2018. április 24., kedd, György, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:16 Magyar Kórházszövetség: az orvoshiány a legégetőbb probléma17:31 Izrael már a szíriai orosz légvédelem megsemmisítésével fenyegetőzik - persze ez is "önvédelem"17:09 Merkeléknek még bin Laden testőre is menekült - havi 1200 eurót kap, hogy dolgoznia se kelljen16:45 A "baráti Ukrajna" újabb magyarellenes lépésre készül - Szijjártó nem áldozná fel a kárpátaljai magyarság jogait a geopolitikai érdekek oltárán16:30 Egymillió eurós kenőpénz - bűnvádi eljárás indult a volt román pénzügyminiszter ellen16:08 Számokkal támasztotta alá a Jobbik, milyen brutálisan elhallgatja a média15:40 Irán kiléphet az atomegyezményből, ha Trump felmondja a megállapodást15:15 Nyártól tilos lesz a fürdés a Szent Anna-tóban14:21 Már négy eltűnt szerelőt keresnek Mosonmagyaróvár környékén14:05 Holnap kezdődik Győrkös István pere13:40 Úgy tűnik, nem lesz Ungáré Simicska médiabirodalma13:33 Leálltak a propaganda-hangszórók a koreai határon13:11 Elin Krantz megölése - film készült arról, hogyan végezte a legismertebb négerimádó svéd nőszemély (18+)12:57 Lavrov: Trumpnak esze ágában sincs kivonulni Szíriából12:09 Gulyásleves miatt hagyta kis híján a fogát Budapesten 11 izraeli turista - kezdetben antiszemita cselekményre gyanakodtak
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle, Videók :: :: Hozzászólások

A Prosti Srácok és a Mandiner zsidóseggnyalási rekordja

Párját ritkítja az a zsidóseggnyalási hazudozás, amit ma a Pesti Srácok és nyomában a Mandiner produkált. Minderről nagyon nehéz visszafogottan, a legordenárébb szavak használata nélkül tájékoztatni portálunk tényszerető olvasóit. Hogy ezt sikerül megtenni, szintén világrekord.
Zoom
De egy biztos, e magukat a fekáliáig alázó portálok valóban likudabbak a leglikudabb likudnyiknál.
Miről is van szó?
A Mandiner közzétett egy Pesti Srácok-„beszámolót” itt: Izraeli katonát köpdös egy palesztin lány
Már azonnal az elején rögzítsük: a Mandiner még a Pesti Srácokon is szinte túltett, amikor azt hazudta a címben, hogy a palesztin lány leköpdösi a megszálló, népirtó zsidó állam katonáit. A mellékelt videón ennek nyoma sincs. De még a Pesti Srácok szövegében se.
Olvasóinkat kifejezetten ösztönözzük, olvassák el a cikket. Mind a Mandineren bemutatott részletét, mind az eredetit itt: Ismerjék meg Ahed Tamimit, a palesztin terrorbiznisz feltörekvő tinisztárját!
Hemzsegnek benne az olyan hazug minősítések, mint terrort támogató család, degenerált szülők, akik „emberi pajzsként használják fel világraszült kölykeik testét” és a többi szándékosan félrevezető minősítés.
De nem húzzuk saját cikkünket, mint a rétestésztát. Csak annyit szögezzünk le: a 16 éves lány, akinek az ősi földjét elrabolták, rokonait lelőtték vagy megkínozták, többször letartóztatták, börtönben tartják, hősiesen viselkedve pofon vágta és „inzultálta” a hozzájuk behatolt fegyveres izraeli katonát.
A szőke palesztin lány kedves arca és bátorsága még a magukat valamire tartó izraeli lapokban is csodálatot váltott ki. Világszerte osztották meg a róla szóló cikkeket, bejegyzéseket.
Ennek most csak egyetlen példáját idézzük.
A Hárec című izraeli lap angol nyelvű kiadása Tamimiról szóló jó egy tucat cikke egyikét foglaljuk össze nagyon röviden. Annak címe: „A történet Ahed Tamimi pofonvágása mögött: unokatestvére fejét egy izraeli katona golyója roncsolta szét”.
Így kezdődik: „A feje fele. Arca baloldala elcsavarodott, duzzadt, töredezett, sebbel borított; orrára dermedt vér, varratok az arcán; egyik szeme lecsukva, varratvonal koponyája egészén. A fiú arca sebbel teli. Koponyacsontjai közül néhányat műtéttel távolítottak el…”
Tamimi 15 éves unokatestvére már akkor nyomorék volt és börtönviselt, amikor az izraeli katona az arcába lőtt.
„Ilyen az élet a megszállt Nabi Szalehben, ahol az emberek küzdenek. Nagyjából egy órával azután, hogy Mohammedet közvetlen közelről egy izraeli katona (…) fejbe lőtte, a most nála jobban ismert unokatestvére, Ahed Tamimi kiment házuk udvarára és megpróbálta kiűzni azt a két katonát, akik behatoltak magánterületükre, miközben a kamera vette a jelenetet.”
További, a Tamimi család tagjait ért borzalmas atrocitások részletek ismertetése után a cikk rátér a lány letartóztatására és arra, hogy büntetőeljárást indítottak ellene.
Egy külön cikkben pedig azt ismerteti, mi történik akkor, ha egy izraeli telepes vág pofon egy izraeli katonát. Semmi.
El tudja bárki képzelni, hogy ma írhatna bárki úgy az egykori szovjet partizánok közül a legundorítóbb tömeggyilkosról, aki a megszálló német katonáknak mondjuk a véletlenül ott lévő feleségét szúrja vagy lövi le, mint ez a két csatornaportál Tamimiról?
Vajon meglincselnék-e a Pesti Srácok Tamimi-cikkének íróját, ha ugyanilyen felfogásban írna egy olyan képzelt esetben, amikor hazánkat megszállják mondjuk a románok, majd negyven éves iszonyatos szenvedés, magyarirtás után egy lány pofonvág egy unokatestvére arcát éppen szétlövő oláh katonát?
Nem. Itt már hiányoznak a szavak.
Janits András - Kuruc.info Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready