Sziasztok!

Nézem a Híradót – Somogyzsitfa. Idős asszonyt gyilkoltak meg, keze-lába összekötve. Azt mondják a helyiek, hogy mindennaposak a bűncselekmények. Korábban még mutattak putris képeket, férgeket, most már azt sem. Pedig nyilvánvaló, mindenki tudja, hogy kik a bűnösök. Gadna, szinte ugyanez. És sorolhatnánk.

Szeretném,ha mutatna valaki nekem egy, csak egyetlenegy embert, akit az utóbbi években a magyar ”fasiszták” gyilkoltak meg. A „szélsőségesek”, a „nácik”. Tud valaki? (Kuruc.info: természetesen ilyen nincs. Ha lenne, akkor minden lap ezzel lenne tele. Helyette van Mór, mint a cigánybűnözés-relativizálás csúcsa, "megfellebbezhetetlen", "támadhatatlan" "érve".)

És most nézzük meg, az utóbbi években hány ember esett áldozatul a cigányoknak. Szó szerint áldozatul. Akár szó szerint, akár csak lopás, rablás formájában. 

Tegnap elmentünk nagyanyámmal a helyi mezőgazdasági boltba, előttünk egy 75-80 éves  mama állt a sorban és szörnyülködve mesélte, mi történt vele nemrég. Egyedül él, a kertben volt és mikor ment volna vissza a házba, két cigány állt az ajtóban. Persze, valami ürüggyel – megállt az autójuk, kéne egy darab drót. A mama határozott volt, nincs itt semmilyen drót, mondta. Aztán bement a házba – egy cigány az előszobában, egy meg a szobában. Aztán elhúztak, csoda, hogy nem bántották. 

Szögi Lajos, Olaszliszka. Ózd, ahol majdnem megismétlődött. Nyírkáta. Ki is a szélsőséges?

Tényleg a „náciktól” kell félni?

A tv2 Napló című műsorában az volt a kérdés vasárnap, hogy Ön szerint a rendőrségnek keményebben kellene-e fellépni a szélsőségesekkel szemben? 92% igen lett a szavazás eredménye.

Ki mit ért szélsőséges alatt? 

Az a baj, hogy nincs munka. Mikor mehetnének napszámba 8000-ért, azt kérdezik nevetve: az pénz?

Két „roma” rendőr is volt a műsorban. Rostás és Orsós főtörzs. Állítólag rájuk jobban hallgatnak a cigányok, jobban szót értenek velük, mint a sima, fehér rendőrökkel. Tessék mondani, akkor ki is a rasszista? Hol is van a megkülönböztetés? Mikor a cigány azt mondja nekem, hogy „paraszt”, az nem rasszizmus?

És élnek az én, a mi pénzünkből. Három munkahelyen dolgozok, a bruttóm felét viszi az állam. Ha ház kell, építkezek. Ha autó kell, veszek. Ők mindezt ingyen kapják. Abból, hogy én három munkahelyen dolgozok. 

Miért engem, miért minket különböztetnek meg?

Szlovákiában simán tankokat küldenek rájuk, ha nem megfelelően viselkednek. Sterilizálták őket. Ha Olaszliszka szlovák területen történik meg, a cigánytelepet nyom nélkül eltörlik a térképről. (Kuruc.info: ahogy például EBBEN a tanulmányunkban is kifejtettük, Szlovákiában hazaszerető szlovákok a politikusok, nem többséggyűlölő, szálláscsináló zsidók. Ennyi a válasz. Nem véletlen, hogy Európában egyes egyedül Magyarországon nem mernek keményen odavágni a cigányoknak.)

És mégis felvették őket az Unióba! Senki nem durrogott nekik.

Elég volt! Tudom, hogy eljön az időnk, remélhetőleg nem is sokára. Alig várom. És az első sorban leszek, ha kell, egy szál karóval, tolószékben, nyolcvanévesen. KÉSZÜLJÜNK!

Bajtársi üdvözlettel: Petikeeeee

***
Állítják itt sokan, hogy a cigány nem tanul. Dehogynem! Remélem a kolléga nem haragszik, ha elmondom amiről tegnap beszéltünk.

A kilencvenes években távirat kihordó volt. Ő kézbesítette pl az akkor még a béka segge alatt lévő Farkas Flóriánéknak a leveleket. Az asszony mikor átvette két X-szel szignózta. Akkor beindult a szekér és Flóriból hirtelen maffiózó politikus lett, és két hét múlva az asszony már rajzolta az aláírást és hivatalosan érettségivel rendelkezett. Figyelitek! Két hét alatt leérettségizett! Mondjuk ez túró, mert a Flóri diplomát szerzett kicsivel több idő alatt, ami azért meglepő, mert anno a telefonhiányos korszakban ő kapta meg a cb-t, (amin bejelentik a csőtörést) mert egyedül neki volt meg a nyolc általánosa....

