2018. január 22., hétfő, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:51 Fidesz-szóvivő az oltalmazott bűnözők kapcsán: "Pintér Sándor nagyszerűen végzi a munkáját"16:39 Molnár Gyula is kilátásba helyezte a lemondást bukás esetére16:06 Elektromos meghibásodás: leállt az egyik paksi blokk15:36 Párizs lemond a 2025-ös világkiállításról14:55 "Stop Orbán!" - A mérhetetlenség határán táncoló egykori párttársa megállítaná a kormányfőt14:10 "Lesújtottunk a külföldi imperialisták egyik legfőbb ügynökére, Mindszentyre" - ez volna a Nobel-díjas tartás?13:46 Duterte: lőjetek agyon, ha diktátorrá válnék!13:00 Az ügyészség nyomozást rendelt el az Elios-ügyben - 13 milliárdos büntetés lehet Orbán vejének üzletéből12:51 Ausztria megtámadja a paksi bővítést12:16 Martonyival, Baloggal és Schmidt Macával dolgozott együtt korábban Németh Szilárd "nemzetbiztonsági kockázata"12:02 Macron: a franciák is a kilépésre szavaznának11:49 Vona: összeomlott a Fidesz hazugsággyára, összeomlott Orbán migrációs politikája11:23 Izraeli cég szállna be a magyarországi napenergia-üzletbe10:55 Csurka Gergely: "emberkísérlet" Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata10:25 Akár tíz szavazattal is többet kaphat Szél és Hadházy: Szigetvári visszaléptette jelöltjeit a javukra
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle, Videók :: :: Hozzászólások

A Prosti Srácok és a Mandiner zsidóseggnyalási rekordja

Párját ritkítja az a zsidóseggnyalási hazudozás, amit ma a Pesti Srácok és nyomában a Mandiner produkált. Minderről nagyon nehéz visszafogottan, a legordenárébb szavak használata nélkül tájékoztatni portálunk tényszerető olvasóit. Hogy ezt sikerül megtenni, szintén világrekord.
Zoom
De egy biztos, e magukat a fekáliáig alázó portálok valóban likudabbak a leglikudabb likudnyiknál.
Miről is van szó?
A Mandiner közzétett egy Pesti Srácok-„beszámolót” itt: Izraeli katonát köpdös egy palesztin lány
Már azonnal az elején rögzítsük: a Mandiner még a Pesti Srácokon is szinte túltett, amikor azt hazudta a címben, hogy a palesztin lány leköpdösi a megszálló, népirtó zsidó állam katonáit. A mellékelt videón ennek nyoma sincs. De még a Pesti Srácok szövegében se.
Olvasóinkat kifejezetten ösztönözzük, olvassák el a cikket. Mind a Mandineren bemutatott részletét, mind az eredetit itt: Ismerjék meg Ahed Tamimit, a palesztin terrorbiznisz feltörekvő tinisztárját!
Hemzsegnek benne az olyan hazug minősítések, mint terrort támogató család, degenerált szülők, akik „emberi pajzsként használják fel világraszült kölykeik testét” és a többi szándékosan félrevezető minősítés.
De nem húzzuk saját cikkünket, mint a rétestésztát. Csak annyit szögezzünk le: a 16 éves lány, akinek az ősi földjét elrabolták, rokonait lelőtték vagy megkínozták, többször letartóztatták, börtönben tartják, hősiesen viselkedve pofon vágta és „inzultálta” a hozzájuk behatolt fegyveres izraeli katonát.
A szőke palesztin lány kedves arca és bátorsága még a magukat valamire tartó izraeli lapokban is csodálatot váltott ki. Világszerte osztották meg a róla szóló cikkeket, bejegyzéseket.
Ennek most csak egyetlen példáját idézzük.
A Hárec című izraeli lap angol nyelvű kiadása Tamimiról szóló jó egy tucat cikke egyikét foglaljuk össze nagyon röviden. Annak címe: „A történet Ahed Tamimi pofonvágása mögött: unokatestvére fejét egy izraeli katona golyója roncsolta szét”.
Így kezdődik: „A feje fele. Arca baloldala elcsavarodott, duzzadt, töredezett, sebbel borított; orrára dermedt vér, varratok az arcán; egyik szeme lecsukva, varratvonal koponyája egészén. A fiú arca sebbel teli. Koponyacsontjai közül néhányat műtéttel távolítottak el…”
Tamimi 15 éves unokatestvére már akkor nyomorék volt és börtönviselt, amikor az izraeli katona az arcába lőtt.
„Ilyen az élet a megszállt Nabi Szalehben, ahol az emberek küzdenek. Nagyjából egy órával azután, hogy Mohammedet közvetlen közelről egy izraeli katona (…) fejbe lőtte, a most nála jobban ismert unokatestvére, Ahed Tamimi kiment házuk udvarára és megpróbálta kiűzni azt a két katonát, akik behatoltak magánterületükre, miközben a kamera vette a jelenetet.”
További, a Tamimi család tagjait ért borzalmas atrocitások részletek ismertetése után a cikk rátér a lány letartóztatására és arra, hogy büntetőeljárást indítottak ellene.
Egy külön cikkben pedig azt ismerteti, mi történik akkor, ha egy izraeli telepes vág pofon egy izraeli katonát. Semmi.
El tudja bárki képzelni, hogy ma írhatna bárki úgy az egykori szovjet partizánok közül a legundorítóbb tömeggyilkosról, aki a megszálló német katonáknak mondjuk a véletlenül ott lévő feleségét szúrja vagy lövi le, mint ez a két csatornaportál Tamimiról?
Vajon meglincselnék-e a Pesti Srácok Tamimi-cikkének íróját, ha ugyanilyen felfogásban írna egy olyan képzelt esetben, amikor hazánkat megszállják mondjuk a románok, majd negyven éves iszonyatos szenvedés, magyarirtás után egy lány pofonvág egy unokatestvére arcát éppen szétlövő oláh katonát?
Nem. Itt már hiányoznak a szavak.
Janits András - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready