1925-ben még nem volt betiltva
Ha feltûnik a szvasztika szimbóluma, akkor rögtön beindul a holokausztipar. Mert nem juthat más eszünkbe, csak a náci Németország horogkeresztje (ami pedig az eredeti szvasztika fordítottja). Legalábbis ezt szeretnék a kamuiparosok. Holott az interneten részletes leírásokat találhatunk e jelkép ősi történetéről. Meg temérdek képet, köztük pl. a Coca-Cola e szvasztikás reklámtárgyát. Megélhetési ajvékolók, hol vagytok? 

A szvasztika az ősrégi civilizációk egyik legismertebb szimbóluma. Elnevezése egy indiai nyelvből, a szanszkritből származik, s annyit jelent: „az, ami jó”. Ez a jelkép megtalálható az aztékok és a maják mûvészetében, de Polinéziában, a görög papnők karján is megörökítésre került. Az iszlám ugyancsak ismeri a horogkeresztet, akárcsak a korai keresztény és bizánci mûvészet. Ismert az észak-afrikai zsinagógákban, Palesztinában s az Egyesült Államokban. S amin mar csodálkozni sem lehet: a dalai láma trónját is ez a szimbólum ékesíti. Thomas Wilson, az USA nemzeti múzeumának kurátora (1894) feltérképezte azokat a helyeket, ahol ez a szimbólum építményeken, használati tárgyakon, ruhadarabokon megörökítésre került.


A hongkongi nagy Buddha-szobron is az ősi szimbólum (fordított állású a horogkereszthez képest)

Planétánkon a szvasztika a boldogság és a szerencse jele, az élet s a változó évszakok megtestesítőjeként tisztelt szimbólum. Egy egyszerû jelkép, amely az emberi civilizációk sokaságában került felhasználásra. Használták a görögök, a föníciaiak, a bizánci mûvészek s a rómaiak is. Jacqueline Bouvier, a későbbi J. Kennedy mint fiatal lány indián ruháján óriási szvasztika látható. Érdekes módon még a zsinagógákban is felhasználták ezt a szimbólumot – és senki nem háborodott fel!


Rossz az, aki rosszra gondol
A szvasztikát azonban a náci Németország tette igazán ismertté a nyugati világban - DE, az ős szvasztikéjuk fordított.. Amint Németország elvesztette a háborút, egyszeriben felborult a boldogság, a jóság és az univerzum szimbóluma! Tûzzel-vassal irtani kellett, betiltani, s Európa lakóitól elvárni, hogy ezen szimbólum láttán (anélkül, hogy tudná, pontosan mi ellen) azonnal felháborodjon! S hogy milyen vadhajtásokat produkál az élet? Egy kis történet az emberi túlbuzgóságból alább.

Az 1930-as években egy fenyőerdő közepén, Zernikov községben, Berlintől északkeletre az erdei munkások egy 60 méteres nagyságú horogkeresztet ültettek vörösfenyőből. Ez az ültetett szimbólum tavasszal és ősszel volt „látható”, amikor a vörösfenyő tûleveleinek színe változik. 1992-ig az erdőben a szvasztika a felejtés homályába merült – mindaddig, amíg hobbirepülők újra felfedezték, s fotókat készítettek róla 2000. novemberében. Ezek a fotók megjelentek a német bulvárújságokban is. Röviddel a képek megjelenése után ki is vágatták az „alkotmányellenes” fákat!

A szvasztika szimbolizálja az univerzum végtelenségét – nincs tudomásunk róla, hogy az emberi ostobaság végtelensége is ebbe a körbe tartozik... Azonban úgy tûnik, hogy a holokausztipar távol akarja tartani az egész emberiséget mindentől, ami pozitív és jó, még ezek jelképétől is. Azok, akik egy mesét törvények segítségével védenek, nehogy az igazság napfényre kerüljön - azok minden rosszra képesek.

Tekintse meg az alább linkelt oldalak képgalériáit, ha akar néhány tucat érdekes szvasztikát látni!

Farkas Zsuzsa – Kuruc.info

Kapcsolódó anyagok:
Egy német honlap (alján lapozhat a cikk második oldalára)
Az angol nyelvû Wikipédia összeállítása
Szabadon mûködő náci párt Amerikában