktori címekkel honorálva azt; (ugyanilyen rangokat adtak a rablógyilkos Ceausescu-házaspárnak is!) a holokauszt-revizionista körök régen bizonyították, hogy bizony őkelme az okirat-hamisítástól kezdve, a fenyegetéses zsaroláson át a levélbomba-merénylet kísérletéig végigzongorázta a nemzetközi jogi normák megsértésének közel teljes skáláját. (Ha alkalma lett volna rá, feltehetőleg embert is rabolt volna, mint elődei anno Eichmannt.)
Kár, hogy – egzisztenciáját féltve – a nemzetközi jogászok egyike sem merte soha beperelni ezen apróságokért. Bár az is könnyen meglehet, hogy néhány Don Quijote alkatú hős megpróbálta, de nem tudunk róla, mert a Moszad megbízásából idejekorán elütötte őket – véletlen balesetként – egy kóbor autó. Wiesenthal utódja, Efraim Zuroff is igyekszik példaképe nyomdokaiba lépni, s biztos vagyok benne, hogy ha elfogynak a potenciális, levadászható ó-náci áldozatjelöltek, kerítenek majd ők újakat a föld alól is, hogy megdolgozhassanak éhező családjuk betevő falatjaiért. Zentai Károly bácsi, Képíró Sándor bácsi egyelőre megúszták (már megint a mázlista magyarok!) De Demjanjuk bácsi becsületét (kinek ártatlansága korábban a bíróságok előtt többször is bebizonyosodott) végül sikerült egy elmarasztaló ítélettel mégis sárba tiporniuk.
A Simon Wiesenthal Központ e nemes, humanitárius tevékenysége megihletett, új álmot szülve lelkembe: a Ludas Mátyás Központ gondolatát, mely a kérlelhetetlen „cionista-vadász” szerepkört vállalhatná magára. Vezetőjének megválaszthatnánk (mivel Budaházy György kissé elhúzódó előzetes letartóztatása miatt sajnos egyelőre aligha jöhet számításba) mondjuk Toroczkai Lászlót. A cionista-vadászat elfogulatlan s rettenthetetlen kádi elé citáltatná az összes palesztingyilkos népirtó izraeli politikust (Perec-apóval az élükön);  idehaza pedig Biszku Bélát és Horn Gyulát, az ’56-ban hazánkat eláruló magyargyilkos népirtókat. Magam részéről egészen elégedett lennék a valóságos életfogytiglani börtönbüntetések kiszabásával is, természetesen a rabok kemény fizikai munkájából fenntartott fegyintézetekben. De nem kerülhetnék el sorsukat a Sorosok, Spirók, Kertészek, Esterházyk sem, akik nemzetgyalázás, rágalmazás, becsületsértés bűnében találtatnának egy valóban független bíróság által bizonyosan vétkesnek, s ezért évtizedekig megfosztatnának szabadságuktól. Nem megtorlásul, de még csak nem is elrettentésül, egyszerűen végre tartós békét és nyugalmat teremtendő a magyar szellemi közéletben.
Reménykedünk egy szebb jövőben. Ám szerintem egy igazán szép jövő csak fentebbi álmom valóra válásával születhetne meg…
Tarnóczy Szabolcs
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready