Nem véletlen, hogy a magyarországi sajtó baloldali része mély kussban van a svájcban bűnöző magyarországi illetőségű cigányokkal kapcsolatban. A Népszabadság, ahogy azt már a reggel megírtuk, csak az online verziójában írt a kényes témáról – és, kezdetben, ott is „magyarozott” a címben. Se a tegnapi, se a mai papírverzióban egy betűt(!) sem szenteltek a témának – miközben azt a jobboldali sajtó (mind a Magyar Hírlap, mind a Nemzet) kiterjedten tárgyalta. A Népszabadságban csakis szegín üldözöttekként lehet olvasni az orkokról – lásd pl. az alkoholista Aczél-Acsády Endre mai, francia témájú cikkét (ITT van; érdemes elolvasni az olvasói megjegyzéseket is: senki sincs, aki egyetértett volna a vén KGB-kémmel.)
Az előző cikkünk óta sok minden kiderült. Például az, hogy a lányokat, jó cigány szokás szerint, elrabolták a cigók, bedrogozták, és hogy jó részük még csak nem is cigó. Miért jut rögtön az ember eszébe pl. EZ? Vagy mondjuk az Ophélie-ügy? A Csellengőkben említett sok-sok eltűnt kislány? Igen, még csak véletlenül sem önszántukból dolgoztak ezek a korcsoknak.
Az is kiderült, jópáruknak nagyon durva bűnözői háttere van: rablások, emberrablás. Mégsem ülnek (magyar) börtönben. Ez is igazolja azt, hogy cigóinknál soha nem fog vastagon az a bizonyos toll – míg egy magyart akkor is lesittelnek, ha túlbuzgó környezetvédőként autókat merészel összekarcolni (ez nem vicc, tessék elolvasni EZT).

Olvasónk friss gyűjtése következik:
Az "Addig verték a cigányok áldozatuk magzatát, míg el nem vetélt" és a "Verték a cigányok a terhes prostituáltakat, hogy elvetéljenek + olvasó + svájci "akasszuk fel a cigókat!" vélemények" cikkek (Kuruc.info: két régebbi, szintén exkluzív, saját gyűjtésű-fordítású anyagunk) margójára - "érdekességek" a három belinkelt svájci újságból – lefordítva, német nyelvű cikkekből kiemelve - http://www.blick.ch/news/schweiz/zuerich/sie-pruegelten-stachen-und-vergewaltigten-153974
------

A négy Magyarországi férfi a vád szerint összesen 16 nőt kényszerített arra, hogy árulják magukat a zürichi Sihlquai téren. A nőket ismételten megalázták, megverték, megerőszakolták, fegyverekkel és más tárgyakkal bántották, drogokkal kábították, és hatalmas pszihológiai nyomás alá helyezték. („Die vier Männer Männer aus Ungarn sollen laut der Anklage insgesamt 16 Frauen gezwungen haben, auf dem Zürcher Sihlquai-Strich anschaffen zu gehen. Die Frauen seien immer wieder gedemütigt, geprügelt, vergewaltigt, mit Waffen und anderen Gegenständen verletzt, mit Drogen gefügig gemacht und unter enormen psychischen Druck gesetzt worden.”)

------

A fő vádolt  Sandor S. * (41) ma farmerben és ingben jelenik meg a bíróságon, úgy néz ki, mint egy idősebb diák. Barátságos mielőtt felolvassák a vádakat. De a vékony nem gyanús ember akit a rendőrség „szamurájnak” hív, szintén büntetett előéletű. 17 évesen először verekedésért ítélték el Magyarországon.

Ezután jöttek a büntetések sorban rablásért, futtatásért (striciskedésért), nemi erőszakért, cigaretta és drog csempészésért. 2007 végén Svájcba jött.. (Der Hauptangeklagte Sandor S.* (41) sieht heute vor Gericht in Jeans, Hemd und Brille eher aus wie ein älterer Student. Freundlich grüsst er bevor seine Vorstrafen verlesen werden. Doch der schlanke, unscheinbare Mann, den die Polizei «Samurai» nannte, ist ein Schwerverbrecher. Schon mit 17 wurde er in Ungarn erstmals wegen einer Prügelei verurteilt. Dann folgen Strafen wegen Raub, Zuhälterei, Vergewaltigung, Zigaretten- und Hunde-Schmuggel. Ende 2007 kommt er in die Schweiz….)
(Olvasónk kommentárja: mert a „magyar” biróságok újból és újból kiengedték)

------

Megtalálták az Éva nevü áldozatukat Magyarországon, besokkoltatták és Zürichbe szállították.
(„Am schlimmsten soll laut der Anklageschrift Samurai gewütet haben: Der Hauptangeklagte habe Eva in Ungarn kennen gelernt, sie mit Schlägen gefügig gemacht und nach Zürich verfrachtet.”)

(Olvasónk kommentárja: hogy a sokk miből áll, nem tudom – nemi erőszak, elkábítás..)

------

Egyszer a vádlott combon szúrta Évát késsel, és a sebet bevarrták cérnával és tűvel, hogy az orvosi beavatkozást elkerüljék. Ismételten megerőszakolta és a hüvelyébe nyomott különböző tárgyakat.

Újból és újból megengedte a kuncsaftoknak, hogy óvszer nélkül közösüljenek vele. A vád szerint drogozásra is kényszerítette őket, megfenyegette maró szerrel, és azzal,  hogy késsel megcsonkítja a nemi szervét. (Einmal soll der Angeklagte Eva mit einem Messer in den Oberschenkel gestochen und ihr dann die Wunde mit Haushaltsfaden und Nähnadel wieder zugenäht haben, um einen Arztbesuch zu vermeiden. Er habe sie wiederholt vergewaltigt und mit verschiedenen Gegenständen penetriert. Immer wieder soll Sandor S.verlangt haben, dass Eva ungeschützten Sexualverkehr mit ihren Freiern zuliess. Er setzte sie zudem laut Anklage unter Drogen, drohte ihr mit ätzendem Bleichmittel oder einem Messer die Geschlechtsteile zu verletzen.)

---------
A következő cikkből kiderülnek más dolgok is: http://www.tagesanzeiger.ch/panorama/vermischtes/Wer-nicht-spurte-wurde-verpruegelt-oder-vergewaltigt/story/11782995:

Szadista módszerek

A vád betekintést nyújt a Sihlquai utcai prostitució brutális szakmájába… A prostituáltakat állandóan stresszelték (pszihológiai nyomás alatt tartották), és szadisztikus módszerekkel engedelmessé tették őket. A stricik parancsára ovszer nélkül kellett közösüljenek kliensekkel. Azok akik nem engedelmeskedtek, még többet kellett szenvedjenek.

Két terhes lány abortált miután megverték és hasba rugdosták őket. A vád sok pédáját bemutatja a szadizmusnak. Egy esetben egy lány nemi szervét maró szerrel akarták kimaratni. Habár ettől a kínzástól megmenekült, combon szúrták késsel. Egyik áldozatot avval fenyegették hogy ha haza szökik megerőszakolják a kislányát otthon.

Hamis igéretek

A legtöbb áldozat szegény háttérből való Magyarországon (a cigányok kapnak segélyt, tehát nem róluk van szó), nem volt munkájuk vagy pénzük. A nőket hamis ígéretekkel csalták Svájcba, avval hogy bébiszitterként (gyerek felügyelőként - dajkaként) vagy takaritóként fognak dolgozni. (Sadistische Methoden - Die Anklageschrift bietet einen Einblick in das brutale Geschäft der Strassenprostitution am Sihlquai. … Die Prostituierten wurden systematisch unter Druck gesetzt und mit sadistischen Methoden gefügig gemacht. Auf Befehl der Zuhälter mussten die Frauen auch ungeschützten Sex anbieten. Wer nicht spurte, musste noch mehr leiden. Zwei schwangere Dirnen erlitten einen Abort, nachdem sie von ihren Zuhältern mit Faustschlägen und Fusstritten in den Bauch misshandelten worden waren. Die Anklageschrift schildert viele Beispiele von Sadismus. In einem Fall wollte ein Zuhälter einer Frau mit Javelwasser die Scheide verätzen. Sie entkam zwar dieser Tortur, ihr Peiniger verletzte sie jedoch mit einem Messer am Oberschenkel. Einem der Opfer wurde nach der Flucht in die Heimat gedroht, die kleine Tochter werde vergewaltigt. - Falsche Versprechen - Die meisten Opfer stammen aus ärmlichen Verhältnissen in Ungarn, und sie hatten weder Geld noch Arbeit. Die Frauen wurden mit falschen Versprechen in die Schweiz gelockt, wo sie angeblich als Babysitter oder Raumpflegerinnen arbeiten sollten.)