Még hogy nem tud tanulni a cigány...:DDDD (Refil)
***
Tisztelt Szerkesztőség!

Jó hírről tudok beszámolni.
Nem nagy dolog, de mindenképpen örömteli.

A Kuruc.info is beszámolt róla, hogy Miskolcon egy busz üléstámláján cigányok magyarellenes firkálmánya volt látható.

Kép itt

Természetesen ment e-mail az MVK Zrt.-nek is.

Nos, a közlekedési cég cselekedett azóta. A feliratot eltávolították, és még meg is köszönték a jelzést.

Üdvözlettel: egy olvasó

***
Füst a város felett … avagy a kecskeméti dakoták földjén

Nehéz úgy átmenni Kecskemétről Kiskunfélegyháza felé a vasúti felüljárón, hogy az ember ne pillantson balra, az Epreskert utca, Kórház utca irányába. A szabad tér, a messzeség, szinte vonzza a tekintetet. Vagy más is ... elég gyakran, mint ezeken a képeken, a felszálló fekete füst, amely műanyag égetésre utal.

Uraim! Tegyenek próbát! Szinte nem múlik el nap, hogy ezen a majdnem városközponti helyen ne lenne kábelégetés. Távolsága a híres Cifra palotától, (amelynek zöld az ablaka) mindössze 1200 méter.







(eredeti méretben ITT és ITT)

Kuruc.info: köszönjük; ezennel megkérjük a Kedves Olvasókat, hogy ha képeket küldenek, igyekezzenek azokat a lehető legjobb minőségben küldeni. A méret nem számít. Mi úgyis átméretezzük, optimalizáljuk, hogy a kecske is jól lakjon, meg a káposzta is megmaradjon.

***
Sziasztok Kurucok!

Ma ahogy néztem a myvipet ezzel találkoztam (klikk IDE vagy IDE, nem fért be a magyarázattal együtt). Érdekes..

a másik pedig:
Tegnap mentem iskolába és felszáll egy roma származású lány, körbenéz és megszólal, hogy: Hát én fogok állni terhesen.. A lány ránézésre kb. 13-15 év körüli lehetett, és iszonyat büdös. Ilyen idősen nemigazán kéne vállalni gyereket, és nem ilyen higiénia mellett. Ehhez nem tudok semmit fűzni.. egyszerűen undirító és elszomorító.

Hajrá Kurucok!

***

üdítő színfolt a zsindexen


Sziasztok!

El sem hiszem, hogy a zsindexen ILYEN megjelenhet (lehet, hogy rövidesen törlik is)

Érdemes elolvasni a kommenteket is a cikk végén.

Szép napot!

Péter







Kuruc.info: persze a cikk maga egy fajvédő sz*r, ahogy a zsIndexen szokott lenni. A képek viszont jók (lásd fent). Az (erősen cenzúrázott; pl. “shopshow 2008.04.18. 11:27:48” találó megjegyzését kiszedték)  kommentárok is; pár jobbfajta:

"1) Valószínűleg nem véletlenül van kitéve a két vicc
2) Előbb-utóbb leöntik salétromsavval :)
3) Tényleg sértő lehet azokra nézve, akik a roma etnikumhoz tartoznak és becsülettel dolgozik.

Csak gratulálni tudok kedves Honi Élelmiszer!"
   
"Szerintem kurva jó! Hajrá Honi Élelmiszer! Csak így tovább!

A postolónak meg üzenem, ha ennyire szereti őket, költözzön közéjük."

"Engem special a cikk írója háborít fel. Valszeg nem él/élt romák mellett. Tudom értékelni, hogy olyan valaki védi őket, aki csak esetleg tv-ben látott romát. Ettől függetlenül persze nem ítélem el a romákat, de tény: van köztük sok olyan aki rajtunk élősködik, és felháborítóan viszonyul a törvényekhez.

Rasszista vagyok -e??? Mert sikeres nem.."

"micsoda?? a Honi Élelmiszer bántja a cigányokat? viccelődünk, he? énszerintem most meghirdetek egy ilyen antirasszista tüntetést ("antifa demót", ahogy egy koszos hippi fogalmazott nekem). úgyis ez az ország legnagyobb problémája, szerintem érdemes összefognunk a Honi Élelmiszer ellen, és megmutatni, hogy mi vagyunk a békés többség!

Itt jegyezném meg, hogy ugyan valóban a becsületes romák érzékenységét sértheti a vicc, de ez a kategória a cigányság _elenyésző_ része, mondjuk őket becsülöm is. A probléma kettős.

