Nemcsak Széles Gábor médiabirodalmában van tiltólistán a Jobbik (a Magyar Hírlap honlapján pl. egészen egyszerűen automatikusan letiltódik minden hozzászólás, melyben Vona Gábor neve szerepel, ld. itt), de a Fidesz hivatalos pártorgánumai is elképesztő eszközökhöz nyúlnak - hívta fel figyelmünket egy olvasó.
Hogy az Echo TV-hez hasonlóan a Hír TV-ben sem lehet jobbikos politikust vendégül látni, az nem újdonság, sőt ebben már évek óta élenjáró. De egy ideje a Strabag Nemzet is kiadta az utasítást újságíróinak: kerülni kell a Jobbik nevének leírását. Ennek egy kitűnő példája az alábbi címlap, mely három nappal a ferencvárosi választások után jelent meg.
A tortadiagramban ott van minden párt, még az MDF három és az SZDSZ is a maga egy százalékával, aztán egy nagy szelet: 9% "egyéb párt". Hogy mi az az egyéb, azt nem részletezik (holott ha az 1%-hoz elfért megnevezés...), de tudvalevő, hogy a ferencvárosi időközi országgyűlési választás első fordulójában 8,5% feletti eredményt ért el a Jobbik...

Forrás: Századvég-Forsense, Magyar Nemzet-grafika

(Kuruc.info)