(Olvasónk kommentárja: Hány cigány nő megy külföldre DOLGOZNI???)

---------
Ebből a cikkből is kiderülnek dolgok - http://www.tagesschau.sf.tv/Nachrichten/Archiv/2010/07/01/Schweiz/Ungekannte-Brutalitaet-auf-Zuercher-Strassenstrich :

Egy strici elnyomott egy cigarettát a „prostituált" testén. Combon szurta késsel és ő maga varrta be a sebet. Csípős paprikát kellett fent tartson a hüvelyébe és úgy járjon fel és alá.” («Ein Zuhälter hat eine Zigarette auf dem Körper einer Prostituierten ausgedrückt. Er hat ihr mit einem Messer in den Oberschenkel gestochen und die Wunde selber genäht. Sie musste auch mit Peperoncini in der Vagina umhergehen.»)

A zürichi városi rendőrség 50 gyanusitott leánykereskedőről tud. Sokan fenyegetik és kényszerítik a nőiket, hogy engedelmesek legyenek, és hogy odaadják a pénzt. A stricik a prostituáltakat tulajdonként kezelték, egyik áldozat ezt mondta: „ Kellett legalább 1,000 Svájci frankot keressek éjjelenete. A strici megparancsolta nekem hány percet kell töltsek egy vevővel. Megparancsolta azt is hogy óvszer nélkül kell közösüljek. Eldöntötte hogy mikor szívhatok el egy cigarettát, mikor szabad ennem. Nem volt szabad akaratom.” 71 magyar áldozatot látott el 2009-ben a Svájci Szövetségi Bevándorlási Szolgálat (FIZ). (Die Zürcher Stadtpolizei kennt unterdessen rund 50 mutmassliche Menschenhändler. Viele drohen ihren Frauen Gewalt an, um sie gefügig zu machen und zur Abgabe des Verdienstes zu zwingen. Die Zuhälter würden die Prostituierten wie ihr Eigentum behandeln, sagte ein Opfer zu DOK: „Ich musste mindestens 1000 Franken pro Abend verdienen. Der Zuhälter schrieb mir die Anzahl Minuten vor, die ich maximal bei einem Freier zu verbringen hätte. Er schrieb mir vor, auch Sex ohne Gummi zu machen. Er bestimmte, wann ich eine Zigarette rauchen, wann ich essen durfte. Ich hatte keinen freien Willen mehr.» 71 ungarische Opfer wurden 2009 von der Fachstelle Frauenhandel und Frauenmigration (FIZ) betreut.)
------

Olvasónk kommentárja:
Ha verni és brutálisan bántalmazni kellett őket, valószínűleg nem voltak cigányok (a cigó nőstényeknek nem kell ennyi "noszogatás") – de semmiképp sem voltak önkéntes jelentkezők, akik prostitúcióra utaztak ki.

És hogyan keres egy cigány nő éjjelente 1000 svájci frankot (amire a strici kényszerítette az áldozatokat) - ki fizet annyit egy ilyenért?

A svájci tévéadás úgy állítja be hogy az áldozatok is "szegény kirekesztett romák" - és jóllehet az önkéntes és nem önkéntes prostik többsége az - de a brutalitás által "betört" nők rendszerint nem azok. A tévéadásban a hátulról bemutatott "fő" áldozat is vörös hajú és fehér bőrű. (Kuruc.info: azaz: nem cigány, hanem 99%-os valószínűséggel egy elrabolt, majd agyondrogozva betört, maga felett már szellemileg sem rendelkező fehér.)

Az sem nívós, hogy az ilyesmire kényszerített nőket prostituáltnak hívjuk - pont úgy, mint ahogy egy hídról ledobott embert sem illik "öngyilkosnak" hívni.