Egyrészt engem az állam megkülönböztethet hátrányosan, illetve bizonyos cégeknek is joga van ehhez. (Csak egyetlen példa: kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. Vérlázító, hogy az összege kortól függ. Mi ez, ha nem diszkrimináció? Hol vannak ilyenkor a szaros ombudszmanok?!) A KSH _nem_ készíthet statisztikát arról, hogy a börtönökben milyen a rasszok egymáshoz viszonyított aránya. Nyílván, hiszen ha kijönne, hogy a bent rohadó szarzsákok 85%-a büdös cigány (igen: van a dolgozó, becsületes roma, és van a lerepedt büdös köcsög cigány), míg ezzel szemben a lakosság közel sem ekkora százaléka az. Ebből persze le lehetne vonni a tanulságot, hogy hát bizony a cigányok igen nagy része bűnöző, illetve hajlamosabb ilyen életvitel folytatására. Persze ezzel mindenki tisztában van, csak tilos róla statisztikát készíteni! (Arról bezzeg lehet, hogy az előző példánál maradjak, hogy a 30 éven aluliak nagyobb valószínűséggel okoznak balesetet. Mondjuk ezt sem hiszem el...) Szóval az egész vérlázítóan álszent!

A másik, hogy pont a normális, dolgozó, becsületes romáknak _kellene_ odamenni a büdös cigány fajtársához, hogy "Öcsém, Te lenézed a fehér embert, meg nem hallgatsz rá, csak a fajodra, hát _én_ mondom: hagyd abba, amit csinálsz, b@zmeg, mert én tépem le az arcodat!". Ebben kellene felelősségük legyen. Oké, megértem, a normális kisebbség (legyen inkább "mikróság..." sem szívesen konfrontálódik a szocializálhatatlanabb réteggel, de véleményem szerint ha valaki, akkor kizárólag ők tudnának valamit tenni. Ja, persze nem úgy, hogy még több segélyt kell nekik kiosztani. Azt, a nagy büdös szart! "Hát, tezsvír, kezgyé magaddal valamit, mert éhenhalsz, vagy ha lopsz, magam lűlek a Dunába!".

Enélkül lófasz sem fog itt változni, városban betörnek, falun termést lopnak, amúgy meg verekednek. Akár brahiból is.

Hogy kapnának bubópestist..."
"Megy Kovács az utcán, jön szembe vele két drapp színű nagycsaládos.
"Cigányok" - gondolja Kovács.
"Rasszistafasisztanáci" - gondolják a drappok."
"Nagyon köszönöm ezt a (számomra mérhetetlenül pozitív) reklámot! Ezután rendszeres vásárló leszek a Honi élelmiszerüzletben! Végre egy hely ahol papírra is vetik azt, amit máshol csak gondolnak... : )"

"Mától itt vásárolok!"
"hourglass: akkor bemásolom még egyszer, látom nem akarsz tudomást venni róla: "A finnek pl jóval előrébb tartanak nálunk, a cigányokkal mégis komoly problémáik vannak. Ugyanúgy nem nagyon tudnak velük mit kezdeni. Erről pár hónapja cikksorozat is volt."
"Egyébként mutass olyan országot, ahol sikerült megoldani a cigány kérdést."
"A cigányok nem akarnak integrálódni. Belterjes hagyományaikból semmit nem enged a többségük. Iszonyat kis százalékukban van meg az akarat. Jól elvannak így.""
"gonosz1hal: A velem kapcsolatba került romáknak több, mint 50%-a bűnöző. Ez tény. A nagymamám a fiatalkorúak büntetésvégrehajó intézetében dolgozik, ott a roma-nemroma arány még ennél is rosszabb. Ezek _tények_ valós _számok_. Attól még, hogy fönt valamiért megtesznek mindent, hogy ez ne derüljön ki, más tészta. Az emberek nem vakok. Az, hogy a cigányok mostani helyzetéért a magyarok rasszizmusa tehet, betűzöm: H_A_Z_U_G_S_Á_G"
"A párom szokott velem veszekedni, mert szerinte rasszista vagyok, mivel időnként bírálom a cigányokat. A lelkemre kötötte, hogy amikor a barátaival találkozunk, nehogy szóva hozzam a témát, mert ők nem ilyenek.
Valahogy mégis szóba került a dolog, és mindenki teli szájjal szídta a cigányokat, én meg csak mosolyogva hallgattam, egy szót se szóltam.
Az emberek nem hülyék, amit nap mint nap a saját szemükkel látnak arról nem lehet nekik a tv-ben bebizonyítani az ellenkezőjét."